Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
To je taj pokemon.Carlo je napisao/la:To onaj iz Monaca?
Sad Wenger više ne dovodi pojačanja ni iz prve francuske lige, nego druge.
Jah,"odlican",igrac,kao ste se pisalo da su "odlicni" i N'Koulou,Haruna,Ruffier,pa Monaco sa svim tim "odlicnim" igracima ispade iz lige 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Najgore od svega je to što je odbio Lile da bi prešao u Arsenal,tek sad nam neče prodat Hazarda 
edit: Evo izvukli smo Shrewsbury Town u liga kupu,kakva če to tekma bit
Ja sam čuo da je odbio Lille da bi prešao u Liverpool, ali to nije bilo moguće.chily-rz je napisao/la:Najgore od svega je to što je odbio Lile da bi prešao u Arsenal,tek sad nam neče prodat Hazarda
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
de reci prvi april bgtrio_Ferdy88 je napisao/la:FOOTBALL:
South Korean striker Park Chu-Young due to undergo medical at Arsenal, BBC understands
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
"YEEEESSSS he is already a player of us,but it's not official yet."Gervinho :roll:za kineza tog 
Rođen s tobom da budem
- Red Assassin
- Kontakt:
Trebate i vi da budete sretni ako stvarno dovodite Park Chu-Younga, za male pare cete dobiti tehnicki briljantnog i brzog igraca.. Najsladji su ti transferi kad ode velika zvijezda pa dodje neko manje znano ime i postane jos veca zvjezda i korisniji igrac.. Pratio sam kineza jer ga vec 2je godine povezuju sa Liverpoolom, po meni beton igrac samo sad zavisi kako ce se uklopiti u EPL..Faraon iz Visokog je napisao/la:"YEEEESSSS he is already a player of us,but it's not official yet."Gervinho :roll:za kineza tog
Evo izgleda da dolazi onaj pokemon Elia iz HSV-a.
Ne razumijem potrebu za njim - još jednim krilom.
Koji će nam k on, trebaju nam Hazard i Parker/M'villa, ja sam radije da se ne dovodi niko ako neće oni, ne treba nam još krila i prosječnih igrača, pa taj igrač ima prosječnu statistiku u jednoj Bundesligi koja je valjda najlakša liga za nabijanje statistike kad su u pitanju ofenzivni igrači. Twich
Izludit ćemo svi do kraja prijelaznog roka, evo ja sam već na granici.
A ovog Parka smo uzeli Lilleu ispred nosa, qurac će nam sad prodati Edena.
Manchester ima Parka i Younga , a mi imamo njih dvojicu u jednom igraču.

Ne razumijem potrebu za njim - još jednim krilom.
Koji će nam k on, trebaju nam Hazard i Parker/M'villa, ja sam radije da se ne dovodi niko ako neće oni, ne treba nam još krila i prosječnih igrača, pa taj igrač ima prosječnu statistiku u jednoj Bundesligi koja je valjda najlakša liga za nabijanje statistike kad su u pitanju ofenzivni igrači. Twich
Izludit ćemo svi do kraja prijelaznog roka, evo ja sam već na granici.
A ovog Parka smo uzeli Lilleu ispred nosa, qurac će nam sad prodati Edena.
Manchester ima Parka i Younga , a mi imamo njih dvojicu u jednom igraču.
- CollegeGunner
- Kontakt:
@Bosco
Pa i Hazard je krilo pobogu.
Inace, siguran sam da necemo dovesti Eliu.
Sto se tice Parka. Dobro pojacanje. Bolji je od Chamakha i bice sasvim dobar back-up za Persiea. Ne znam sto se toliko zalite.
Pa i Hazard je krilo pobogu.
Sto se tice Parka. Dobro pojacanje. Bolji je od Chamakha i bice sasvim dobar back-up za Persiea. Ne znam sto se toliko zalite.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Nikad ništa normalno od Wengera. U kontaktu sa jednim, dovodi druge igrače.
Nikad mi dobrog igrača nećemo dovest.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ko garantuje da ce Hazard biti dobar??? Sigurno da je bio bolji u Francuskoj ligi ali se mozda nikad ne prilagodi EPL-u, tako da tek nakon nekog vremena mozemo suditi igracima, kad odigraju par utakmica..Edin.- je napisao/la:Nikad ništa normalno od Wengera. U kontaktu sa jednim, dovodi druge igrače.
Celik!3,2,2.
hazard je cmf/winger znaci moze igrat na cescovoj pozicijiCollegeGunner je napisao/la:@Bosco
Pa i Hazard je krilo pobogu.Inace, siguran sam da necemo dovesti Eliu.
- CollegeGunner
- Kontakt:
Hazard i Cesc ko nebo i zemlja.cala je napisao/la:hazard je cmf/winger znaci moze igrat na cescovoj pozicijiCollegeGunner je napisao/la:@Bosco
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
Hazard je AMC (rečeno žargonski s FM-a) , a i sve da je krilo ( on tu može odigrati ali nije klasično krilo ) bolji je izbor od yebenog Elie, zapravo neću više ni riječi napisati o transferima dok prijelazni rok ne završi pa ću tad suditi.
jest velika razlika, ali kazem moze tu igrat, a vec sam to jednom napisao, ako je onaj levat stavio banderu na krilo moze i ovog stavit na cmfCollegeGunner je napisao/la:Hazard i Cesc ko nebo i zemlja.cala je napisao/la:hazard je cmf/winger znaci moze igrat na cescovoj pozicijiCollegeGunner je napisao/la:@Bosco
- CollegeGunner
- Kontakt:
Hazard je krilo. Mozda bi mogao igrati i AMC-a, ali je covjek u 98% utakmica prosle sezone igrao kao krilo.Bosco je napisao/la:Hazard je AMC (rečeno žargonski s FM-a) , a i sve da je krilo ( on tu može odigrati ali nije klasično krilo ) bolji je izbor od yebenog Elie, zapravo neću više ni riječi napisati o transferima dok prijelazni rok ne završi pa ću tad suditi.
To da je bolji od Elie, naravno da jeste. Ali kao sto sam rekao, uvjeren sam da Elia nece doci, a i poprilicno sam siguran da Hazard nece doci.
P.S. Evo izgleda da Cahill nece igrati danas protiv Liverpoola za Bolton. To bi moglo znaciti da je transfer skoro pa gotov.
Zadnja izmjena: CollegeGunner, dana/u 27 avg 2011, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma najbolje je tako, ovako samo mozes sebe izivcirati a ono potpuno drugacije bude, mozda je ovo kao i sa Gervinhom, pricalo se, pa se nije pricalo pa se pojavio u nasem dresu.. ko ce ga znat..Bosco je napisao/la:Hazard je AMC (rečeno žargonski s FM-a) , a i sve da je krilo ( on tu može odigrati ali nije klasično krilo ) bolji je izbor od yebenog Elie, zapravo neću više ni riječi napisati o transferima dok prijelazni rok ne završi pa ću tad suditi.
Celik!3,2,2.
Hazard je kurchina, a ne krilo. Eto da ti ja kažem.
- Megamon
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:Hazard je kurchina, a ne krilo. Eto da ti ja kažem.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.