FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vala ako ti je to zajebancija, nemoj više... Mislim da je ovo više kad poletis pred rudu
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
jel još nekom nedostaje Abdulah Ibraković? rado ga se sjetim u ovim momentima, kako bi on ovu bagru pošuto s merakom 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma moje prepisivanje sa infa
Dobro ba druze, necu valjda sad na svaki sljedeci post se pravdati. Za nekog zajebancija za neke nije i tu sva prica zavrsava.
Dobro ba druze, necu valjda sad na svaki sljedeci post se pravdati. Za nekog zajebancija za neke nije i tu sva prica zavrsava.
- jurisicduska
- Kontakt:
Morat će se dovesti box to box veznjak. Znači mora ne hoće li neće li nego mora. Ubit će nas u veznom redu svi ako ostanemo na ovom.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa to bi trebao bit Krajisnik.jurisicduska je napisao/la:Morat će se dovesti box to box veznjak. Znači mora ne hoće li neće li nego mora. Ubit će nas u veznom redu svi ako ostanemo na ovom.
Dosta ljudi u njemu vidi novog Cimirota
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne moze on iznijeti jednu od najvaznijih polusezona koja je pred nama.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Tako je, pod moranjem pa kad bi morali platiti i 500k € za igrača koji će biti vođa i koji će popraviti tu sliku veznog reda, da se imamo čemu nadati. Molit amidžu, zadužit se, velik je ulog, prevelik.jurisicduska je napisao/la:Morat će se dovesti box to box veznjak. Znači mora ne hoće li neće li nego mora. Ubit će nas u veznom redu svi ako ostanemo na ovom.
- jurisicduska
- Kontakt:
Krajišnik možda za dvije godine da mogne igrati seniorski fudbal. Nama treba na toj poziciji veznjak koji je najbolji u ligi a ne Krajišnik od kojeg imamo tri bolja veznjaka trenutno ako ne i četiri.
Mislim da je ta pozicija ključ da budemo ravnopravni sa konkurencijom. Ofanzivni potencijal nam je najbolji u ligi, defanzivno smo top 3-4, sredina nam je peta šesta. Na diobi.
Igrat će se 4-4-2 i Rustemovićev potencijal tu ne može doći do izražaja pogotovo u paru sa Emersonom. Tu nam treba veznjak tip top, i da trči i da zna lopte.
Mislim da je ta pozicija ključ da budemo ravnopravni sa konkurencijom. Ofanzivni potencijal nam je najbolji u ligi, defanzivno smo top 3-4, sredina nam je peta šesta. Na diobi.
Igrat će se 4-4-2 i Rustemovićev potencijal tu ne može doći do izražaja pogotovo u paru sa Emersonom. Tu nam treba veznjak tip top, i da trči i da zna lopte.
Kad nam Ješić poludi i u Mostaru na gol postavi Plakala. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Neka nam je Bog na pomoci.High je napisao/la:Kad nam Ješić poludi i u Mostaru na gol postavi Plakala.
[youtube][/youtube]Memara je napisao/la:Neka nam je Bog na pomoci.High je napisao/la:Kad nam Ješić poludi i u Mostaru na gol postavi Plakala.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Zar ne reče Zuka da dolazi još jedan igrač prije turske? Samo mi nemojte reći sad da se mislilo na Krajišnika ozbirom da je već bio na probi. 
Samo Saraj'vo.
Doci ce jos jedan igrac. Mora doci.
Klub smo i navijaci koji se ne zadovoljavaju sitnicama. Titula mora biti jer je ovo prilika koja se nece ponoviti. I osvojit cemo je, ma koliko god se trudili da nas okrenu sa pravog puta, nece uspjeti.
Boje nas se, zato ovo i rade. A ovo je odlicno sto su uradili, sada imamo jos jedan impuls jos jednu strasnu motivaciju koju smo dobili sa njihove strane.
Ima da sad skupimo redove kao nikad prije, ovo je sezona koja ce mnogo toga reci. Ako uspijemo da gurbeti ne odu u Evropu sa njima je gotovo.
Molim vas braco, prijatelji. Ma koliko bilo negativnih sansi za komentare,ipak suzbijmo redove. Ova godina je presudna.
Koprcaju se ali cemo ih poslati vrlo brzo gdje im je mjesto.
Moli vas Vas brat.
Mi Nikad Odustati Necemo!
Klub smo i navijaci koji se ne zadovoljavaju sitnicama. Titula mora biti jer je ovo prilika koja se nece ponoviti. I osvojit cemo je, ma koliko god se trudili da nas okrenu sa pravog puta, nece uspjeti.
Boje nas se, zato ovo i rade. A ovo je odlicno sto su uradili, sada imamo jos jedan impuls jos jednu strasnu motivaciju koju smo dobili sa njihove strane.
Ima da sad skupimo redove kao nikad prije, ovo je sezona koja ce mnogo toga reci. Ako uspijemo da gurbeti ne odu u Evropu sa njima je gotovo.
Molim vas braco, prijatelji. Ma koliko bilo negativnih sansi za komentare,ipak suzbijmo redove. Ova godina je presudna.
Koprcaju se ali cemo ih poslati vrlo brzo gdje im je mjesto.
Moli vas Vas brat.
Mi Nikad Odustati Necemo!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma samo ih pobijediš na Koševu i tu se njihova priča završava što se nas tiče. Svakako ćemo biti ispred njih to nema sumnje nikakve.
A medijske ratove prekinuti. Nema niko ništa od tog. Samo teren je mjerilo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
A koji je to vezni koji bi podigao nivo igre?Malo je teze dovesti nego pricati da nam treba!
-
nukleusmember
- Kontakt:
malo je truba shto nismo doveli josh tog jednog veznog prije ove turske jbg a
VVVBK
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
svetastrana
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la:Ma samo ih pobijediš na Koševu i tu se njihova priča završava što se nas tiče. Svakako ćemo biti ispred njih to nema sumnje nikakve.
to obavezno a oni ga pushe i kad odigraju x sa listicom ...sto ce se i desiti , vidjecete svi
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma igracki kadar je rijesen. To je to ja mislim, momci su otisli u antaliju.
Desavalo se da nam se igrac prikljuci u pripremama, ali ne znam kako ce to ici kod Jesica.
Imamo ekipu dostojnu duple krune, uz Jesin potpis naravno, ali za iskorak u europi cisto sumnjam
Desavalo se da nam se igrac prikljuci u pripremama, ali ne znam kako ce to ici kod Jesica.
Imamo ekipu dostojnu duple krune, uz Jesin potpis naravno, ali za iskorak u europi cisto sumnjam
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trebala su dvojica doci, ako je Krajisnik jedan od njih onda treba jos 1 uz jos potencijalnih odlazaka, ima vremena ba.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Opet debili sa druge strane Miljacke daju obavještenja, a jesu dosadni u PM. Jednostavno ne žele da nam se skinu sa k..ca.
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, rimljanin90 i 27 gostiju.