ElCartel11 je napisao/la:Dinamo Zagreb vaga ponude izmedju Intera i Željezničara, za svog igrača Marko Pjaca. Dok je Inter ponudio skromnih 5 mil. €, klub iz glavnog grada BiH je bio dosta jasniji u svojoj namjeriji i poslao ponudu tesku 400.000€
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- crozzer
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
bordobijeli
- Kontakt:
sta je s Okicem

I 15% od transfera u Konyaspor ...ElCartel11 je napisao/la:Dinamo Zagreb vaga ponude izmedju Intera i Željezničara, za svog igrača Marko Pjaca. Dok je Inter ponudio skromnih 5 mil. €, klub iz glavnog grada BiH je bio dosta jasniji u svojoj namjeriji i poslao ponudu tesku 400.000€
Istina za Vedrana!!!
Laz! Ne izmisljajte.Memara je napisao/la:Okic nije otisao za Antaliju! Uskoro opsirnije!
- Znaci to je to sto se tice Okica... Bas mi je drago.
Ma bravo, dobar si 
- franklampard8
- Kontakt:
Nisam clan tog istomisljenog foruma, cista zajebancija bila jer Okica nemogu smislite kao igraca. Prije sedmicu dana sam pisao da ga trebamo ostaviti u Citluku.
- franklampard8
- Kontakt:
Lose lazes, al' nebitno.Memara je napisao/la:Nisam clan tog istomisljenog foruma, cista zajebancija bila jer Okica nemogu smislite kao igraca. Prije sedmicu dana sam pisao da ga trebamo ostaviti u Citluku.
1946
Nemam potrebe da lazem, usput poserem se na taj forum. 
Glupa ti zajebancija pravo. Ako se takva stvar uopšte može nazvati zajebancijom. Da se navijači pitaju nakon Brotnja 80% igrača bi ostali u Brotnju.Memara je napisao/la:Nisam clan tog istomisljenog foruma, cista zajebancija bila jer Okica nemogu smislite kao igraca. Prije sedmicu dana sam pisao da ga trebamo ostaviti u Citluku.
SRETAN BROJ - 1725
- franklampard8
- Kontakt:
Lijepo si odgojen, to se da primjetiti. A ako nisi clan kako znas da ne valja forum ?Memara je napisao/la:Nemam potrebe da lazem, usput poserem se na taj forum.
1946
Nista licno druze, znam kakav je to forum jer sam bio clan istog 5 godina. Ovdje bar imam pravo napisati svoje misljenje 
@pitic, mozda jeste ali sam odmah napisao da je bila zajebancija
Ma i nije ti neko misljenje

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- franklampard8
- Kontakt:
Otprilike ono sto sam ja htio reci.RedEvil je napisao/la:Ma i nije ti neko misljenje![]()
![]()
1946
Udure je haveru, ali bezveze je ložiti raju dezinformacijama. Vidiš da su i ovako mnogi napaćeni radi pojačanja i igre u Čitluku. Ne trebaju nam još i ovakve gluposti. Lakapo i samo provjereno...Memara je napisao/la:Nista licno druze, znam kakav je to forum jer sam bio clan istog 5 godina. Ovdje bar imam pravo napisati svoje misljenje
SRETAN BROJ - 1725
Ma sve udureRedEvil je napisao/la:Ma i nije ti neko misljenje![]()
![]()
Davno bih ja popusio ban da sam tamo sta sam sve pisao u zadnje vrijeme ovdje. Ovaj lampard mora da je portpatrol infa odmah se pojavi cim spomenes taj forum.
@pitic, ma znam u pravu si, opet kazem samo jedna zajebancija sa moje strane.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Vala ako ti je to zajebancija, nemoj više... Mislim da je ovo više kad poletis pred rudu
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
jel još nekom nedostaje Abdulah Ibraković? rado ga se sjetim u ovim momentima, kako bi on ovu bagru pošuto s merakom 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma moje prepisivanje sa infa
Dobro ba druze, necu valjda sad na svaki sljedeci post se pravdati. Za nekog zajebancija za neke nije i tu sva prica zavrsava.
Dobro ba druze, necu valjda sad na svaki sljedeci post se pravdati. Za nekog zajebancija za neke nije i tu sva prica zavrsava.
- jurisicduska
- Kontakt:
Morat će se dovesti box to box veznjak. Znači mora ne hoće li neće li nego mora. Ubit će nas u veznom redu svi ako ostanemo na ovom.
Trenutno korisnika/ca: hazarder, muhamedhulk, Napapijri, Taree, trunks1946, VolimoSarajevo i 47 gostiju.