Vidis mozda niste mesarili ove sezone, ali ja sam gore naveo unazad 3-4 godine.delpiero20 je napisao/la:
Nazoves nas mesarima iako mi ove sezone uopste ne spadamo u timove koji nisu disciplinovani...pogledaj crvene i zute kartone i sve ce ti biti jasno
Nemoj davati te glupe izgovore slomili nogu i to, niko vam ne bi slomio nogu...vi ste se prodali, uredu...vasa posla, ne treba niko igrati za nas ali smo sa vama i velezom raskrstili za sva vremena...
Nazove nas mesarom pa kaze lijep pozdrav i da se sto prije vratitesvasta
Vjeruj mi ja ne pravdam nista, advokat nisam, mahalske me price ne zanimaju koliko god istine u njima bilo dok se ne dokaze suprotno. Ja sam samo htio pokazati vase postupke kroz prosle godine i mislim da shvatas poentu, ja licno da sam npr. u kozi Mirsada Beslije ne bih se ni sekunde potrudio da pobjedim u Trebinju, a i tebi cu da postavim pitanje, bil se ti potrudio da si u kozi Mirsada Beslije da pobjedis u zadnjem kolu utamicu bez apsolutno ikavog znacaja za tebe i tvoju ekipu???
S kim ste vi raskrstali i te stvari mene apsolutno ne zanima, ja nemam nista od vas, vi nemate nista od mene, pisem jer ubijam malo vremena prije spavanja. Ja pratim svoj klub aktivno 10-11 godina i znam kakav ste odnos imali prema Zelji tako oko raskrstanja ne vidim sta bi se moglo promjeniti.
Ako ste mesari ne znaci da mi je draze da npr. Slavija ostane u ligi nego vi, ili GOSK i slicno. Iskreno mi je zao i u onih 5-10 minuta poslje kraja vase utakmice pa do kraja utakmice u Trebinju sam molio Boga da Zeljo zabije i da vi ostanete u ligi ali kad na kraju skontam i vidim sta pisete i kako pisete mozda je ovako i bolje.