Jeste vama od Ivice dok je Grbavica gorila, pa od romanticnog cetnika Amaru i tako, jedna s posvetom od Ode tenkiste itd.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑11 jul 2020, 13:53Zanima me samo je li pitarima dosao email podrske od njihovog sportskog prijatelja vice aka negatora genocida. Ne vidim nesto te poruke podrske. Je li u pitanju ipak bilo jednokratno pušenje za prekid ili?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kako te nije sramota tuljanu glupi pisati na danasnji dan takve gluposti...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑11 jul 2020, 13:53Zanima me samo je li pitarima dosao email podrske od njihovog sportskog prijatelja vice aka negatora genocida. Ne vidim nesto te poruke podrske. Je li u pitanju ipak bilo jednokratno pušenje za prekid ili?
Smecaru jedan, imaj bar dostojanstva i ostavi se tvojih glupost na dan kada nas narod tuguje ...
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sto ce mene biti stid postaviti pitanje kad vas nije bilo stid da mu lizete guzicu?Vanja8 je napisao/la: ↑11 jul 2020, 18:06Kako te nije sramota tuljanu glupi pisati na danasnji dan takve gluposti...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑11 jul 2020, 13:53Zanima me samo je li pitarima dosao email podrske od njihovog sportskog prijatelja vice aka negatora genocida. Ne vidim nesto te poruke podrske. Je li u pitanju ipak bilo jednokratno pušenje za prekid ili?
Smecaru jedan, imaj bar dostojanstva i ostavi se tvojih glupost na dan kada nas narod tuguje ...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Kako te nije stid pisati takve gluposti na današnji dan ? imaj bar malo dostojanstva

E koja kolicina dvolicnosti vlada ovom temom, to je cudo jedno

Ja odgovaram na bljuvotine i izmisljotine sa stvarnim dogadjajima....razlika velika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da dobro si rekao, dvolicnost...
Ne navodis da je covjek reagovao na njegov napisani post...Ali poznato nam je to...Od koga dolazi nije ni cudo...
Koji ste vi jad...
Mogao je prešutiti na današnji dan, jelVanja8 je napisao/la: ↑11 jul 2020, 19:40Da dobro si rekao, dvolicnost...
Ne navodis da je covjek reagovao na njegov napisani post...Ali poznato nam je to...Od koga dolazi nije ni cudo...
Koji ste vi jad...
Ali kad mu je vec odgovorio napisavši onakvu bljuvotinu od posta, gdje si bio da i njemu slažeš patetiku i lažni moral o današnjem danu

@Denchi, nisi mi ti bio interesantan, niti tvoj odron post

Moj post je istinit i to su vasi postupci, ako ti je odron tim bolje, cak se slazem, odron je takve osobe velicati...
Cuvaj tor i dalje , za nesto drugo i nisi...let3 je napisao/la: ↑11 jul 2020, 19:46Mogao je prešutiti na današnji dan, jel
Ali kad mu je vec odgovorio napisavši onakvu bljuvotinu od posta, gdje si bio da i njemu slažeš patetiku i lažni moral o današnjem danutuljane onaj glupi licemjerni
@Denchi, nisi mi ti bio interesantan, niti tvoj odron post![]()
Vanja, licemjeru retardirani, smiješ li ikad išta pisnuti Denchiju ili napisati protiv njega ?
Pitanje bilo više retoricko, ne trebaš se truditi da odgovoriš, znam da ne smiješ
Pitanje bilo više retoricko, ne trebaš se truditi da odgovoriš, znam da ne smiješ

Kad ovako nesto procitam onda ti se divim...Fakat, zaista ti se divim...
Ako se pitas zasto, a vjerovatno da, onda cu ti odgovoriti...
Srecom na vrijeme si shvatio da je tvoj maksimalni doseg obezbijediti tor, ne daj Bože da si skontao da možes voziti avion...
Mi ovdje i dalje cekamo da licemjerni papak Vanja bar jednom skupi malo hrabrosti i napiše bilo šta protiv svojih pajdaša pitara, pa da njima malo zamorališe jeftinom forumskom patetikom i lažnim moralom
Kukavica je to licemjerna, ne treba se puno nadati, ali opet ko zna , ne treba ga otpisivati, možda iznenadi jednog dana

Kukavica je to licemjerna, ne treba se puno nadati, ali opet ko zna , ne treba ga otpisivati, možda iznenadi jednog dana

Ogranicenost tvog mozga nas vise ne može iznenaditi...let3 je napisao/la: ↑11 jul 2020, 20:12Mi ovdje i dalje cekamo da licemjerni papak Vanja bar jednom skupi malo hrabrosti napiše bilo šta protiv svojih pajdaša pitara, pa da njima malo zamorališe jeftinom forumskom patetikom i lažnim moralom![]()
Kukavica je to licemjerna, ne treba se puno nadati, ali opet ko zna , ne treba ga otpisivati, možda iznenadi jednog dana![]()
Ono sto nam je drago, da si uložio maksimum sebe kako bi nekako nesto napisao,a i shvatio si da dalje od ovog i ponekog vrijedjanja koje uklopis u post i ne možes...
Zato si ti za mene velicina, kad na prijedlog da i dalje nastavis da cuvas tor , onako spremno odgovoris...
HOCU...
Cim vi skontate da velicate covjrka koji je slavio osvajanje kupa sa cetnicima dok je gorilo sarajevo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Hocu da se pecam. Grbavica izgorjela a on slavio titulu i od njega prave moralnu vertikalu. A ova gnjida pominje na ovaj dan vicu nekakvog i nekakvo njegovo ptiznavanje ili ne genocida. Mrs u pm
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Vanja retarde
Nije to problem, cuvacu ja tor, **** to ba, ali hoces li ti bar jednom skupiti hrabrost i probati moralisati svojim pitarima pajdašima o današnjem danu i slicne gadosti koje potežeš na ovoj temi
Smiješ li ili ces se i dalje ponavljati o toru 50ti put
smiješ li napisati npr. Denchiju ono što si napisao Keri
aaa ne smiješ pichketino glibava isprepadana 
Nije to problem, cuvacu ja tor, **** to ba, ali hoces li ti bar jednom skupiti hrabrost i probati moralisati svojim pitarima pajdašima o današnjem danu i slicne gadosti koje potežeš na ovoj temi

Smiješ li ili ces se i dalje ponavljati o toru 50ti put

Sve sto ja pisem ti potvrdis...Sastavis jednu recenicu, pa red uvreda,pa opet sastavis recenicu, pa uvredu i preko toga ne ide...Znam ja da se ti trudis, ali moras prihvatiti da nisi ti kriv...Majka priroda...let3 je napisao/la: ↑11 jul 2020, 20:24Vanja retarde
Nije to problem, cuvacu ja tor, **** to ba, ali hoces li ti bar jednom skupiti hrabrost i probati moralisati svojim pitarima pajdašima o današnjem danu i slicne gadosti koje potežeš na ovoj temi![]()
Smiješ li ili ces se i dalje ponavljati o toru 50ti putsmiješ li napisati npr. Denchiju ono što si napisao Keri
aaa ne smiješ pichketino glibava isprepadana
![]()
Ja znam da bi napravio nevidjeno slavlje kada bi ti uspio nekog navesti na nesto, ali ti bolan jarane dalje od tora niti znas niti umijes...
Zato i jeste užitak citatiti - red gluposti, red uvreda i znati koliko se naprežes iznad granica svoje mogucnosti...