Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Edin.-
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Edin.- » 27 avg 2011, 17:09

AllGunsBlazing je napisao/la:
Edin.- je napisao/la:Nikad ništa normalno od Wengera. U kontaktu sa jednim, dovodi druge igrače.

Nikad mi dobrog igrača nećemo dovest.
Ko garantuje da ce Hazard biti dobar??? Sigurno da je bio bolji u Francuskoj ligi ali se mozda nikad ne prilagodi EPL-u, tako da tek nakon nekog vremena mozemo suditi igracima, kad odigraju par utakmica..
A ko kaze da ce Hazard doć' / da je doš'o po tvom ?

Sve špekulacije sa Hazardom, pa jos jednom pokazemo koliko smo neozbiljno, i nekog Parka dovedemo.
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 27 avg 2011, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 27 avg 2011, 17:10

CollegeGunner je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Hazard je AMC (rečeno žargonski s FM-a) , a i sve da je krilo ( on tu može odigrati ali nije klasično krilo ) bolji je izbor od yebenog Elie, zapravo neću više ni riječi napisati o transferima dok prijelazni rok ne završi pa ću tad suditi.
Hazard je krilo. Mozda bi mogao igrati i AMC-a, ali je covjek u 98% utakmica prosle sezone igrao kao krilo.
To da je bolji od Elie, naravno da jeste. Ali kao sto sam rekao, uvjeren sam da Elia nece doci, a i poprilicno sam siguran da Hazard nece doci.

P.S. Evo izgleda da Cahill nece igrati danas protiv Liverpoola za Bolton. To bi moglo znaciti da je transfer skoro pa gotov.
prije da ce otic u chelsea ili neki tamo, mislim da se isto liv'pool interesovao za njeg, a to su klubovi koji nude malo ozbiljnije svote novca za razliku od nas

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 27 avg 2011, 17:25

Nemamo se čemu nadati.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 27 avg 2011, 17:39

Arsenal manager Arsene Wenger has told Bolton they can keep Gary Cahill, after chairman Phil Gartside and Owen Coyle ridiculed his ‘derisory’ offer.
hehe,jbn venger pravo,nema sa njim zajebancije,azar je kreativac,on i dzeki u paru bi nadomjestili seska sigurno,a bosko sta znas za eliu,mozda se prilagodi,nije on ni toliko los igrac mada je daleko od WC,al moze uletit i igrat kvalitetno to je sigurno,imamo par ovih afrikanaca,sace im onaj plemenski kup,ako dodju ova 2,uz azara i stopera super bi bilo,mada i ja mislim ko i vi da cemo tesko sad azara dobit zato smo smo ispali pakasi zesci,il na kraju obrt radnje,prepustimo ovog azijata a dobijemo edena
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 27 avg 2011, 17:55

Bosco je napisao/la:Treba lijevi bek ljudi, možda i više od stopera. Zamislite do kraja roka dođu 4 igrača, pa do idućeg Bajrama bih ibadetio.
heheh Bosco moze biti tako pa moras ibadetiti kad nesto obecas moras ispuniti inace se stvari okrenu naopako :D :D

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 27 avg 2011, 17:57

rio_Ferdy88 je napisao/la:FOOTBALL:

South Korean striker Park Chu-Young due to undergo medical at Arsenal, BBC understands

Iznenadjenje!!!!! To je nas venger zasto potrositi dosta para na dobrog napadaca kad mozes za malo para dobiti prosjecnog :lol: :lol: :lol:

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 27 avg 2011, 18:08

Evo i potvrede za chu yonga :D :D bolje iko da potpise nego niko

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_eng_news" onclick="window.open(this.href);return false;

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 27 avg 2011, 18:13

A zašto Tripple post radiš kad možeš editat sve u jedan? Bože ja spammera.

Btw, ja još očekujem Hazarda, meni bez Hazarda prelaz nevalja :|

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 avg 2011, 18:14

Prosle godine dovede nekog Koscielnog, pa sad ne mozes sastaviti postavu Arsenala bez njeg, cak i da Cahill dodje, on moze igrati u prvih 11, tkao da mozda to bude i sa ovim..
Celik!3,2,2.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 27 avg 2011, 18:27

4 dana je do kraja prijelaznog roka...mislim da nema nista od dovodjenja nekih zvijezda. Sada se jedino moze "overprice" a svi znamo koliko je Wenger "darezljiv" kad su novci u pitanju.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 avg 2011, 18:32

AllGunsBlazing je napisao/la:Prosle godine dovede nekog Koscielnog, pa sad ne mozes sastaviti postavu Arsenala bez njeg, cak i da Cahill dodje, on moze igrati u prvih 11, tkao da mozda to bude i sa ovim..
O tome sam baš razmišlj'o. :D

Što se ove generacije tiče, otiš'o Toure, došao neki anonimus Vermaelen i ,realno, postade vodja generacije (uz RvP-a).

Otiš'o Gallas, opet Wenger nafata nekog Koscielny-a i on je postao jedan od ključnih Arsenalovih igrača,a iskren da budem, nisam baš čuo da se dotični do tada poveziv'o sa mnogo klubova. :D

Eh, Chamack nije (baz za sada) uspio nadomjestiti Dudua.

Onda,otiš'o Flamini, Song ga je i više nego nadomjestio.

Pored njih je uspio pretvoriti u WC igrače i Szczesny-a,Wilshira,Walcotta,a realno takvog je učinio i RvP-a.

Pored njih tu su solidne zamjene, takodje produkti Arsenovog oka/rada Djourou,Ramsey(koji će postati WC igrač,nedvojbeno),Gibbs(kog će promovirati u prvih II ) i Diaby.

Zbog toga mislim da nema sumnje da će isto učiniti sa Jenkinsonom,Alexom,Ryom,Lansburyem i Frimpongom. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 27 avg 2011, 20:05

Arnelinho je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Prosle godine dovede nekog Koscielnog, pa sad ne mozes sastaviti postavu Arsenala bez njeg, cak i da Cahill dodje, on moze igrati u prvih 11, tkao da mozda to bude i sa ovim..
O tome sam baš razmišlj'o. :D

Što se ove generacije tiče, otiš'o Toure, došao neki anonimus Vermaelen i ,realno, postade vodja generacije (uz RvP-a).

Otiš'o Gallas, opet Wenger nafata nekog Koscielny-a i on je postao jedan od ključnih Arsenalovih igrača,a iskren da budem, nisam baš čuo da se dotični do tada poveziv'o sa mnogo klubova. :D

Eh, Chamack nije (baz za sada) uspio nadomjestiti Dudua.

Onda,otiš'o Flamini, Song ga je i više nego nadomjestio.

Pored njih je uspio pretvoriti u WC igrače i Szczesny-a,Wilshira,Walcotta,a realno takvog je učinio i RvP-a.

Pored njih tu su solidne zamjene, takodje produkti Arsenovog oka/rada Djourou,Ramsey(koji će postati WC igrač,nedvojbeno),Gibbs(kog će promovirati u prvih II ) i Diaby.

Zbog toga mislim da nema sumnje da će isto učiniti sa Jenkinsonom,Alexom,Ryom,Lansburyem i Frimpongom. :)
Jel ja nesto nisam u toku,ili...-od kada je Walcott WC igrac? :oops: Obicni jocker koji odigra 2 tekme i onda se ne vidi 2 mjeseca... :roll:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 27 avg 2011, 20:13

Arsenalisation je napisao/la: Jel ja nesto nisam u toku,ili...-od kada je Walcott WC igrac? :oops: Obicni jocker koji odigra 2 tekme i onda se ne vidi 2 mjeseca... :roll:
Potpis! Citajuci njegov post bas sam to htjeo napisat, al et ti me prevari.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 avg 2011, 20:13

Arsenalisation je napisao/la: Jel ja nesto nisam u toku,ili...-od kada je Walcott WC igrac? :oops: Obicni jocker koji odigra 2 tekme i onda se ne vidi 2 mjeseca... :roll:
Ni ja nisam ljubitelj Thea, al' koliko znam ima bolju prošlogdišnju statistiku od Hazarda (kog toliko dižu/emo). :D

Izgleda da ipak ima nečeg što mi ne vidimo ,a Wenger vidi. ;)

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 avg 2011, 20:16

Wilshere će biti briljantan igrač, to je sigurno. Ne znam samo kad prije Walcott postade wc igrač. Da nisam prespav'o 4-5 godina? :mrgreen: Šešni (ne'am pojma kako se piše) nije wc golman, tako da...

Jbt, ispade da u Arsenalu igraju sve sami wc igrači. Pa jbt, da se malo spusti lopta na zemlju?!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 avg 2011, 20:20

Dobro, Szczesny nije top level, ipak on brani na vrhunskom nivou tek 1 godinu. :roll:

Što se Tea tiče. Hm,haj mi prvo reci šta je za tebe WC igrč? Da se ne raspravljamo u nedogled, već da povučemo paralelu sa tvojom definicijom. :D

Što se tiče sve samih WC igrača, to ću odgovorit ,nakon što mi odgovoriš. :P

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 avg 2011, 20:26

Igrači koji mogu sami iznijeti teret utakmice. Igrači u koje se u svakom prokletom trenutku možeš pouzdati. Igrači koji prave razliku na terenu, te iza kojih stoje godine igranja na vrhunskom nivou te trofeji i rezultati.

Ronaldo, Messi, Xavi, Iniesta, Sneijder, Eto'o, Zlatan, Robben, Vidić, Rooney, Gerrard, Cesc, Lucio, Terry, Lampard, Carvalho, Casillas, Drogba, Torres, Kaka...

Ja stvarno ne znam kako se Walcott može ugurati u ovo društvo. Očekujem da ćeš ti sad reći kako je on u stanju pretrčati svog čuvara i zabiti gol. Haj' recimo da ću potvrditi to. A šta je sa ostalim? Da l' se na njega može računati u svakom trenutku? Da l' je on taj koji uzima loptu kada je najpotrebnije i svojim potezima rješava sve? Da l' je on strah i trepet za protivničke odbrane? Ne, ne i ne.

Walcott ni u kom slučaju ne može dobiti epitet igrača vrhunske klase (il' ako ti je draže wc igrač). ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 27 avg 2011, 20:33

slika
to je taj pokemon! Moro je doc, tako je Ryu lakse, osjeca se kao kod kuce...

Nest se povezujemo sa Alexom iz celzia.

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 27 avg 2011, 20:44

Evo ja jucer napisa svoje misljenje o Walcottu. Trenutno je miljama daleko od WC igraca, opet sve zavisi kakve ko ima kriterije za WC.
_karabaja_ je napisao/la:Walcott nije postao ni priblizan igrac onome sto se od njega ocekivalo. Bolje mi je izgledao prije nego u zadnje vrijeme, kao da stagnira i cesto djeluje izgubljeno. Doduse ima jos mnogo vremena za njega i mozda ako sastavi jedno vrijeme bez povreda i uz to odigra koju dobru utakmicu i dobije na samopouzdanju i bude nesto od njega.
Wenger ponovo dovodi igraca po nekom svom cudnom "ukusu".
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 27 avg 2011, 20:52

[youtube][/youtube]

Mozda cak nest i bude od Jackie Chana :D 1:35 slomi im covjek kicmu :mrgreen:

Slobodnjaci:

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.