FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam za vas, ja sam se skoro pomirio sa činjenicom da nam više niko neće ni doći. To, po mom mišljenju, nije obro. Ali oni koji odlučuju o tome će na kraju i snositi krivicu. Naša ekipa je dobra, kompletna ali na nekim pozicijama nam treba boljih igrača, to ponavljamo iz dana u dana.
Eto uskoro će i te pripremne utakmice, pa sam malo zavirio u prijašnje rezultate naših utakmica u Turskoj.
U sezoni 2013/2014 kada nas je vodio Robert Jarni:
* FK Sarajevo - FK Metalurg Zaporozya 2-1
* FK Sarajevo - FC Pohang Steelers 0-2
* FK Sarajevo - FK Partizan 0-1
* FK Sarajevo - FC Dila Gori 1-0
U sezoni 2014/2015 pod vodstvom Mehe kodre:
* FK Sarajevo - Metalist Kharkiv 1-0
* FK Partizan - FK Sarajevo 0-1
* FK Sarajevo - ACS Poli Timisoara 1-0
* FK Sarajevo - FC Shirak 2-1
Ove sezone igramo sa:
* NK Maribor - FK Sarajevo
* FC Astana - FK Sarajevo
* FK Sarajevo - FC Kairat Almaty
Naravno da je rezultat u ovim pripremnim utakmicama uvijek u drugom planu, i ne bih se ljutio sekunde ako sve izgubimo a pobijedimo u Mostaru i ove naredne derbije. Međutim pitam se kakvo bi samopouzdanje igrača bilo ako bi ih u Antaliji svi porazili, zato je bitno da se koja od ovih utakmca dobije.
Teško proljeće je pred nama, zato ove utakmice i treninge na pripremama trebaju iskoristiti na najbolji mogući način, nadam se da je naš stručni štab dooljno kvalitetan da ne dopusti opuštanje i zezanciju te da nam igrači na terenu izgledaju kao da su se prvi put sreli.
U vezi onog mog pominjanja sredine terena danas, oni moraju biti maksimalno koncentrisani i na visini zadatka u svakoj utakmici, u svakoj akciji. Kada gradimo napad i kada razbijamo napad protivnika. Mnogo trke i angažovanosti svih igrača, a za to nam je potrebna vrhunska fizička spremnost. U proljetni dio ulazimo bez prava na kiks, bar dok vodećeg ne stigenemo na bar 2 boda. Svaka utakmica nam je biti ili ne biti.
Naravno da nije tragedija i ako kiksamo, pa u jednom trenutku nam svi naši planovi budu veoma daleko od realizacije ne treba padati u očaj i u tom trenutku tražiti glave nekoga, skupiti snage, dati podršku i boriti se do kraja. Kraj je tek tamo nekad u maju a ne nakon prvog kiksa.
Eto uskoro će i te pripremne utakmice, pa sam malo zavirio u prijašnje rezultate naših utakmica u Turskoj.
U sezoni 2013/2014 kada nas je vodio Robert Jarni:
* FK Sarajevo - FK Metalurg Zaporozya 2-1
* FK Sarajevo - FC Pohang Steelers 0-2
* FK Sarajevo - FK Partizan 0-1
* FK Sarajevo - FC Dila Gori 1-0
U sezoni 2014/2015 pod vodstvom Mehe kodre:
* FK Sarajevo - Metalist Kharkiv 1-0
* FK Partizan - FK Sarajevo 0-1
* FK Sarajevo - ACS Poli Timisoara 1-0
* FK Sarajevo - FC Shirak 2-1
Ove sezone igramo sa:
* NK Maribor - FK Sarajevo
* FC Astana - FK Sarajevo
* FK Sarajevo - FC Kairat Almaty
Naravno da je rezultat u ovim pripremnim utakmicama uvijek u drugom planu, i ne bih se ljutio sekunde ako sve izgubimo a pobijedimo u Mostaru i ove naredne derbije. Međutim pitam se kakvo bi samopouzdanje igrača bilo ako bi ih u Antaliji svi porazili, zato je bitno da se koja od ovih utakmca dobije.
Teško proljeće je pred nama, zato ove utakmice i treninge na pripremama trebaju iskoristiti na najbolji mogući način, nadam se da je naš stručni štab dooljno kvalitetan da ne dopusti opuštanje i zezanciju te da nam igrači na terenu izgledaju kao da su se prvi put sreli.
U vezi onog mog pominjanja sredine terena danas, oni moraju biti maksimalno koncentrisani i na visini zadatka u svakoj utakmici, u svakoj akciji. Kada gradimo napad i kada razbijamo napad protivnika. Mnogo trke i angažovanosti svih igrača, a za to nam je potrebna vrhunska fizička spremnost. U proljetni dio ulazimo bez prava na kiks, bar dok vodećeg ne stigenemo na bar 2 boda. Svaka utakmica nam je biti ili ne biti.
Naravno da nije tragedija i ako kiksamo, pa u jednom trenutku nam svi naši planovi budu veoma daleko od realizacije ne treba padati u očaj i u tom trenutku tražiti glave nekoga, skupiti snage, dati podršku i boriti se do kraja. Kraj je tek tamo nekad u maju a ne nakon prvog kiksa.
Nece taj sa avatara da ode da nam donese kesh!Evolution87 je napisao/la:jos da imamo para...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
+1 ima strasan sut,koji trenutno nema niko u nasoj ekipiMortemHz je napisao/la:Nikola Drincic je slobodan, po meni ovo je tip igraca koji nama treba, ne znam za vas..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
On će nam donijeti keš plasmanom u grupe LEjoker90 je napisao/la:Nece taj sa avatara da ode da nam donese kesh!Evolution87 je napisao/la:jos da imamo para...
Babovic i Drincic dolaze u paketu. 
Re: RE: Re: FK Sarajevo
U Vojvodinu, jel' ?Lakoste je napisao/la:Babovic i Drincic dolaze u paketu.
- amazon
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/stefan- ... ini/183628Lakoste je napisao/la:Babovic i Drincic dolaze u paketu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
amazon je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/stefan- ... ini/183628Lakoste je napisao/la:Babovic i Drincic dolaze u paketu.
Spremite ljudima aparateTo su izmišljotine. Valjda bih prvi znao da Babović dolazi u Vojvodinu. Niko od nas nije ni kontaktirao sa Stefanom. On je prava 'desetka' i majstor fudbala i naravno da bih bio presrećan da dođe i zameni Ivanića", rekao je Lalatović za SOS kanal.
- Evolution87
- Kontakt:
Nemoj mi na Krletajoker90 je napisao/la:Nece taj sa avatara da ode da nam donese kesh!Evolution87 je napisao/la:jos da imamo para...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
kraljlavova
- Kontakt:
Babovic nije potpisao za vojvodinu
Hoce li za nas kraljukraljlavova je napisao/la:Babovic nije potpisao za vojvodinu
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Ako babovic dodje u Sarajevo ja cu se na prvoj domacoj tekmi na istoku skinut go i izdrkat **** na redara
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Idemo radit peticiju da nam dodje Babovicbojler je napisao/la:Ako babovic dodje u Sarajevo ja cu se na prvoj domacoj tekmi na istoku skinut go i izdrkat **** na redara
ZZ
Ne smijes to uraditi,nema sansebojler je napisao/la:Ako babovic dodje u Sarajevo ja cu se na prvoj domacoj tekmi na istoku skinut go i izdrkat **** na redara
Svi u napad jedan je Hase!!
Boli me qrac za Babovica ali ako bi Drincic dosao razvalio bi se zestom na jedan odredjeni period
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ako dođe Drincic probat ces i ono od sinoc..Bolanos je napisao/la:Boli me qrac za Babovica ali ako bi Drincic dosao razvalio bi se zestom na jedan odredjeni period
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Lacostaaa Heaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad
Uvijek si nam donosio dobre vijesti. Al ovo ce da bude najbolja do sas
Uvijek si nam donosio dobre vijesti. Al ovo ce da bude najbolja do sas
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Vjerujem da bi dolazak igrača takvog kalibra bio uz Jajala najveće ime koje je igralo u našoj ligi.
(aka. simon )
Ma ne dolazi niko zajebajem se 
joker90 je napisao/la:Ako dođe Drincic probat ces i ono od sinoc..Bolanos je napisao/la:Boli me qrac za Babovica ali ako bi Drincic dosao razvalio bi se zestom na jedan odredjeni period
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!