Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
ko bi u narednim godinama osim Juke i Muse mogao nosit' nasu repku, ima li neki treci igrac za koga se moze reci sa sigurnoscu da ce uspjeti, kao za Juku i Musu, ne mora sada biti njihov nivo, ali recimo kao Djedovic, cisto da imamo tu 'veliku trojku', ima li neko takav :kafa:
Chinaglia je napisao/la:ko bi u narednim godinama osim Juke i Muse mogao nosit' nasu repku, ima li neki treci igrac za koga se moze reci sa sigurnoscu da ce uspjeti, kao za Juku i Musu, ne mora sada biti njihov nivo, ali recimo kao Djedovic, cisto da imamo tu 'veliku trojku', ima li neko takav
Sulejmanovic ima potencijal za euroligu a ostali su svi tanki.
Atic i karahodzic tanki?lumani je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:ko bi u narednim godinama osim Juke i Muse mogao nosit' nasu repku, ima li neki treci igrac za koga se moze reci sa sigurnoscu da ce uspjeti, kao za Juku i Musu, ne mora sada biti njihov nivo, ali recimo kao Djedovic, cisto da imamo tu 'veliku trojku', ima li neko takav
Sulejmanovic ima potencijal za euroligu a ostali su svi tanki.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
jos ako onaj smecar Djedovic nekim cudom ponovo zaigra za repku, ima on jos dosta kosarke u dresu repke, "tek" mu je 26 godina, mogao bit sigurno odigrat' jedno prvenstvo s Jukom i Musom u ozbiljnim ulogama, a mozda i dva
Atic nije napredovao zadnju godinu dana uopste!!!Ok,Kenan se mozda negdje probije.
Edin nargila..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
kako podržavaš Damira a o Djedoviću pišeš da je smećarChinaglia je napisao/la:jos ako onaj smecar Djedovic nekim cudom ponovo zaigra za repku, ima on jos dosta kosarke u dresu repke, "tek" mu je 26 godina, mogao bit sigurno odigrat' jedno prvenstvo s Jukom i Musom u ozbiljnim ulogama, a mozda i dva
Nad tobom sunce najljepše sja
pinoglavi je napisao/la:kako podržavaš Damira a o Djedoviću pišeš da je smećarChinaglia je napisao/la:jos ako onaj smecar Djedovic nekim cudom ponovo zaigra za repku, ima on jos dosta kosarke u dresu repke, "tek" mu je 26 godina, mogao bit sigurno odigrat' jedno prvenstvo s Jukom i Musom u ozbiljnim ulogama, a mozda i dva

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Damir je tuzlak, Nihad nije :kafa:pinoglavi je napisao/la:kako podržavaš Damira a o Djedoviću pišeš da je smećarChinaglia je napisao/la:jos ako onaj smecar Djedovic nekim cudom ponovo zaigra za repku, ima on jos dosta kosarke u dresu repke, "tek" mu je 26 godina, mogao bit sigurno odigrat' jedno prvenstvo s Jukom i Musom u ozbiljnim ulogama, a mozda i dva
Damir nikada nije zaigra za repku, ovaj jeste i pazi sad, lik hladno uzme njemacko drzavljanstvo :roll: ok, stvarno ne poznajem situaciju i ne znam zbog cega je bas sada uzeo njihovo drzavljanstvo, zasto nije sacekao da zavrsi reprezentativnu karijeru, pa neka onda radi sta hoce.. kako god, za mene je debil i smecar, jos ga stedim na epitetima
a sto se tice Damira, da nisam tuzlak kao i on, mozda bih i ja pisao protiv njega, medjutim, ovako ne mogu i ne zelim, plus sto i vjerujem u pricu da nije dobivao poziv iz repke, dok njegov tadasnji neki drug jeste i da ga je to zaboljelo
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 24 jun 2016, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ne zanima me, nego da znam da će uslijediti pitanje pa da preduhitirmChinaglia je napisao/la:Damir je tuzlak, Nihad nijepinoglavi je napisao/la:kako podržavaš Damira a o Djedoviću pišeš da je smećarChinaglia je napisao/la:jos ako onaj smecar Djedovic nekim cudom ponovo zaigra za repku, ima on jos dosta kosarke u dresu repke, "tek" mu je 26 godina, mogao bit sigurno odigrat' jedno prvenstvo s Jukom i Musom u ozbiljnim ulogama, a mozda i dva![]()
Damir nikada nije zaigra za repku, ovaj jeste i pazi sad, lik hladno uzme njemacko drzavljanstvook, stvarno ne poznajem situaciju i ne znam zbog cega je bas sada uzeo njihovo drzavljanstvo, zasto nije sacekao da zavrsi reprezentativnu karijeru, pa neka onda radi sta hoce.. kako god, za mene je debil i smecar, jos ga stedim na epitetima

Evo ih opet... 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Nihad nikada ne bi obukao dres druge drzave..nije on promijenio da zaigra za svabe,nego iz nekih drugih razloga.kada smo majmune poput Kuzmica,Savovica molili i cekali,mozemo i Nihadu dati 2 sansu,on je se ipak samo zajebao.
Sto se tice Damira njega prihvatam kao trenera :!:p
Sto se tice Damira njega prihvatam kao trenera :!:p
Damire odlazi!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
da se vratim na Atica,ako bude imao karijeru poput Opacka ja mu skidam kapu..Btw ,Ivan je bio jedan od vecih talenata,uhh kako je samo kucao.
nikada nisam napisao da bi mogao zaigrat' za Nijemce, niti se sjecam da je bilo ko drugi to pisao, nego mi nije jasno zasto je uzeo njihovo drzavljanstvo bas sada, sigurno je bio svjestan sta to znaci i da nece moci igrat' za repku, a sto se tice druge sanse, naravno da mu je treba pruzit'.. pisao sam i ja da ga nikada vise ne treba zvat', ali sve je to u revoltu izreceno i on ce meni biti na meti sve dok ne zaigra ponovo za repku!lumani je napisao/la:Nihad nikada ne bi obukao dres druge drzave..nije on promijenio da zaigra za svabe,nego iz nekih drugih razloga.kada smo majmune poput Kuzmica,Savovica molili i cekali,mozemo i Nihadu dati 2 sansu,on je se ipak samo zajebao.
glup sigurno jeste, ali je odlican igrac i sigurno voli domovinu :salut:
Nihad je jednostavno stavio porodicu iznad patriotizma, da bi mu sin dobio njemacko drzavljanstvo on je morao biti drzavljsnin njemacke
Kad bi svaki reprezentativac nas iz Njemacke ili Austrije tako razmisljao, bili bi u rangu Malte u fudbalu.armin dju je napisao/la:Nihad je jednostavno stavio porodicu iznad patriotizma, da bi mu sin dobio njemacko drzavljanstvo on je morao biti drzavljsnin njemacke
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Da svako razmislja kao Damir svi bi igrali za Hrvatsku i ne bi imali kosarkasku reprezentacijuEthel je napisao/la:Kad bi svaki reprezentativac nas iz Njemacke ili Austrije tako razmisljao, bili bi u rangu Malte u fudbalu.armin dju je napisao/la:Nihad je jednostavno stavio porodicu iznad patriotizma, da bi mu sin dobio njemacko drzavljanstvo on je morao biti drzavljsnin njemacke
Zar Damir nije iz Priluka, mjesto koje pripada opstini Zivinice? Ja sam cuo pricu da je njegovo porijeklo otamo, a poznajem par momaka takvog prezimena odozda. Ako je tako, zasto ste toliko zapeli da je Tuzlak? Takodjer mi je jedan stariji covjek prije mozda 5 godina pricao o Damiru, kao nije mu to nikako uredu, jer se on poznaje s njegovim. Zna covjek sve o njemu, ali me to iskreno tada nije interesovalo.
Nervira me ta prica moram ga podrzavati ako je iz Tuzle (a eto, Damir mozda i nije), ja ako se ne slazem s necim, taman da mi je rodjeni brat, ne mogu se pomirit s tim. Ne simpatisem covjeka uopste, ali u odnosu na Bajica svakako da je bolji iz vise razloga, teska srca to govorim. I valja ga eto podrzavati, barem dok je selektor reprezentacije.
Nervira me ta prica moram ga podrzavati ako je iz Tuzle (a eto, Damir mozda i nije), ja ako se ne slazem s necim, taman da mi je rodjeni brat, ne mogu se pomirit s tim. Ne simpatisem covjeka uopste, ali u odnosu na Bajica svakako da je bolji iz vise razloga, teska srca to govorim. I valja ga eto podrzavati, barem dok je selektor reprezentacije.
Yebo vas Damir vise. Kakve veze ima Damir sa time sto se Djedovic odrekao naseg pasosa da bi mu sin bio Njemacpinoglavi je napisao/la:Da svako razmislja kao Damir svi bi igrali za Hrvatsku i ne bi imali kosarkasku reprezentacijuEthel je napisao/la:Kad bi svaki reprezentativac nas iz Njemacke ili Austrije tako razmisljao, bili bi u rangu Malte u fudbalu.armin dju je napisao/la:Nihad je jednostavno stavio porodicu iznad patriotizma, da bi mu sin dobio njemacko drzavljanstvo on je morao biti drzavljsnin njemacke

#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.