@Mironi je inace veliki ljubitelj Napolitanke i carlolija Hamse KucukMareka.Mironi je napisao/la:Mironi je napisao/la:Pape daj odkaz dok jos nije kasno.
Spasi nas."Nisam ništa specijalno vidio u utakmici Rumunije i Slovačke. Vidio sam jednu pravu prijateljsku utakmicu bez puno faulova, bez kartona".
![]()
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo u BiH ima toga da se nakon 1. mjesta u skupini, i kog skora od 5 pobjeda i 1 remija zahtjeva smjena trenera. Niko kao mi Bosanci

Ukoliko u petak ne pobjedimo predlazem da nas @gringonja kao selektor predvodi u zilini.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
De @Moronu postavi cijeli intervju, ne samo jednu recenicu.Mironi je napisao/la:Mironi je napisao/la:Pape daj odkaz dok jos nije kasno.
Spasi nas."Nisam ništa specijalno vidio u utakmici Rumunije i Slovačke. Vidio sam jednu pravu prijateljsku utakmicu bez puno faulova, bez kartona".
![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Pa o Slovacima nije vise nista ni rekao osim standardnih fraza da ce doci rastereceni,da nece biti lako itd.I ja sam stekao utisak da on sve sto zna o Slovacima zna samo iz te prijateljske utakmice a morao bi ih poznavati u detalje.Nema ljutnje,takav utisak ostavlja.emir79 je napisao/la:De @Moronu postavi cijeli intervju, ne samo jednu recenicu.Mironi je napisao/la:Mironi je napisao/la:Pape daj odkaz dok jos nije kasno.
![]()
al ebena je situacija. na jednu stranu je ta prijateljska sa novim selektorom. prijateljske je i nezna se kako ce to izgledati u zvanicnoj tekmi. a da gleda ostale kvalifikacijone tekme opet je ebeno jer je igrato pod starim selektorom.Miske10 je napisao/la:Pa o Slovacima nije vise nista ni rekao osim standardnih fraza da ce doci rastereceni,da nece biti lako itd.I ja sam stekao utisak da on sve sto zna o Slovacima zna samo iz te prijateljske utakmice a morao bi ih poznavati u detalje.Nema ljutnje,takav utisak ostavlja.emir79 je napisao/la:De @Moronu postavi cijeli intervju, ne samo jednu recenicu.Mironi je napisao/la:
![]()
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Maestro,drug sve mu halalim za pobjedu,nema veze.Jest to malo neugodno,novi trener,mozda malo drugaciji stil ali ipak postoje glavne karakteristike njihove igre koje bi trebalo da su snimljene davno.Mozda i zna a cuva za sebe,samo raspravljamo.
Care i meni je svejedno koliko prati vazno je da slavimo. a vjeruj mi da nisam njegov veliki simpatizer. ali nemrzim ga kao @gringonja i ostali. nadam se u petak da cemo ovdje nase komentare citati, a @gringonja, @velez_mostar i ostali se skrivati u misiju rupu. jer onda se zna da smo pobjedili.Miske10 je napisao/la:Maestro,drug sve mu halalim za pobjedu,nema veze.Jest to malo neugodno,novi trener,mozda malo drugaciji stil ali ipak postoje glavne karakteristike njihove igre koje bi trebalo da su snimljene davno.Mozda i zna a cuva za sebe,samo raspravljamo.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Omaklo se, halalite.Rios je napisao/la:viKK je napisao/la:prvo nauči koju poziciju igra vršajevićskile je napisao/la:Kada se pojavi bolji igrac od Vrsajevica na poziciji lijevog beka, vjerovatno ce isti taj igrac imati prioritet kod poziva. Smijesno je praviti razlike između Vrsajevica i potencijalnih reprezentativaca, kada oni ne igraju istu poziciju.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim jedno, pišem drugo :/
Muamer svraka nije u formi i slažem se da je trabao otpasti sa spiska, ali u tom slucaju je trebao otpasti i avdija vršajević, toni šunjić, boris pandža. Svraka je odigrao dvije utakmice i dao dva gola, vrsajevic odigrao puno vise i uvjek bio najgori. Znaci radi se o principima. U normalnim zemljama ako imas 2 igraca približne kvalitete ili nekvalitete zoves igraca iz domace lige, a ne iz ajduka.
- Goalgetter
- Kontakt:
Muamer Svraka je vec otpao sa spiska.FCS je napisao/la:Muamer svraka nije u formi i slažem se da je trabao otpasti sa spiska, ali u tom slucaju je trebao otpasti i avdija vršajević, toni šunjić, boris pandža. Svraka je odigrao dvije utakmice i dao dva gola, vrsajevic odigrao puno vise i uvjek bio najgori. Znaci radi se o principima. U normalnim zemljama ako imas 2 igraca približne kvalitete ili nekvalitete zoves igraca iz domace lige, a ne iz ajduka.
Cocalic je zasluzio poziv.
Pape daj odkaz dok jos nije kasno, spasi nas ako imas duse imalo.
Pape daj odkaz dok jos nije kasno, spasi nas ako imas duse imalo.
Pape daj odkaz dok jos nije kasno.
Spasi nas.
Spasi nas.
Mislim da nisi shvatio sta je momak htio reci.Momak je mislio na to da ako je vec prekrizio Svraku (koji je isto kloc,ali je barem koliko toliko doprinjeo repci,za razliku od Vrsajevica) da je trebao prekriziti i Vrsajevica.I ako je vec trebao zvati tarabu,bolje da je zvao tarabu iz nase lige nego Hrvatske.Za one koji ne znaju FIFA i UEFA nakon zavrsetka prvenstva (SP-a,EP-a) isplacuju klubovima neki vid naknade,jer je igrac izbivao iz kluba zbog repke (bez obzira igrao on ili ne).Recimo Bayern je nakon EP-a u Poljskoj i Ukrajini od UEFA-e dobio 8,6 miliona eura (imali su cini mi se 12 reprezentativaca),Barcelona 8 miliona,Real 7 i nesto miliona.Ta naknada se izracunava na dnevnoj osnovi.Od pocetka kvalifikacija,pa do kraja prvenstva.Tako da ce Hajduk i Borac na osnovu Vrsajevica i Avdukica dobiti za nase uslove finu lovu.A zasto tu lovu umjesto Hajduka nije mogao dobiti Zeljo,Sarajevo,Celik...Nebitno.Misljenja sam da je moguce pronaci cak i u nasoj ligi igraca koji je ako nije kvalitetom bolji,onda sigurno nije losiji od Vrsajevica.Za Sajodinix-avazi vec druga prica.On svojom kvalitetom zasluzuje poziv u repku (mada ga ja licno ne gotivim radi pojedinih izjava)Goalgetter je napisao/la:Muamer Svraka je vec otpao sa spiska.FCS je napisao/la:Muamer svraka nije u formi i slažem se da je trabao otpasti sa spiska, ali u tom slucaju je trebao otpasti i avdija vršajević, toni šunjić, boris pandža. Svraka je odigrao dvije utakmice i dao dva gola, vrsajevic odigrao puno vise i uvjek bio najgori. Znaci radi se o principima. U normalnim zemljama ako imas 2 igraca približne kvalitete ili nekvalitete zoves igraca iz domace lige, a ne iz ajduka.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Kakve ono gluposti pisu u avazovom sportu, kao Svraka nije pozvan jer je igrac Zelje ? Jel se to on nesto digao kao da je igracina pa mu krivo ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Bolje da zarade ajduk i vojvodina
ma ni avidja nije kalibar ali tu je dok ne odje bolji bek za klupe,i ove sto si nabrojao osim njih drugih na tim pozicijama nemamo,a za svrakinu poziciju se red ufatio,a valjda je susic vidio onu sliku s rostiljade pa ne zove svraku i dobro je sto ga ne zove
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 03 sep 2013, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
bravo @FCS
cuj sad treba selektor gledatin da zarade klubovi preko repke i sp-a. ljudi moji mi ni plasirali se nismo a vi vec o parama.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.