FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Posjetio nas dzeko.ma vala mogo je komotno ulozit u zelju,I nek postavi babu za sportskog.
Dobar ovaj intervju sa colom.
Dobar ovaj intervju sa colom.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Nikad necu prelazalit onu ekipu i onu sansu protiv Maribora kad su nam "na foru" utrpali 4 komada znaci uopce nisu bili bolji i prosli nas zbog tog 2. poluvremena prve tekme, na Kosevu smo bili ravnopravni i sa 2-3 igraca manje a tek prije toga oni ponisteni golovi isl
I poslije toga bi isli na Dudelange znaci grupnu fazu smo imali al' baksuzi... I danasnji Maribor je slina teska to dokazuje i Zrinjski koji dominira bez 2-3 kljucna igraca.

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Sarajevo moje volimo te ludokatalinskiosim je napisao/la:gio10 je napisao/la:Moja najveća želja što se tiče tribine jeste da se počnu pjevati JU pjesme, kako su samo strašne, sa strašnim tekstovima, treba raji što više pjesme te utjerti u glavu, jer te pjesme kad se pjevaju pjeva 100 ljudi a kad treba nekoj j3bat mater nda se cijeli jug digne... Hajmo raja kao protiv Lovćena, samo Željo, samo njega volimo, samo njemu pjesme pjevajmo, eto moorao sam ovo sa vama podijeliti, na duši mi![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pogodite koju mi pjesm imamo na ovaj ritam
kada bude najteze pjevam zeljo le ole
gdje god ti da zaigras manijak je uz tebe
u mom srcu ne postoji nista drugo
TEBE VOLIM LUDO TEBE VOLIM LUDO
sarajevo moje bodrimo te ludo
citav si moj zivot,prva ljubav moja mladost
sarajevo moje moja sreca moja radost
davno se ovo na sjeveru pjevalo,pa poslije neko od vas okrenuo kao i inace sto to radite,mada je nekom to tesko priznati nije isto 1987 i 1988 ali hajd

- zeljeznicar1
- Kontakt:
Hoce li biti isti sastav kao i protiv Lovcena ?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
ne moze zrinjski njima nista..
Evo Kerla u prvoj protiv Dinama
- Consigliere
- Kontakt:
Bas dosao da pitam jel ovo nas Kerla na Maksimiru?corotm87 je napisao/la:Evo Kerla u prvoj protiv Dinama

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Dobro je doguro Kerla, negdje sam čitao da se ovaj Žalgiris opasno pojačava i želi u grupnu fazu euro takmičenja.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nadam se da ce nam ovi koji su bili na treningu malo docarati atmosferu u ekipi i sta se radilo..je li istina da adzem juce nije trenirao ekipu? Da li je bio sa ekipom danas?
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Neće on to moći izdržati Adžem, nema šansi rano je počeo sa kuknjavom nema od toga ništa, još ako ga memić minira i kompanija nema tu napretka nikakvog, daj bože da izdrži jer je i umoran čovjek nije imao nikakvog odmora, ispražnjen je totalno, još ako mi kao navijači ne budemo kao jedan i ne budemo pozitivni i poštovali pravila ponašanja na stadionu nema od toga ništa, ne daj bože nekih kazni ili izgreda na mapi nas nebi bilo.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Evo ga na slici sa Džekom i momcima na treningu.Inače dobar potez za pohvalu našeg reprezentativca.Scsp.ort.ba
Adzem je danas bio tu. Bio je Amar, Šiljak i Gredic, svi na okupu. Igraci podjeljeni na tri skupine, Jednu ekipu je cinilo 9 igraca koji ce vjerovatno nastupiti u prvoj postavi, u drugoj su se nasli Svraka, braca Sadikovic, Bogdanovic, Kjosevski, Bajic, Turkovic, i ne mogu se sjetiti ko jos, trecu su cinili juniori i kadeti koji su potpisali ugovore. Prvu skupinu su cinili: Zeljkovic, Kvesic, Antolovic, Bucan, Stanic, Hasanovic, B. Colic, Tomic i jos jedan ne mogu se sjetiti. Jamak je dosao i trcao je oko terena kada je poceo trening(uigravanje). Opustena atmosfera je super medju igracima, opusteno. Adzem kada je pocelo uigravanje poceo je mali i galamiti na pojedince. U sustini to bi bilo to, kada skinem slike sa moba postavim. Pozboccaccio je napisao/la:Nadam se da ce nam ovi koji su bili na treningu malo docarati atmosferu u ekipi i sta se radilo..je li istina da adzem juce nije trenirao ekipu? Da li je bio sa ekipom danas?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
pa ako je umoran nije ni trebao dolaziti na klupu nije ga niko tjerao, neka ide na more. doci ce neko drugi.
Pomocni teren jako dobar, extra je sad u odnosu na prije.
Kakav kreten , ne mogu da vjerujem ...emirati je napisao/la:pa ako je umoran nije ni trebao dolaziti na klupu nije ga niko tjerao, neka ide na more. doci ce neko drugi.
Zna l' neko gdje trenutno Lazo igra ?
Volim te Željo !
acab je napisao/la:Zna l' neko gdje trenutno Lazo igra ?
FK KASTRIOTI IS MY NEW TEAM IN ALBANIA SUPERLIGE.
THANK YOU FK KUKESI FOR EVERYTHING,ALWAYS IN MY HEART
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cini mi se da je u Slovackoj sa Radovanovicem zajedno. Jer u zadnje vrijeme su u istoj opremi i zajedno se druze, po slikama sam vidio, e sad...acab je napisao/la:Kakav kreten , ne mogu da vjerujem ...emirati je napisao/la:pa ako je umoran nije ni trebao dolaziti na klupu nije ga niko tjerao, neka ide na more. doci ce neko drugi.
-
- Kontakt:
da i adzem ne ode na remo kao amar prosle godine
Hvala družetm8782 je napisao/la:Cini mi se da je u Slovackoj sa Radovanovicem zajedno. Jer u zadnje vrijeme su u istoj opremi i zajedno se druze, po slikama sam vidio, e sad...acab je napisao/la:Kakav kreten , ne mogu da vjerujem ...emirati je napisao/la:pa ako je umoran nije ni trebao dolaziti na klupu nije ga niko tjerao, neka ide na more. doci ce neko drugi.
Volim te Željo !
Trenutno korisnika/ca: knoa, Levin, nedimmmm1337, tiagofaria25 i 50 gostiju.