Inače, dobar rant scholseya.
Mene nemoj banovati i ispunit' ću ti tri paprikeadmin je napisao/la: ↑27 avg 2024, 19:16Admin da vodi računa o tome, onda bi morao tebe banovati jer je laž da pišeš iz Manille, vidi se iz IP da si iz BiH.
Jel to ovaj pokušava da se predstavi kao Ismir Mirvic? Pa ima bar 20% nickova na forumu koji su po imenu nekog poznatog sportiste ili sportskog radnika, neću oh sve pobanovati.
Jaro, tata svih veznih fudbalera ikada je Paul Scholes aka Scholesy.
Killa jesi lud ti? Nemam nista ni sa njim ni s Rozmanom. Registrovao sam se kad je on tek pocro piati po nasoj temi. Bilo mi smijesno da ovakav nick uzmem. Sad bi volio da nisam, ali jbg. Lik je uostalom 150 puta rekao da nije Mirvic (kao da treba naglasavati). I meni nekad bas ide na onu stvar, ali vala pretjerujete svi.killafrommanilla je napisao/la: ↑27 avg 2024, 19:09Pa da admin vodi i o cemu racuna, banovao bi covjeka iskljucivo zbog nika IsmirMirvic. I onds mu ne bi bilo ni zanimljivo. Ovako ga je pustio IsmirMirvic, SimonRozman, NisamIsmirMirvic s kojeg diskutuje kao OK itd.
Banovanjem takvih nikova bi se rijesio svaki problem s ovim, ocito psihicki oboljelim likom
Al bolje se raspravljati sa mnom po temi Veleza oko jednog sarkasticnog posta koji boli
Hehe jest bas kakvih ima likova ismirmirvic je kultura lik i vecini zanimljivsvemalim1 je napisao/la: ↑27 avg 2024, 17:01sta i ti pises eseje o frajeru. pun je forum raznih pacijenata, pogotovo ova tema gdje se na svakoj stranici psuju i vrijedjaju najsvetije moguce stvari.
sta ste uhvatili yebavat lika koji je normalan, kulturan i podijeli s vremena na vrijeme neku infromaciju koju ima, a ima ih. i sta ako ne zna jezik, ne zna ni onaj transfermarket maher, ne znaju mnogi.
idi doktore pregledaj stojka i pitarsam, yebem ti hipokrata.
Ich nix verstehen. Nur Deutsch.
Ni ti ne bi bolje prošao, takav prostakluk za username.
Ma sad bih potpisao da smo mi predzadnji a Velež eto i prvi na tabeli, samo da se vrate na forum.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑27 avg 2024, 19:26Sta je rec' bivsa RAjo, ko nas zavadi ? Nije valjda Kevelj![]()
![]()
Najbitnije je da dokazujete da smo itekako relevantni i bitni, sto vam je bila glavna uzdanica proteklih godinaVirtu4l je napisao/la: ↑27 avg 2024, 19:35Ma sad bih potpisao da smo mi predzadnji a Velež eto i prvi na tabeli, samo da se vrate na forum.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑27 avg 2024, 19:26Sta je rec' bivsa RAjo, ko nas zavadi ? Nije valjda Kevelj![]()
![]()
![]()
E super, mozes i do nase teme da banujes neke troll korisnike a ne da prijetis meni banom i prozivas botom necega, sto cak i ne postoji. Mislim da sam te i tu citirao.admin je napisao/la: ↑27 avg 2024, 19:16Admin da vodi računa o tome, onda bi morao tebe banovati jer je laž da pišeš iz Manille, vidi se iz IP da si iz BiH.
Jel to ovaj pokušava da se predstavi kao Ismir Mirvic? Pa ima bar 20% nickova na forumu koji su po imenu nekog poznatog sportiste ili sportskog radnika, neću oh sve pobanovati.
Neka se zna da Campobello skace sa starog mosta za 3 marke na glavu i odatle ova zatucanost. Molim dobre ljude za razumjevanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.