FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prokapalo na Ciglanama, mada nije jos uvijek strasno... malo asfalt ohladilo
RadoBolivia je napisao/la: ↑18 jul 2024, 15:39dolaziš li večeras na Koševo?Pitar6785 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 15:08Mi imamo previse velik stadion da bi se mi mogli podredit clanovi imaju prednost jednog dana..recimo ako nemam clansku znam da mogu komotno cekat do srijede cak i dan utakmice da kupim kartu..e sad da mi pravim cumez velicine grbaviceje glupost najveca .. jer evo da imamo cumez od 13000 i da imamo 12000 clanova (trenutno imamo 7000) znaci 5000x20 km =100000 km samo sa oktobetom danas cemo imat izmedju 22-25 k ljudi to ti je 70-100 k km. Slefeca utakmica ti donosi jos 100 k km a da nekazem abd kad budemo prvaci pa zadnja utakmica 20 k pa derbi 20+ k
A garantujem da i sa tom opcijom mi nebi za 15 godina nabili 12000 clanova.. Jel mi nemozemo da odigramo 90 evropske utakmice a da ne stoimo sjedimo na stepenici da nepalimo baklje (kostamo klub preko 100 k km)
E sto se tice utakmice ja bi iso nesto defanzivnije a sto grublje.Nesmijemo dozvolit da se razmasu ili da nam daju neki go u prve 4-5 minuta. Ubit koristit taktiku zizovica puzanje i spavanje poterenu..
Ako prodjemo imamo jos 10 dana extra do trnove sto ce dosta znacit da se dodatno uigramo ako to mudodrazje i kupres dodju plus buljubasic mi smo sigurno za 10-15 % jaci![]()
I netreba te se lozit proce mo abd
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ev u novom gradu pravo pada, jbt ne mogu sad ni kuci
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Ovo je idealno, taman da ohladi malo. Beton vrijeme sto se mene tice, za vrijeme utakmice nece padat. 

Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
- PeppermintSA
- Kontakt:
Evo u Strosmajerovoj staje
Na Kosevu stala skroz,malo asfalt nakvasila.
Jos veca sad sparina.
Jos veca sad sparina.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
U INAT SVIMA UPRKOS SVEMU! HAJDEEE
Mala ljetna nevera je oprala nas lijepi grad !! Ko zivi dalje od stadiona vrijeme mu je da krene !! Kosevo ceka !!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Online karti više nema. Kakav će atmosfera biti. 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- feniksptica
- Kontakt:
Kad smo vec znali da ce kisa kad igramo trebali smo ranije zamijeniti domaćinstvo da nas rashladi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Lijepa iskustva Evropskih utakmica su bila kad je kisa padala
Sabura

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ako može par slikica sa stadiona da turite ovdje večeras, bio bi vam brat jako zahvalan. 

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
H A J D E
Vazduh trepti ko da nebo gori...nekad davno ovako je isto preko dana padala,navečer samo lokve bile...sj3cam se stari se dvoumio dal da me vodi...možda da je Sigma bila,ne sjećam se... 

Sjecam se,ne sjećam se
bravo ja
Vakat je da se pada na glavu...
Vakat je da se pada na glavu...
Sigma, 120 minua plus penali je kisa padala. Bjela potkosulja pokupila boju od dukserice, tad sam pokisao do te mjere da se bukvalno boje na meni razlile

U novi boj ...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], johntravolta123, Lecler, mnon46, newton_heath_lyr, OzmoodPinglewood i 96 gostiju.