Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Prije ce Toko zatraziti trade nego Mirza.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Nihad ako bog za par godina u nba.Da bar ode u barcelonu ili koji sličan klub, i bude glavni igrač, i nba
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
pobjeda Indiane za 6 poena.
Odbaci ga celo kao popijenu limenku piva.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
A mozda veceras nije igrao jer se sprema trade 
Sent from my LG-E610 using Tapatalk
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Opet je Mirza zadnja opcija !Nema ovde nafake nek ide u neki drugi NBA tim ili nek se vrati u Evropu !
Ev ja sad dodjo kuci, pio zbog Mirze, znam da hudnik nece se posteno naigrat, jesam li dzaba pio il sam upravu ?
@sabihno
Dosta trenera koristi od 8 do 10 igraca rotaciju, na Mirzi je da upadne.
Ne treba traziti trade, to ce mu samo ugroziti sliku o njemu kod ostalih timova, I staviti ga u neugodnu situaciju u timu. Mirza je napravio vrlo pametan potez demantavsi agenta nedavno via twitter, kako je zadovoljan, to agent treba sa GM-om privatno razgovarat a ne javno.nerkolfc je napisao/la:Prije ce Toko zatraziti trade nego Mirza.
-
risingforce
- Kontakt:
Next Pete trade: Thornton to Brooklyn for Terry + Teletovic. Breaks up the contract into smaller pieces, Brooklyn doesn't care about $.
@Aykis16 Yesterday
@Aykis16 Yesterday
bas onako kako sam i mislio da ce biti...
odigra jednu fino, drugu solidno, trecu slabo, cetvrtu maestralno, petu fino, sestu slabo...i tako u krug!
naravno ni drugi nisu nista bolji, ali ove oscilacije upravo i jesu posljedica nekontinuiranog igranja.
i onda se vratimo na pocetak sezone gdje je bio totalno sikaniran...pa nekad kad su se poceli povrjedjivati nosioci, pa silom prilika dobijao minute...i pokazao da moze...moj komentar je bio - bojim se da kad se svi vrate, njegov povratak na klupu je neminovan pa da daje i 30pts po tekmi...i to se vec polako ostvaruje - nazalost...
on nije u rotaciji bio zato sto mu je trener ukazao povjerenje ili zato sto mu je pruzio priliku, vec zato sto nije ima koga umjesto njega...sad kad ima - ne treba mu vise!
to je pokazatelj - da trener uopste ne racuna na njega - vec da je tu kao timski igrac po potrebi...a sa reputacijom iz Evrope s kojom je dosao u NBA je ispod njegovog nivoa i mislim da to ne treba da trpi...nije vise evropska kosarka toliko udaljena od NBA da se tako ponasaju kvazi-treneri kojim jos tene smrde od igranja!
odigra jednu fino, drugu solidno, trecu slabo, cetvrtu maestralno, petu fino, sestu slabo...i tako u krug!
naravno ni drugi nisu nista bolji, ali ove oscilacije upravo i jesu posljedica nekontinuiranog igranja.
i onda se vratimo na pocetak sezone gdje je bio totalno sikaniran...pa nekad kad su se poceli povrjedjivati nosioci, pa silom prilika dobijao minute...i pokazao da moze...moj komentar je bio - bojim se da kad se svi vrate, njegov povratak na klupu je neminovan pa da daje i 30pts po tekmi...i to se vec polako ostvaruje - nazalost...
on nije u rotaciji bio zato sto mu je trener ukazao povjerenje ili zato sto mu je pruzio priliku, vec zato sto nije ima koga umjesto njega...sad kad ima - ne treba mu vise!
to je pokazatelj - da trener uopste ne racuna na njega - vec da je tu kao timski igrac po potrebi...a sa reputacijom iz Evrope s kojom je dosao u NBA je ispod njegovog nivoa i mislim da to ne treba da trpi...nije vise evropska kosarka toliko udaljena od NBA da se tako ponasaju kvazi-treneri kojim jos tene smrde od igranja!
Gdje igra Thornton,to jest gdje bi Mirza mogao završiti?
http://www.nba.com/playerfile/marcus_thornton/" onclick="window.open(this.href);return false;
Plata
Marcus Thornton $8,050,000 $8,575,000
Jason Terry $5,225,000 $5,450,000 Mirza Teletovic $3,229,050 $3,368,100
Plata
Marcus Thornton $8,050,000 $8,575,000
Jason Terry $5,225,000 $5,450,000 Mirza Teletovic $3,229,050 $3,368,100
🔵⚪
u Kingsimaemko1995 je napisao/la:Gdje igra Thornton,to jest gdje bi Mirza mogao završiti?
mirza u ekipi cousinsa, sto se mene tice moze 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
sumnjam da ce se desiti taj trade... to je spomenuo nekakav lik preko twittera i nigdje vise nema nikakve informacije u vezi tog trade-a...
Niko nije ni rekao da on treba razglasiti po novinama stvari, mozda nisi shvatio sta hocemo da kazemo. No on treba ici iz ove ekipe tamo gdje ce mu biti bolje.alemsa je napisao/la:@sabihno
Ne treba traziti trade, to ce mu samo ugroziti sliku o njemu kod ostalih timova, I staviti ga u neugodnu situaciju u timu. Mirza je napravio vrlo pametan potez demantavsi agenta nedavno via twitter, kako je zadovoljan, to agent treba sa GM-om privatno razgovarat a ne javno.nerkolfc je napisao/la:Prije ce Toko zatraziti trade nego Mirza.
Pa ocigledno se ne slazes. Vidi, ja sam napisao da Mirza objektivno moze bolje, ali da zbog pogresnog stava njegovi kvaliteti tesko mogu doci do izrazaja cak i kada je na parketu. Ti si na to replicirao da on "nije spreman" jer igra u "NBA nije tako usporena" kao u Evropi. Ti pod ovim ocigeldno mislis da se jos nije navikao na stil igre, da mu je tempo prebrz, drugim rijecima, da jos nije objektivno dorastao nivou NBA lige.mirzateletovicc je napisao/la:Slazem se.Al ti si napiso Mirza je pogresno shvatio.Nerazumjem
To je upravo suprotno od onoga sto sam ja napisao i zato ne razumijem zasto govoris da se slazes sa mnom. Ja tvrdim da je Mirza vec sad sposoban da itekako igra na nivou NBA, da je sposoban za vise od onog sto smo do sada vidjeli, ali da ga pogresna sredina sputava, te da mora otici negdje drugo da bi njegov kvalitet dosao do izrazaja.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Mirza je tvrdoglav , nece dobiti sansu u Netsima to se vidi , treba da trazi trade u Houston , Oklahomu, Chicago, Dallas, Sacramento, Clipersi 
Chicago mu je mjera. 
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ja sam se nadao da bi mogao u Bulls-e ali taj trejd ne bi imao smisla, jedino ako se uključe tri ekipe.
Na njegovoj poziciji igraju Carlos Boozer, definitivno preplaćen igrač, te Taj Gibson koji prima godišnje 8.5 miliona dolara i koji igra odličnu sezona uprkos mnogim povredama koje su zadesile ekipu Bulls-a.
Ako će već biti trejdovan, nadam se u ekipu koja nije jaka na četvorki.
Na njegovoj poziciji igraju Carlos Boozer, definitivno preplaćen igrač, te Taj Gibson koji prima godišnje 8.5 miliona dolara i koji igra odličnu sezona uprkos mnogim povredama koje su zadesile ekipu Bulls-a.
Ako će već biti trejdovan, nadam se u ekipu koja nije jaka na četvorki.
tesko bgmCashMan je napisao/la:A mozda veceras nije igrao jer se sprema trade
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤