FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la exbabilon » 15 jul 2014, 23:50

Bravo @avlami, kontao sam i ja da podsjetim na neke igrace, ali ti si to odlicno uradio. Ne smijemo zanemarit tesku situaciju u kojoj je Adzem, ostavljena je nimalo potentna ekipa, sa dosta istrosenih igraca zeljnih stranog angazmana i mladih igraca koji ne mogu jos uvijek nositi Zelju kakvog svi ocekujemo. Ima tu igraca koji su se vratili nakon dugih povreda, ni od njih nije za ocekivati previse. Sve u svemu, to nije ekipa ni priblizna onima s kojima je Amar osvajao titule, kako onda od Adzema ocekivati bilo sta, bez ikakvih pojacanja. Sto se njega kao pojedinca tice, vec sad je po meni amnestiran svake krivice. Mozda bih da sam trener ja igrao sa Jamakom i Svrakom, ili bar jednim od njih u prvih 11, ali bilo je takvih slucajeva i kod Amara kad je raja mislila da su igraci na klupi bolji od onih na terenu, ali to je stvar naseg vidjenja fudbala. Ipak, Adzemu predvidjam kratku epizodu na klupi, osjecaj mi kaze da je zrtveno janje i da ce letit cim ne krene kako treba, ali vidjet cemo... Nek mu je sa srecom, zadatak je tezi nego sto se cini.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 jul 2014, 23:50

emirati je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Kod nas prenosi?

Pa nije valjda da opet nema prenosa....
mi placamo rtv pretplatu a oni te pare usmjere da prenose siroki i zrinjski, a njih tamo 1% placa rtv pretplatu, a mi nastavimo placati. zeljo i sarajevo ne bi bila na tv-u da nema face tv-a.
Placamo mi i Bakira Hadziomerovica.. :D a covjek 2 godine nije usao u ftv dom hahhahha prejako
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 15 jul 2014, 23:51

emirati je napisao/la:

mi placamo rtv pretplatu a oni te pare usmjere da prenose siroki i zrinjski, a njih tamo 1% placa rtv pretplatu, a mi nastavimo placati. zeljo i sarajevo ne bi bila na tv-u da nema face tv-a.
Ali nikako mi ne ide u glavu kako ne mogu da nadu neku alternativu.

Pa ima TV kuca kakvih ti Bog dragi hoce, a niko prenosa nije u stanju da dogovori.

Ovo ce stvarno biti opet bruka velika da se Zeljo ne prenosi a evropsko takmicenje se igra.

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 15 jul 2014, 23:51

emirati je napisao/la:

Zrinjski za utakmicu trazi 4 hiljade maraka zeljo i sarajevo po 10-15 + još svašta nešto što nije za foruma. Prenosiće moja TV i biće snimak na BHTu ko protiv Lovćena kasnit 20-25 minuta.

I ako te ko zanima ne plaća niko RTV pretplatu, možda uži centar Sarajeva i to je to.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 15 jul 2014, 23:54

ma kako ne placa sta pricas bolan. pa mi smo u ratu bonovima placali rtv pretplatu, i sad se ona placa.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 jul 2014, 23:56

emirati je napisao/la:ma kako ne placa sta pricas bolan. pa mi smo u ratu bonovima placali rtv pretplatu, i sad se ona placa.
Ti Aldine sigurno nisi placao.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 15 jul 2014, 23:58

Na telemahovom racuna ja mislim da dodje naknada za preplatu, slika prosli put na mojoj tv ko na losem streamu, al et ja ne vjerujem da bi ovaj metalurg trazio vise do 5 000 eura za tekmu

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 jul 2014, 00:01

lisander je napisao/la:Na telemahovom racuna ja mislim da dodje naknada za preplatu, slika prosli put na mojoj tv ko na losem streamu, al et ja ne vjerujem da bi ovaj metalurg trazio vise do 5 000 eura za tekmu
Pa dobro, hoce li neka Makedonska TV kuca raditi prenos?

**** majku, mi kao da u Africi zivimo pa ljudi ne mogu pronaci zajednicki jezik...
Ovo je postalo vise smijesno...

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 16 jul 2014, 00:02

emirati je napisao/la:ma kako ne placa sta pricas bolan. pa mi smo u ratu bonovima placali rtv pretplatu, i sad se ona placa.
Šta mene briga šta si ti u ratu radio, ja ti kažem da sad 10% stanovnika plaća RTV taksu, i to znam provjereno jer imam raju koja radi na BHTu i upućen sam pravo. Niko živ je ne plaća, ljudi jedva sastavljaju kraj s krajem dole bukvalno nemaju da zamijene sijalice u hodniku. A da znate čime se sve Senad Hadzifejzovic bavi da dobije prenos utakmica repke, preskakali bi po 5 brojeva izmedju kanala gdje vam je FaceTV a ne navijali da prenosi Želju il Sarajevo.

Edit: dodje na računima, ali nisi obavezan da platiš niko te ne tjera.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 16 jul 2014, 00:09

zubanovic89 je napisao/la:
Šta mene briga šta si ti u ratu radio, ja ti kažem da sad 10% stanovnika plaća RTV taksu, i to znam provjereno jer imam raju koja radi na BHTu i upućen sam pravo. Niko živ je ne plaća, ljudi jedva sastavljaju kraj s krajem dole bukvalno nemaju da zamijene sijalice u hodniku. A da znate čime se sve Senad Hadzifejzovic bavi da dobije prenos utakmica repke, preskakali bi po 5 brojeva izmedju kanala gdje vam je FaceTV a ne navijali da prenosi Želju il Sarajevo.

ja ti kazem sto se tice moje mahale vratnik i ovo okolo dosta raje placaju bas redovno. medutim i da se placa prije bi trebali prenositi zelju i sarajevo, nego zrinjski i siroki.
dobro bi bilo da se napravi da se bira ko me da se placa pretplata, ako face prenosi tekme zelje i sarajeva onda cu njima placati i to bi bilo posteno, a to sto su oni pokrali sve pare i nemaju za sijalice bas me ne zanima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 jul 2014, 00:12

Kad si to sa Bjelava preselio na Vratnik? :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 jul 2014, 00:19

Kakva je ovo ubleha i maskota hahahaha :urnebes: :urnebes:
FK SARAJEVO.

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 16 jul 2014, 00:22

emirati je napisao/la:
zubanovic89 je napisao/la:

ja ti kazem sto se tice moje mahale vratnik i ovo okolo dosta raje placaju bas redovno. medutim i da se placa prije bi trebali prenositi zelju i sarajevo, nego zrinjski i siroki.
dobro bi bilo da se napravi da se bira ko me da se placa pretplata, ako face prenosi tekme zelje i sarajeva onda cu njima placati i to bi bilo posteno, a to sto su oni pokrali sve pare i nemaju za sijalice bas me ne zanima.
E jerane glup si pravo iskreno da ti kažem, nemam snage da se raspravljam s tobom pola 1 naveče. Kad ti je tako drag idi i liži Senadu pakaš i plati mu još pretplatu za to. Čuj privatnoj tv plaćat pretplatu :roll: Prenosi ti Moja TV biće 2 marke utakmica, plati i kraj priče.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 jul 2014, 00:24

Southboy je napisao/la:bio na treningu pa evo sad kuci dosao..ugl ima dosta pozitivnih stvari krenucu redom..
-ovo za zastavu navjerovatnije nece se nositi ona s kalasem,ljudi su skontali pogotovo vodja(da ime nespominjem)koji je i pricao bezze da se ne popusi kazna..znaci svi su svjesni sta to moze da znaci tako da se mnogo ne brine oko toga..
-trening ko trening dobar bio..nepamtim kad sam na tisem treningu bio(mada mi je prvi od kad je Admir dosao),znaci igraci se bukvalno ali bukvalno nisu culi samo je on komandovao i ukazivao na greske i pauzu za vodu pravio..pocetak treninga su radili u paru,najcesce po pozicijama napadac-napadac i tako redom..poslije dodavanja i prijema sa obje noge presli su na one plave strunjace,sklekovi,ledjni i ostale vjezbe..Onaj kondicioni ih je ubio bas vidi se da covjek zna i da ima autoritet..Onda su igrali sheve podjeljeni u 3 grupe..E poslije se podjelili prva postava i rezerve jedni protiv drugih na velike,a omladinci na drugi go vjezbali kao kornere(odnosno ubacaji) a sutevi samo iz prve,ubacis centarsut pa ides unutra sutat pa na drugu stranu pa sve tako u krug..Ono sto je meni i mnogima zapalo za oko to je onaj mali Dino,pa covjek ima centarsut kao Gerard,momak je znaci izdomirao ja mislim 96% preciznost,a i kod suteva ima strasnu desnicu..poslije su omladinci sutali na go sa jedno 20m,i tu je bilo vise momaka sa dobrim sutevima..Ako neko moze sta vise napisat malo vise o ovom malom Dini nezz ga ja bas dobro..
A ovi sto su igrali Stana je bio brz i probijao je,Dado je bio u sredini malo je i pravio potez viska,Adzem je nekoliko puta prekidao akcije i pricao im,ali mislim najvise njemu..Baja je bio malo sebican u par navrata ima Seju slobodnog on spusta glavu i suta ili dribla..Toma je bio prosjek,derao se malo Adzem,vidi se da ga tjera jace,hoce maximum da izvvuce iz njega,odbrana ono korektna bila...Jamak radio s njima sve dok nisu krenuli igrati na velike kada je trckarao cijelo vrijeme sam,i nece igrati prvu dole 100%,kao izmjena cemo vidjeti..
Amar je bio uz liniju cijeli trening i posmatrao samo,nije se mjesao u posao,samo je patrolirao lagano..
Ono sto mogu primjetiti da nije bilo stednje na treninge ulijetali su neki kao ludi,ostajali su neki na travi u par momenata,znaci ide se ostro i Adzem trazi jace,to se vidi,sad zasad mene je pozitivno iznenadio..
Nas raje bilo oko 50-60.. Dzeku nisam odma vidio,cuo se pljesak na pocetku treninga,ja sam prvo mislio Jamaku ali eto Edinu je bilo upuceno bilo.Prica bila i za MK ,jbg dosta raje se istrosilo i mnoge je na godisnjem al 3 stoje ce ici organizovano preko udruzenja mada je moglo jos ali eto jbg bice jos i privatno..bice fina svota i dobro gostovanje nadam se..
Sry za duzi post,kome nije mrsko nek cita.. pozz za manijake nase.. :salut: :bih:
:clap: hvala za izvjestaj.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 jul 2014, 00:25

Ovog emirati babo treba dobro kaisem nalupati, dosadni Aldin...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 jul 2014, 00:28

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ovog emirati babo treba dobro kaisem nalupati, dosadni Aldin...
:urnebes: :urnebes: al strogo tokom..
FK SARAJEVO.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 16 jul 2014, 00:29

il mu babo treba reducirat malo upotrebu računala

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 16 jul 2014, 00:30

Sarajlijc@ je napisao/la:Kad si to sa Bjelava preselio na Vratnik? :mrgreen:
On mjenja mjesto stanovanja i radna mjesta kao i nickove na ovom forumu
Ja te volim, volim Željo..

denole
Kontakt:

Post Postao/la denole » 16 jul 2014, 00:30

avlami97 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
denole je napisao/la:I meni malo smeta ovaj Adžemov umor i kukanje preko medija. Ipak nismo mi baš toliko loši. Realno od igrača koji su igrali zadnje dvije godine fale Kerla, Zolotić i Hodžić.
Znaci prvotimac u svakoj liniji...a nisu dovedena bar za sada adekvatna pojacanja..i sa njima ekipa nije bila aman zaman,a kamoli bez njih.. :roll:
@denole, ti fakat lupaš ili ti je sjećanje kratko. Čuj u zadnje dvije godine od igrača fale Kerla, Zolotić i Hodžić. Ukoliko ne možeš da pamtiš nemoj da lupaš.

Sjećanje mi govori da su u zadnje dvije godine u Želji igrali: Adnan Hadžić, Lončarić, Urdinov, A. Škaljić, Vasilić, Bogičević, Kerla, Zolotić, Vernes Selimović, E. Čolić, Adilović, Armin Hodžić, Bekrić.... Pa zadnju sezonu je do četvrtog kola igrao Adilović dao 2 gola, igrao E. Čolić dok ga nisu skršili Bijeljinci na Grbavici, u toj utakmici dao i gol. Nikako ne mogu da shvatim neke ljude koji LUPETAJU.

Admiru Adžemu i svim igračima svaka čast. Treba im dati bezrezervnu podršku. Oni će to prepoznati i boriti se. Ukoliko je ta borba dovoljna za 16. mjesto. Onda uredu, ispadamo, ali ukoliko se bore mi im moramo davati podršku i to je sve.

Molio bih ove kojima sjećanje ne seže dalje od par mjeseci da ne lupetaju. ŽELJO U SRCU!
Meni se čini da ti glupane lupetaš, reci mi samo da su tu ova trojica koje sam nabrojao ko bi ti igrao u prvom timu od tih silnih što ti nabrajaš. Prvo malo razmisli pa onda reci nekome da lupeta,
1921

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 jul 2014, 00:31

Mozda ima 2 stana :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 9 gostiju.