Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Opet zadnja loža pa dokle
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Počelo je.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pocelo je
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Gdje je Kelleher?
- JayCatwright
- Kontakt:
Normalno da je stalno povrijedjen kad visi po rostiljima frajer
Jedva, ali daj sta das
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Uhh hvala Alissonu i fortuni
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Aljo roštilja za reprezentativnu, rutinski.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nismo iskoristili momentum u prvom poluvremenu i dobro je sto nas to nije kostalo.
Jaros solidan golman
Jaros solidan golman
Srce, čast i ponos!
Jaroš 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Slot has said he doesn’t expect Alisson to be available until after the November international break.
Zavisi koliki je stepen ostecenja, zadnja loza moze nekad zahtjevati oporavak i po 3 mjeseca.
Ima Kelleher to da pokrije , nemam problema s tim.Očekujem Alissona krajem 11 mjeseca , mjesec i pol da bude out.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
dobar lijnders
Blamira se, ne mogu da vjerujem da je ovoliko los
- SoloControTutti
- Kontakt:
Neko od trojice TAA, Salaha i VVD-a ce vjerovanto napustiti klub na kraju sezone, neki najavljuju neki sok sad na zimskom prijelaznom roku ali ne vjerujem da ce biti ista. Virigl i Salah traze odredene stvari koje ovi ne zele ispuniti, a siguran sam da imaju jos barem 2 sezone vrhunskog fudbala i Salah i VVD. TAA je pred velikim iskusenjem zbog Reala i prijatelja koji tamo igra, Carvajal se povrijedio i nema ga godinu dana,a vjerovatno i to je to s obzirom na godine. Kako god okrenes nek ce otici, ne vjerujem da ce sva trojica ostati. Cisto zbog godina kada bi morao birati volio bi da ostane Trent, ipak je scouser i najmladi je.
Ne znam u čemu ovdje može biti toliki problem.
VvD i Salah, obojica još najmanje 2 godine imaju u sebi igranja na vrhunskom nivou.
Zašto im se ne može produžiti ugovor na dvije godine pri čemu bi plata ostala ista, jel moguće da to odbijaju?
Za TAA ne znam šta da kažem. Veliki je Scouser i teško mi je zamislivo da će napustiti. Nekako sam ipak spreman na to, ne znam.
Al dvojica od ove trojice da napuste, teško da se tek tako može nadomjestiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.