FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Uostalom ako će svaki transfer značiti što brzu stabilizaciju kluba i da se onda sav novac koji evo već godinu i po dajemo za neke starije dugove kad taj novac bude imala ekipa na raspolaganju e onda ćemo imati sve ono što je adžem nabrojao i još dosta toga. Tako što se mene tiče odobravam svaku prodaju, samo nek nam ne odlaze talenti iz OP
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Ali moraš biti svjestan jedne stvare, prodajom Stanića klub je sebi skinuo vjerovatno veliki teret što se tiče finansija i samim tim igračimogu igrati opuštenije sljedeće utakmice, vidio si šta je Adžem rekao pod kolikim su pritiskom bili naši igrači protiv Lovćena. Možda su se za Stanu i dogovorili da pređe nakon Euro tekmi ni prvi ni zadnji takav slučaj.pinki je napisao/la:Jasno mi je 100% šta hoćeš da kažeš, ali smo mi u jako teškoj fin situaciji, sam Adžem je to potencirao da smo bukvalno visili zbog jedne utakmice, tj da smo ispali od Lovćena bili bi u bezizlaznoj situaciji, znači svaki nam je dinar potreban, tako da svaka injekcija odnosno ponuda za nekog našeg igrača koja zadovoljava odmah se uzima u razmatranje. Naravno da ako prođemo makedonce, ne treba se predati i to je sportski, ali realno šanse su da ne kažem zanemarljive, te eventualne utakmice se trebaju maksimalno propratiti medijski i probati što više zaraditi na ulaznicama.Amir81 je napisao/la:Htio sam reći da mi još uvijek igramo Evropu , a igrači idu po probama. Ti na Jamaka više ne možeš računati. Bio na probi,nije zadovoljio (psihički se potrošio) Eto sutra ćeš ako Bog da proći i Metalurg, pa što ne zapeti i treće pretkolo. MOžda nas i tu sreća pomazi pa nekog laganijeg izvučemo( valjda je i to izvlaćenje u petak). Kao što si rekao, treba se malo strpit i vidjeti šta će se sve izdešavati...pinki je napisao/la:Ja koliko se sjećam, Amar je rekao na kraju sezone da će se sačekati Evropa i onda prodati sve što bude prihvatljivo za klub. Ne znam sad otkud iznenađenja kad nam ode neko? Je li cijela stvar zamišljena kao podmlađivanje i zašto onda ne bi prodali ako dobijemo dobru ponudu? Drugih izvora prihoda nemamo (ili su zanemarljivi :navijači, sponzorčići itd), tako da nam je ovo trenutno jedini način da preživimo. Rezultati nam ove godine neće biti u prvom planu, mada nekako vjerujem da će ova naša djeca dok malo očvrsnu biti 11 lavova na terenu, samo ih moramo sačekati, a to će biti jako teško sa pljuvačima, koji hoće da i mi imamo utrpanog pa da kupujemo sve što hoda na dvije noge, a sami znamo da to nije garant za uspjeh...
Ne znam, ostaje da se vidi šta će se izdešavati, a pravi navijači će uvijek biti tu...
Naravno sve uz pretpostavku da prođemo...
Ono što je takođe bitno je da mi nećemo ostati samo na našoj djeci, dovešće se igrači koji pristanu na naše uslove i koji nam u ovom trenutku trebaju, zato od neki velikih imena nema ništa, već će to biti kako Amar kaže neke preporuke i savjeti naših ljudi koji primjete takve igrače, a nisu preskupi...
Druga stvar, možda prodaja Stane znači da će ostati i Tomo i Jamak i Svraka i Čolić i Kvesa + ostali = realna borba za Europu da ne kažem titulu naredne godine. Sad ne znam na koliko ugovore imaju ovi igrači, Tomiću ja mislim ističe ugovor na polusezoni ili na kraju sezone pa možda i njega utope dok još mogu za koju lovu. Ali sigurno će i doći određena pojačanja u klub, sada se možemo nadati i Bekriću jer ga imamo odakle plaćati.
Idemo proći ovaj Metalurg pa se pofajtati sa nekim u trećem pretkolu, pa šta Bog da...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ne znam čemu strah od tog Metalurga,koliko sam shvatio taj klub drži neki biznismen sumnjivog morala tj neki šarlatan,nemaju navijače nemaju nikakav pritisak,otišlo im je 6 igrača od toga 5 prvotimaca,uostalom Stana će sigurno igrati dole,nismo uopšte toliko loši koliko sami sebi nabijamo komplekse,evo taj Kosorić je za naše lige i za evrope protiv ovakvih protivnika odličan igrač!
Samo hrabro sigurno smo kvalitetniji tim od njih,i ako neko zna kakvi su rezultati ovih makedonaca na pripremama.
Samo hrabro sigurno smo kvalitetniji tim od njih,i ako neko zna kakvi su rezultati ovih makedonaca na pripremama.
Kosoric je odlican igrac cak ima i iskustva protiv mnogo jacih ekipa u evropi nego veliki dio nasih.Od njega se zaista ocekuje mnogo.Fidelito je napisao/la:Ne znam čemu strah od tog Metalurga,koliko sam shvatio taj klub drži neki biznismen sumnjivog morala tj neki šarlatan,nemaju navijače nemaju nikakav pritisak,otišlo im je 6 igrača od toga 5 prvotimaca,uostalom Stana će sigurno igrati dole,nismo uopšte toliko loši koliko sami sebi nabijamo komplekse,evo taj Kosorić je za naše lige i za evrope protiv ovakvih protivnika odličan igrač!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Jel prijavljen za ovaj dvomeč?pile87 je napisao/la:Kosoric je odlican igrac cak ima i iskustva protiv mnogo jacih ekipa u evropi nego veliki dio nasih.Od njega se zaista ocekuje mnogo.Fidelito je napisao/la:Ne znam čemu strah od tog Metalurga,koliko sam shvatio taj klub drži neki biznismen sumnjivog morala tj neki šarlatan,nemaju navijače nemaju nikakav pritisak,otišlo im je 6 igrača od toga 5 prvotimaca,uostalom Stana će sigurno igrati dole,nismo uopšte toliko loši koliko sami sebi nabijamo komplekse,evo taj Kosorić je za naše lige i za evrope protiv ovakvih protivnika odličan igrač!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ukoliko napravimo pozitivan rezultat sutra, a je ne vidim razlog da to ne bude tako, vjerujem da ce to malo drmnuti raju, pa da napunimo dobrano i gradski stadion, a da to poslije natjera neke ljude da razmisle hoce li vikendom gledati kuci npr. Fulam vs Everton, ili doci na Grbavicu. Ko god zivi u Kantonu, to mu je maximalno pola sata da dodje, parkira auto, i nadje mjesto na tribini. Treba pogledati istini u oci, i shvatiti da ne mozemo ocekivati kvalitet fudbala kao na svjetskom prvenstvu, ali isto tako treba shvatiti da i kod nas ima pravih poteza na stadionu, lijepih golova, driblinga... Treba stvoriti naviku pa doci na utakmicu, druziti se sa rajom, cuti neku novost. nije ni skupo Boga mi. Dok sam bio mladji, i nezaposlen, hiljadu puta sam dao i onu zadnju marku sto otac i majka odvoje za uzinu, za grada, pa na utakmicu. Vjerujem da je i vas dosta imalo takvih iskustava (obzirom da smo mi mahom radnicka djeca). Nama je prosjek zadnje dvije tri sezone 3000 do 3500 ljudi na utakmici. Na prste jedne ruke mogu nabrojati kolio sa propustio utakmica zadnjih par sezona. I sve te ljude oko sebe znam vise poimenicno. I ko sta jede na tribini, i ko kupuje kospice od Fude, i ko grize nokte kad ne ide, i ko psuje, i ko se nervira, itd, isl. Ima ljudi iz Olova, iz Konjica, iz Kladnja, iz Ilijasa, koji su na svakoj utakmici, pa onda ne mogu shvatiti ovu raju iz grada koji dolaze samo kad je derbi, i kad igramo sa Borcem. Nama treba publika, da nosi igrace, da daju jos vise od sebe, a ne skoro prazne, sablasne tribine. Koliki je motiv igrati tako... Za pravi rezultat trebamo napraviti sponu navijaca i igraca. Realno, izuzev prve sezone nakon Amarovog povratka, nas je sve manje, a uzelo se tona trofeja. Uvijek u zivotu skidam kapu momcima sa Juga, ima ona grupa koja je uvijek tu, orilo gorilo, koja se trudi, navija, ne stedi grla i dlanove za Klub, ali i oni ne mogu u tome biti sami. Treba probuditi raju, jedino tako mozemo napredovati. Milion puta pred utakmicu imam raspravu sa pojedincima koji sjede pred ulazom, stadion na 10 minuta od njih, i dangube. Idi na utakmicu, pogledaj 90 minuta, nece ti nista biti. Jedino mozes vidjeti neki lijep potez, pogodak, akciju, pa ne gledamo mi najgori fudbal na svijetu.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
- ultrassa1921
- Kontakt:
+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000Letach je napisao/la:Ukoliko napravimo pozitivan rezultat sutra, a je ne vidim razlog da to ne bude tako, vjerujem da ce to malo drmnuti raju, pa da napunimo dobrano i gradski stadion, a da to poslije natjera neke ljude da razmisle hoce li vikendom gledati kuci npr. Fulam vs Everton, ili doci na Grbavicu. Ko god zivi u Kantonu, to mu je maximalno pola sata da dodje, parkira auto, i nadje mjesto na tribini. Treba pogledati istini u oci, i shvatiti da ne mozemo ocekivati kvalitet fudbala kao na svjetskom prvenstvu, ali isto tako treba shvatiti da i kod nas ima pravih poteza na stadionu, lijepih golova, driblinga... Treba stvoriti naviku pa doci na utakmicu, druziti se sa rajom, cuti neku novost. nije ni skupo Boga mi. Dok sam bio mladji, i nezaposlen, hiljadu puta sam dao i onu zadnju marku sto otac i majka odvoje za uzinu, za grada, pa na utakmicu. Vjerujem da je i vas dosta imalo takvih iskustava (obzirom da smo mi mahom radnicka djeca). Nama je prosjek zadnje dvije tri sezone 3000 do 3500 ljudi na utakmici. Na prste jedne ruke mogu nabrojati kolio sa propustio utakmica zadnjih par sezona. I sve te ljude oko sebe znam vise poimenicno. I ko sta jede na tribini, i ko kupuje kospice od Fude, i ko grize nokte kad ne ide, i ko psuje, i ko se nervira, itd, isl. Ima ljudi iz Olova, iz Konjica, iz Kladnja, iz Ilijasa, koji su na svakoj utakmici, pa onda ne mogu shvatiti ovu raju iz grada koji dolaze samo kad je derbi, i kad igramo sa Borcem. Nama treba publika, da nosi igrace, da daju jos vise od sebe, a ne skoro prazne, sablasne tribine. Koliki je motiv igrati tako... Za pravi rezultat trebamo napraviti sponu navijaca i igraca. Realno, izuzev prve sezone nakon Amarovog povratka, nas je sve manje, a uzelo se tona trofeja. Uvijek u zivotu skidam kapu momcima sa Juga, ima ona grupa koja je uvijek tu, orilo gorilo, koja se trudi, navija, ne stedi grla i dlanove za Klub, ali i oni ne mogu u tome biti sami. Treba probuditi raju, jedino tako mozemo napredovati. Milion puta pred utakmicu imam raspravu sa pojedincima koji sjede pred ulazom, stadion na 10 minuta od njih, i dangube. Idi na utakmicu, pogledaj 90 minuta, nece ti nista biti. Jedino mozes vidjeti neki lijep potez, pogodak, akciju, pa ne gledamo mi najgori fudbal na svijetu.
Manijaci Zeljini
Lijepo napisano @Letach 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Eh naravno burazeru,meni nije teško shvatit Željovce iz već gore nabrojanih sredina jbg nema se para ne mogu doći,meni treba 5 puta više para da dođem iz Konjica nego nekome ko živi u Sa,ali sam svaku utakmicu na jugu.Sarajevno je najnesporskiji grad u BIH sigurno,smješno je jbt mi igramo baraž u Zetru dođe 3 hiljade(rukomet) ,ista situacija je i sa pitarima i u svakom drugom sportu,nekako se Sarajevo prepustilo,nema nikakvog žara,nikakvog naboja,ne znam do čega je ali mi se to uopšte ne sviđaLetach je napisao/la:Ukoliko napravimo pozitivan rezultat sutra, a je ne vidim razlog da to ne bude tako, vjerujem da ce to malo drmnuti raju, pa da napunimo dobrano i gradski stadion, a da to poslije natjera neke ljude da razmisle hoce li vikendom gledati kuci npr. Fulam vs Everton, ili doci na Grbavicu. Ko god zivi u Kantonu, to mu je maximalno pola sata da dodje, parkira auto, i nadje mjesto na tribini. Treba pogledati istini u oci, i shvatiti da ne mozemo ocekivati kvalitet fudbala kao na svjetskom prvenstvu, ali isto tako treba shvatiti da i kod nas ima pravih poteza na stadionu, lijepih golova, driblinga... Treba stvoriti naviku pa doci na utakmicu, druziti se sa rajom, cuti neku novost. nije ni skupo Boga mi. Dok sam bio mladji, i nezaposlen, hiljadu puta sam dao i onu zadnju marku sto otac i majka odvoje za uzinu, za grada, pa na utakmicu. Vjerujem da je i vas dosta imalo takvih iskustava (obzirom da smo mi mahom radnicka djeca). Nama je prosjek zadnje dvije tri sezone 3000 do 3500 ljudi na utakmici. Na prste jedne ruke mogu nabrojati kolio sa propustio utakmica zadnjih par sezona. I sve te ljude oko sebe znam vise poimenicno. I ko sta jede na tribini, i ko kupuje kospice od Fude, i ko grize nokte kad ne ide, i ko psuje, i ko se nervira, itd, isl. Ima ljudi iz Olova, iz Konjica, iz Kladnja, iz Ilijasa, koji su na svakoj utakmici, pa onda ne mogu shvatiti ovu raju iz grada koji dolaze samo kad je derbi, i kad igramo sa Borcem. Nama treba publika, da nosi igrace, da daju jos vise od sebe, a ne skoro prazne, sablasne tribine. Koliki je motiv igrati tako... Za pravi rezultat trebamo napraviti sponu navijaca i igraca. Realno, izuzev prve sezone nakon Amarovog povratka, nas je sve manje, a uzelo se tona trofeja. Uvijek u zivotu skidam kapu momcima sa Juga, ima ona grupa koja je uvijek tu, orilo gorilo, koja se trudi, navija, ne stedi grla i dlanove za Klub, ali i oni ne mogu u tome biti sami. Treba probuditi raju, jedino tako mozemo napredovati. Milion puta pred utakmicu imam raspravu sa pojedincima koji sjede pred ulazom, stadion na 10 minuta od njih, i dangube. Idi na utakmicu, pogledaj 90 minuta, nece ti nista biti. Jedino mozes vidjeti neki lijep potez, pogodak, akciju, pa ne gledamo mi najgori fudbal na svijetu.
-
- Kontakt:
..A STO NE OTVORITE SJEVER...PA ONAKO HADZIJSKI, BUDETE NA ZIJANU JEDNO 20 MILJA KM

upravo tako, jbt prošlu tekmu gledam ljudi nose iftare u kesicama samo da bi bili na tekmi, ali teško je to objasniti nekome dok ne osjeti ono 'nešto', možeš ti nafurati raju na par tekmi, ali uvijek na kraju ostane ona prava raja koja će uvijek biti tu, sjediti na istom mjestu, sa istom ekipom, grickati iste košpe i bacati istu šuplju...Fidelito je napisao/la:Eh naravno burazeru,meni nije teško shvatit Željovce iz već gore nabrojanih sredina jbg nema se para ne mogu doći,meni treba 5 puta više para da dođem iz Konjica nego nekome ko živi u Sa,ali sam svaku utakmicu na jugu.Sarajevno je najnesporskiji grad u BIH sigurno,smješno je jbt mi igramo baraž u Zetru dođe 3 hiljade(rukomet) ,ista situacija je i sa pitarima i u svakom drugom sportu,nekako se Sarajevo prepustilo,nema nikakvog žara,nikakvog naboja,ne znam do čega je ali mi se to uopšte ne sviđaLetach je napisao/la:Ukoliko napravimo pozitivan rezultat sutra, a je ne vidim razlog da to ne bude tako, vjerujem da ce to malo drmnuti raju, pa da napunimo dobrano i gradski stadion, a da to poslije natjera neke ljude da razmisle hoce li vikendom gledati kuci npr. Fulam vs Everton, ili doci na Grbavicu. Ko god zivi u Kantonu, to mu je maximalno pola sata da dodje, parkira auto, i nadje mjesto na tribini. Treba pogledati istini u oci, i shvatiti da ne mozemo ocekivati kvalitet fudbala kao na svjetskom prvenstvu, ali isto tako treba shvatiti da i kod nas ima pravih poteza na stadionu, lijepih golova, driblinga... Treba stvoriti naviku pa doci na utakmicu, druziti se sa rajom, cuti neku novost. nije ni skupo Boga mi. Dok sam bio mladji, i nezaposlen, hiljadu puta sam dao i onu zadnju marku sto otac i majka odvoje za uzinu, za grada, pa na utakmicu. Vjerujem da je i vas dosta imalo takvih iskustava (obzirom da smo mi mahom radnicka djeca). Nama je prosjek zadnje dvije tri sezone 3000 do 3500 ljudi na utakmici. Na prste jedne ruke mogu nabrojati kolio sa propustio utakmica zadnjih par sezona. I sve te ljude oko sebe znam vise poimenicno. I ko sta jede na tribini, i ko kupuje kospice od Fude, i ko grize nokte kad ne ide, i ko psuje, i ko se nervira, itd, isl. Ima ljudi iz Olova, iz Konjica, iz Kladnja, iz Ilijasa, koji su na svakoj utakmici, pa onda ne mogu shvatiti ovu raju iz grada koji dolaze samo kad je derbi, i kad igramo sa Borcem. Nama treba publika, da nosi igrace, da daju jos vise od sebe, a ne skoro prazne, sablasne tribine. Koliki je motiv igrati tako... Za pravi rezultat trebamo napraviti sponu navijaca i igraca. Realno, izuzev prve sezone nakon Amarovog povratka, nas je sve manje, a uzelo se tona trofeja. Uvijek u zivotu skidam kapu momcima sa Juga, ima ona grupa koja je uvijek tu, orilo gorilo, koja se trudi, navija, ne stedi grla i dlanove za Klub, ali i oni ne mogu u tome biti sami. Treba probuditi raju, jedino tako mozemo napredovati. Milion puta pred utakmicu imam raspravu sa pojedincima koji sjede pred ulazom, stadion na 10 minuta od njih, i dangube. Idi na utakmicu, pogledaj 90 minuta, nece ti nista biti. Jedino mozes vidjeti neki lijep potez, pogodak, akciju, pa ne gledamo mi najgori fudbal na svijetu.
Zna li ko koliko je buseva krenulo prema skoplju neko tacan info da mi kaze na pm ?
A što se ti lagano ne potjeraš nogom u guzicu odavde? Onako hadžijski.fcsforever je napisao/la:..A STO NE OTVORITE SJEVER...PA ONAKO HADZIJSKI, BUDETE NA ZIJANU JEDNO 20 MILJA KM
![]()
![]()
![]()
Ja vidim da je prava raja na ovom forumu, izuzev naravno par provokatora koji su tu da unose tenzije. I ja sam nosio iftar protiv Lovcena, i prosle godine protiv Plzena, i uradicu to uvijek ako treba. Meni je navika da subotom idem na te utakmice, i tako planiram dok bude moguce. Raja koja dolazi iz drugih gradova zasluzuje svaki respekt, nije se jednostavno nakaniti pa doci na ovom vaktu. Moj post je bio upucen ovoj raji u Sarajevu koja jos uvijek spava.pinki je napisao/la:upravo tako, jbt prošlu tekmu gledam ljudi nose iftare u kesicama samo da bi bili na tekmi, ali teško je to objasniti nekome dok ne osjeti ono 'nešto', možeš ti nafurati raju na par tekmi, ali uvijek na kraju ostane ona prava raja koja će uvijek biti tu, sjediti na istom mjestu, sa istom ekipom, grickati iste košpe i bacati istu šuplju...Fidelito je napisao/la:Eh naravno burazeru,meni nije teško shvatit Željovce iz već gore nabrojanih sredina jbg nema se para ne mogu doći,meni treba 5 puta više para da dođem iz Konjica nego nekome ko živi u Sa,ali sam svaku utakmicu na jugu.Sarajevno je najnesporskiji grad u BIH sigurno,smješno je jbt mi igramo baraž u Zetru dođe 3 hiljade(rukomet) ,ista situacija je i sa pitarima i u svakom drugom sportu,nekako se Sarajevo prepustilo,nema nikakvog žara,nikakvog naboja,ne znam do čega je ali mi se to uopšte ne sviđaLetach je napisao/la:Ukoliko napravimo pozitivan rezultat sutra, a je ne vidim razlog da to ne bude tako, vjerujem da ce to malo drmnuti raju, pa da napunimo dobrano i gradski stadion, a da to poslije natjera neke ljude da razmisle hoce li vikendom gledati kuci npr. Fulam vs Everton, ili doci na Grbavicu. Ko god zivi u Kantonu, to mu je maximalno pola sata da dodje, parkira auto, i nadje mjesto na tribini. Treba pogledati istini u oci, i shvatiti da ne mozemo ocekivati kvalitet fudbala kao na svjetskom prvenstvu, ali isto tako treba shvatiti da i kod nas ima pravih poteza na stadionu, lijepih golova, driblinga... Treba stvoriti naviku pa doci na utakmicu, druziti se sa rajom, cuti neku novost. nije ni skupo Boga mi. Dok sam bio mladji, i nezaposlen, hiljadu puta sam dao i onu zadnju marku sto otac i majka odvoje za uzinu, za grada, pa na utakmicu. Vjerujem da je i vas dosta imalo takvih iskustava (obzirom da smo mi mahom radnicka djeca). Nama je prosjek zadnje dvije tri sezone 3000 do 3500 ljudi na utakmici. Na prste jedne ruke mogu nabrojati kolio sa propustio utakmica zadnjih par sezona. I sve te ljude oko sebe znam vise poimenicno. I ko sta jede na tribini, i ko kupuje kospice od Fude, i ko grize nokte kad ne ide, i ko psuje, i ko se nervira, itd, isl. Ima ljudi iz Olova, iz Konjica, iz Kladnja, iz Ilijasa, koji su na svakoj utakmici, pa onda ne mogu shvatiti ovu raju iz grada koji dolaze samo kad je derbi, i kad igramo sa Borcem. Nama treba publika, da nosi igrace, da daju jos vise od sebe, a ne skoro prazne, sablasne tribine. Koliki je motiv igrati tako... Za pravi rezultat trebamo napraviti sponu navijaca i igraca. Realno, izuzev prve sezone nakon Amarovog povratka, nas je sve manje, a uzelo se tona trofeja. Uvijek u zivotu skidam kapu momcima sa Juga, ima ona grupa koja je uvijek tu, orilo gorilo, koja se trudi, navija, ne stedi grla i dlanove za Klub, ali i oni ne mogu u tome biti sami. Treba probuditi raju, jedino tako mozemo napredovati. Milion puta pred utakmicu imam raspravu sa pojedincima koji sjede pred ulazom, stadion na 10 minuta od njih, i dangube. Idi na utakmicu, pogledaj 90 minuta, nece ti nista biti. Jedino mozes vidjeti neki lijep potez, pogodak, akciju, pa ne gledamo mi najgori fudbal na svijetu.
vas nece biti ni 10.000 a vi otvarate kao jugfcsforever je napisao/la:..A STO NE OTVORITE SJEVER...PA ONAKO HADZIJSKI, BUDETE NA ZIJANU JEDNO 20 MILJA KM
![]()
![]()
![]()

jet set

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Ovo sutra navece jednostavno moramo dobiti. Atmosvera je odlicna, vidim i igraci su raspolozeni, bice to dobro uz Boziju pomoc.Southboy je napisao/la:
jet set
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 38 gostiju.