FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Isnar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Isnar » 27 mar 2010, 22:30

amarpustahija je napisao/la:Mene samo strah da Osim ne podnese ostavku , sta vi mislite : :o :o
Mislim da sad pretjerujes... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 mar 2010, 22:30

Isnar je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Ma ono je neviđeno đubre ja više ne znam šta da napišem za njega :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Isnar je napisao/la: Sigurno se zove KOMPEKS... :mrgreen:
100%
Dobro da nije KOPEX... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: joj sto volim ove knjizevnike... :mrgreen: :mrgreen:
Ma pitari došli sad s naše utakmice pjani otišli da vide kako se igra fudbal pa ih još uvijek nosa piva :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

raja_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la raja_sa_sjevera » 27 mar 2010, 22:30

e vjerni manijaci kad se prije vrati ste sa utakimce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ`VO

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 27 mar 2010, 22:32

raja_sa_sjevera je napisao/la:e vjerni manijaci kad se prije vrati ste sa utakimce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evo nanajvo je cetvrto, znaci kvalifikacije za LP... ajde, ne mora se svaki put igrat odma grupa... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 27 mar 2010, 22:32

Čestitke Želji na pobjedi i na nova 3 boda, sve ostalo je manje bitno.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 mar 2010, 22:32

raja_sa_sjevera je napisao/la:e vjerni manijaci kad se prije vrati ste sa utakimce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo malo oni izvan kapitala imaš kakav problem :twisted:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 27 mar 2010, 22:33

Pratim Želju uvijek kada mogu, ali dugo nisam pratio čudniju utakmicu. Na Grabavicu su dolazili i tzv. srpski i hrvatski klubovi ali nikada baš nikada nije bilo vrijeđanja na nacionalnoj osnovi. Ja stvarno ne znam šta bi večeras? Možda je ovo bio izuzetak koji potvrđuje pravilo. Hvala Bogu pa je tekma bila na TV pa su svi mogli vidjeti šta je blo sa golmanom jer bi sutra Slavija mogla pričati da ga je neko udario bejzbolkom u glavu. A onaj navijač je baš kretena a čini mi se još da mu nije ni bio cilj udariti golmana nego da se samo sudario sa njim.
FEDERER= KLOC

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 27 mar 2010, 22:34

pada li kisa u travniku,konto sutra na cevape

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 27 mar 2010, 22:34

Uh ja bio na istoku poso prema izlazu kad se zaletise oni sa juga strah me bi rekacije policije da sam vidio sta se desava sa policijom osto bi nego ja nazada necu da dzaba dobijem pendrek preko buberega utakmica uzass a najsmjesnije mi je bilo unutar juga bise NE BUDITE PAPCI NE SNIMAJTE i NE BACAJTE BAKLJE U TEREN :D :D
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 27 mar 2010, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !

raja_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la raja_sa_sjevera » 27 mar 2010, 22:35

Isnar je napisao/la:
Evo nanajvo je cetvrto, znaci kvalifikacije za LP... ajde, ne mora se svaki put igrat odma grupa... :mrgreen:
ja te nisam pitao koje je Sarajevo na tabeli nego sto nisi bio na tekmi
aha tvoja vjernost ne poznaje granice :mrgreen: :mrgreen:

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 27 mar 2010, 22:36

Ma bice vjerovatno hiljadu dvije KM kazne i eventualno jednu utakmicu pred praznim tribnama,mada je i to previse,jer ne moze citav klub ispastati zbog jednog narkomana...

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 27 mar 2010, 22:36

sanjinzeljo je napisao/la:oooo banjalucanin sta mai prijatelju :D posto smo konkurenti za titulu i kup takodzer,ja mislim da je tebi sve pogresno i lose sto zeljeznicar radi... :D pozdrav iz seher sarajeva
ај не ? ? те, & % & $ на оно % ' ", / ", & & & " ' ', ? ја не $ $ " $ " " у " % $ ја " у праву за оне ?.
LBJ MVP je napisao/la:Na tvoju žalost znam čitat ćirilicu i znam da ti je krivo što ćete na kraju u finalu kupa od nas izgubit i u ligi biti 2. ipak mi smo trenutno najbolji BH klub,a Borac je isto dobar,ali nisu za prvaka
% " $ & & $ на % '.Ја ' " " $ ' је $ " ?, а $ & тога % $ ? " $ за ?... " & " % " / % се не $ $ $, него ' " & ' " " ?... А % се " &, ? " " се $ је у ' & / ", тј ". % - " " ", ? је $ - & " у Европу, све ? % $ $ је $. " & везе " " са " % " % ? не % " ????!!! Ја " ? јер је то ' уставно право " јер је то " " $, а не зато $ " & & % ".

А % се " ", ? су ' ?, овај $ на ? је " " ?! $ је ? ? $, ? " $ то не $ " ". А $ не " % сте ' ? & :(
Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 27 mar 2010, 22:37, ukupno mijenjano 2 puta.
"" ПУТ ""

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 27 mar 2010, 22:36

Mamicu mu klosarsku, ono treba ufatiti cijeli jug i ubiti da kurcu ne valja, kako me samo iznerviro, ima onakvih jos par majmuna naduvaju se dodju na tekmu pa kakav je to navijac treba ga zaklati grkljan mu izvaditi, sad cemo dobiti kaznu 100% e sad kakva je kazna u pitanju to niko ne zna, daj boze da je novcana ili jedna utakmnica pred praznim terenom sve radi jednog obicnog klosara!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 27 mar 2010, 22:37

raja_sa_sjevera je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
Ako nisi znao (a nisi), ispod avatara pise lokacija, pa slijedeci put pogledaj... osim toga, nisam ti ja uopste Manijak, samo simpatisem Zelju... i nisam ti rekao koje je Sarajevo nego nanajvo... :mrgreen:

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 27 mar 2010, 22:38

k_c je napisao/la:Ma bice vjerovatno hiljadu dvije KM kazne i eventualno jednu utakmicu pred praznim tribnama,mada je i to previse,jer ne moze citav klub ispastati zbog jednog narkomana...
Onaj navijac je pitar sa gorice

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 27 mar 2010, 22:39

cuj skandirali ubij srbina :( koji su to degenerici..u splitu na provokaciju torcide se nije odgovaralo a u jednoj ovako nebitnoj utakmici da skupina retardiranih pijanica ocrni obraz cijele grupe..isto tako i sa paljenjem zastave onda..jos onaj retard sto je udario onog OSKAROVCA na golu slavije..stvarno je ruzno kako su se osjecali igraci koji su srbi u zelji..:( sve u svemu slaba predstava..al bodove pisi igru brisi..cilj je ostvaren bodovi su upisani..
-PAJA Fan Club!!

dark_devil
Kontakt:

Post Postao/la dark_devil » 27 mar 2010, 22:40

" je napisao/la:
sanjinzeljo je napisao/la:oooo banjalucanin sta mai prijatelju :D posto smo konkurenti za titulu i kup takodzer,ja mislim da je tebi sve pogresno i lose sto zeljeznicar radi... :D pozdrav iz seher sarajeva
ај не ? ? те, & % & $ на оно % ' ", / ", & & & " ' ', ? ја не $ $ " $ " " у " % $ ја " у праву за оне ?.
LBJ MVP je napisao/la:Na tvoju žalost znam čitat ćirilicu i znam da ti je krivo što ćete na kraju u finalu kupa od nas izgubit i u ligi biti 2. ipak mi smo trenutno najbolji BH klub,a Borac je isto dobar,ali nisu za prvaka
% " $ & & $ на % '.Ја ' " " $ ' је $ " ?, а $ & тога % $ ? " $ за ?... " & " % " / % се не $ $ $, него ' " & ' " " ?... А % се " &, ? " " се $ је у ' & / ", тј ". % - " " ", ? је $ - & " у Европу, све ? % $ $ је $. " & везе " " са " % " % ? не % " ????!!! Ја " ? јер је то ' уставно право " јер је то " " $, а не зато $ " & & % ".

А % се " ", ? су ' ?, овај $ на ? је " " ?! $ је ? ? $, ? " $ то не $ " ". А $ не " % сте ' ? & :(
Ajd molim te ne pisi i onako niko ne cita tvoje postove :S de pocni koristit latinicu kao 99.87% svijeta
Zadnja izmjena: dark_devil, dana/u 27 mar 2010, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.

raja_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la raja_sa_sjevera » 27 mar 2010, 22:41

crespo je napisao/la:
pada li kisa u travniku,konto sutra na cevape
pa i da ne pada ti nemozes otici tamo
jer kako vidim nemozes da odes do sugavice a kamoili do Bajre na cevape,ko bi sjedio za racunaraom i preko internata bodrio svoj klub i sutra pricao kako je on odan klubu
nemorras me vise citirati jer nemam zelju da se raspravljam sa tim foteljasima

UltrasNaBaterije
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNaBaterije » 27 mar 2010, 22:42

Iker C je napisao/la:Pratim Želju uvijek kada mogu, ali dugo nisam pratio čudniju utakmicu. Na Grabavicu su dolazili i tzv. srpski i hrvatski klubovi ali nikada baš nikada nije bilo vrijeđanja na nacionalnoj osnovi. Ja stvarno ne znam šta bi večeras? Možda je ovo bio izuzetak koji potvrđuje pravilo. Hvala Bogu pa je tekma bila na TV pa su svi mogli vidjeti šta je blo sa golmanom jer bi sutra Slavija mogla pričati da ga je neko udario bejzbolkom u glavu. A onaj navijač je baš kretena a čini mi se još da mu nije ni bio cilj udariti golmana nego da se samo sudario sa njim.
ajde molim te ne **** po forumu, da si ikad bio u onoj vukojebini od šume, znao bi o čemu pričamo.

Što se tiče navijanja, drama drugo poluvrijeme, skoro čitavo. Idemo dalje...

ovaj FGRovac ima mahanje

pusa
Zadnja izmjena: UltrasNaBaterije, dana/u 27 mar 2010, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 27 mar 2010, 22:42

raja_sa_sjevera je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
Jesi ti bio na gostovanju protiv one ekipe sto ste igrali prvo pretkolo protiv njih, Ne shvatas da Zeljo ima navijaca koji su udaljeni i po 300 km (to ti znaci KILOMETARA) od Sarajeva..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.