U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- bosnacazin
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Kartone imaju Memija i Hadziahmetovic
Iskreno se nadam da su kartoni u pitanju, inace jos jedan mocan potez "naseg" Lordajasan je napisao/la:kartoni msmbaglama je napisao/la:sta je s hadziahmetovicem, jel povrijedjen?![]()
smijenite konja vise....dajte nekom od bivsih igraca da vodi
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
Pitaristok
- Kontakt:
Jel netko ima link utakmice za mobitel
- tuzlak1987
- Kontakt:
Marin pjevao jedna si jedina. Pravo Bosansko dijete..
Pa daj bolan Igore vise zavezi.. pa koliki ti gluposti mozes napricati to je cudo. Cuj mi imamo na "oko" bolji tim od norvezana... U ekipi njihovoj igraci Heerenvena, Real Madrida, Freiburga, Basela, Groningena... u nas Mladost Lucani, Slaven, Haugesund, Slovacko... hahahaha

Sramotna posjeta i na Grbavici mislio sam da se raja zazelilia reprezentativnog fudbala. I dalje mislim da u21 ne trebaju igrat u Ze i Sa. Vrapcici su bili skoro krcati one jedne prilike
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Samo da Lord ne ostane i sledeci ciklus, a poznavajuci nas korumpirani savez sve je moguce, to bi bio kraj , unistile bi se 2 generacije fudbalera
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Pa više ljudi se na Otoci skupi gledati Olimpic. Očekivao sam veću posjetu zbog svih radova na Grbavici, ali 
Nad tobom sunce najljepše sja
Haha pa pogledaj tabelu. Nisi ocekivao 5k dusa valjda?KenoRob je napisao/la:Sramotna posjeta i na Grbavici mislio sam da se raja zazelilia reprezentativnog fudbala. I dalje mislim da u21 ne trebaju igrat u Ze i Sa. Vrapcici su bili skoro krcati one jedne prilike
100 % ce ostati i iduci ciklus.DevilsAdvocate je napisao/la:Samo da Lord ne ostane i sledeci ciklus, a poznavajuci nas korumpirani savez sve je moguce, to bi bio kraj , unistile bi se 2 generacije fudbalera
Na utakmicama mlade repke ocekujem 1k do 5k. Ima fin stadion i u Gradaccu gdje bi bila milja minimalno. Nisam siguran za TZ mada su bili domacin par puta mozda tu isto zavisi od stanja na tabeli.sajo10 je napisao/la:Haha pa pogledaj tabelu. Nisi ocekivao 5k dusa valjda?KenoRob je napisao/la:Sramotna posjeta i na Grbavici mislio sam da se raja zazelilia reprezentativnog fudbala. I dalje mislim da u21 ne trebaju igrat u Ze i Sa. Vrapcici su bili skoro krcati one jedne prilikeA kao drugo pa nije samo u pitanju stadion. Moras gledati i infrastrukturu, kamere, TEREN...itd.
Lahko je samo tako reci, a kod nas u drzavi 2-3 stadiona jedino funkcionisu kolko tolko.
Lord nam sroza repku da gore ne može...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- ASD
- Kontakt:
Tanka je ovo repka. 1 ili 2 maksimum mogu zaigrati u ligama petice ali i to ako se dosta stvari poklopi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
najveci dojam utakmice je da BHT napokon ima lijepu grafiku/scoreboard
Don't believe the hype.
Ocekivana posjeta. Rekreaciona utakmica za nas.
Dobar je Darko, kakav je bio Tulic, kad nas Lux uze na Kosevu
Dobar je Darko, kakav je bio Tulic, kad nas Lux uze na Kosevu
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Haha pa ocekujem i ja da nas vode selektori koji su strucnji za taj posao a ne jer su srbi ili hrvati ili bosnjaci
Jedno je ocekivati, jedno je realnost. I moras shvatiti da nisu svi u stanju dati pare da gledaju reprezentaciju koja se nalazi na zadnjem mjestu i koju Kazakstan u po sehera yebe.. I opet kazem, mozda taj stadion u Gradaccu nema UEFA lincencu. I jos jedan vrlo bitan faktor ja mislim je i udaljenost TK jer kao sto vidim mnogi prozivaju bas taj kraj. Jednostavno reprezentacije dodju na Aerodrom u Sarajevo i lakse je utakmice organizovati u Zenici ili Sarajevu, nego u Gradaccu, Tuzli etc. Neznam, mozda lupam ali to moze biti faktor
Ovo je moj zadnji post kad je u pitanju posjeta i ti qurcevi. Kada budemo imali reprezentaciju vrijednu gledanja i tad dodje opet 100 dusa onda mozemo yebat sve i svakome a do tada...
Ovo je moj zadnji post kad je u pitanju posjeta i ti qurcevi. Kada budemo imali reprezentaciju vrijednu gledanja i tad dodje opet 100 dusa onda mozemo yebat sve i svakome a do tada...
Dobar prodor Denija Miloševića, ali loše.
sta je loshe sad bilo
sta je loshe sad bilo
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Jedu li ovi nasi ikako ?
Ne znam gdje je onda zapelo na pocetku kvalifikacija jer je posjeta bila ista a tad nismo bili zadnji
Nad tobom sunce najljepše sja
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: denza, General505, hurem, jasmin10 i 22 gosta.