FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MosaaRajvosa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MosaaRajvosa » 07 feb 2016, 23:10

Po ovome mozemo zakljuciti kakvog igraca Ješa ganja, ako ništa..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 feb 2016, 23:11

On vise lice na drvosjecu nego na fudbalera ali helem, Drincic jos nije otisao nigdje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 feb 2016, 23:11

Znači da traži još jednog igrača koji će se dobro uhljebiti u Sarajevo, neka hvala.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 07 feb 2016, 23:11

Steph je napisao/la:A mogli smo imati ubjedljivo najružnijeg igrača u ligi. :(
svjetlost sa Reisovog lica bi ga dotakla pa bi se preko noci proljepsao, steta za njega sto nije dosao :D
Pyro is not a crime !

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 feb 2016, 23:13

AdiFKS je napisao/la:Nek napravi ko ovaj adidasov na slici, samo kratkih rukava i OVA NIJANSA BORDO i svi sretni.
Ne moze on napravit ni priblizno kvalitetne kao ovaj adidasov! pa pogledaj samo sorc..
A kamoli tek da pokusa pogodit ovu nijansu bordo boje. ili ovakvu kragnu napraviti :lol:
Pa njemu je jos uvijek problem postavit grb kluba i njegov logo na istoj visini.. kud ces dalje
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 07 feb 2016, 23:15

slika

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Zadnja izmjena: Lakoste, dana/u 07 feb 2016, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 07 feb 2016, 23:17

hilmo je napisao/la:Znači da traži još jednog igrača koji će se dobro uhljebiti u Sarajevo, neka hvala.

http://www.transfermarkt.co.uk/miroslav ... eler/27235

Mislio sam na poziciju al dobro...
Ja mislim da bi ovo bilo pojačanje sigurno, ne razmisljamo svi isto...
Jeste star ali sad sa Krajisnikom imamo dosta mladih u i oko prvih 11..
Ovaj Radinovic u Poljskoj ligi 227 utakmica 54 gola 46 asistencija..bezveze Cv skroz..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 feb 2016, 23:19

Sto se tice potencijalnih pojacanja propusten je jedan kapitalac koji nebi bio skup. Sharbini prelazi u Osmanlispor za pola godine na posudbu a poslje najvjerovatnije i ugovor jer nece on vise igrati u Rijeci. Ovo je mozda trebalo iskoristit jer njegov igracki kvalitet je stvarno velik a posudba za pola godine sigurno nebi bila preskupa. Mislim da bi bez problema bio jedan od najboljih igraca Premijer lige.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 feb 2016, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 feb 2016, 23:20

Pa najviše nam škripi tu....

Ali ja više preferiram igrače do 30 godina, jer ovakvi kao ovaj nemaju više motiva.

E ovo gore je dres. I model naravno a ne ko onaj ispod jorgana :urnebes: :mrgreen:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 feb 2016, 23:22

Lakoste je napisao/la:slika

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
A daj bjezi :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Al dres :beba:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 feb 2016, 23:27

Torino ima preljepe bordo dresove iako ih pravi naprimjer Kappa. Vidi se da su kvalitetno napravljeni. Posebno ova serija 2015/16. Nebi ni Puma bila losa. Adidas je naravni najbolji izbor.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 07 feb 2016, 23:28

Ma ne moze adidas biti najbolji izbor kad nemamo uopste nesto da biramo. :lol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 feb 2016, 23:30

Ajax je napisao/la:Torino ima preljepe bordo dresove iako ih pravi naprimjer Kappa. Vidi se da su kvalitetno napravljeni. Posebno ova serija 2015/16. Nebi ni Puma bila losa. Adidas je naravni najbolji izbor.
Ovako nesto?

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 feb 2016, 23:32

Meni nije bitna marka, samo da je kvalitet. Haad je do sada bio ekstra, ali su sad usrali sa ovom trening opremom..i nadam se da ce u Klubu reagovati, da se posalje kvalitetnija oprema sljedeci put.
Nista bolji nije adidas u dizajnu od Haada, ali bi nosili default dresove, bez posebnog dizajna, znaci samo obicni dres u bordo boji. I kostao bi preko stoje (kao i dres repke). Nezz na koji fazon ovi u Slo prodaju u pola cijene doslovno?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 feb 2016, 23:32

Mislim u slucaju izbora odnosno kada se bude ponovo biralo. Adidas je numero uno uvijek bio. Samo cak i ovi manje poznati kao naprimjer Kappa prave fine dresove. Ko nevjeruje neka pogleda dres Torina.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 feb 2016, 23:34

Kad nekad u skorijoj buducnosti neki novinar sa SS.ba upita Kusturicu za nezadovoljstvo navijaca trenutnim proizvodjacem opreme, a on odgovori kako je veoma zadovoljan saradnjom i kako upravni odbor nema namjeru mijenjati ista. Ima da na kosevo pocnem dolazit u Torinovom dresu

@Mortem pogledaj ovaj.....
Gledaj samo kako je to napravljeno, a ne ko ovaj nas, od metar materijala (USRANOG KVALITETA) i malo konca. Pa to nam svaka krojacica moze napravit, za 20-30 km po dresu.
slika
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 07 feb 2016, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 07 feb 2016, 23:34

muhamedhulk je napisao/la:Meni nije bitna marka, samo da je kvalitet. Haad je do sada bio ekstra, ali su sad usrali sa ovom trening opremom..i nadam se da ce u Klubu reagovati, da se posalje kvalitetnija oprema sljedeci put.
Nista bolji nije adidas u dizajnu od Haada, ali bi nosili default dresove, bez posebnog dizajna, znaci samo obicni dres u bordo boji. I kostao bi preko stoje (kao i dres repke). Nezz na koji fazon ovi u Slo prodaju u pola cijene doslovno?
ako mislis na Maribor njihov dres je oko 80 eura, ali oni prodaju i dresove iz proslih sezona po nizim cijenama
Pyro is not a crime !

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 feb 2016, 23:43

Dres kao dres ( i sorc ) Torina ne izgleda nista ekstra na slici a posebno ovi stariji. Nesto sasvim drugo je na igracima kako izgleda tu se vidi kvalitet proizvodnje i materijala. Pogledajte slike FC Torina u utakmicama Serie A da sada nekacim ovdje bezveze.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 feb 2016, 23:46

@thec
Da da, na ljubicice mislim. Ovo sto je @lakoste postavio. Mislim da ni majice nisu adidas, a dresovi na sanse da su onoliko. Ali ako kazes da je ono za proslu sezonu, ima smisla...
Adidas inace ima standard, i nema veze gdje si - oko 75e im je cijena dresa, znam kad sam Bayernov kupovao nekad. Ista cijena i danas :D I ista cijena Bayern ili repka BiH.
Ja sam malo 'staromodan', i jednostavnost mi je najljepsa; daj nam ciste bordo dresove sa bijelim sorcem. Reklama bijela TA naprijed, i ostale nazad. Druga garnitura bijeli dresovi sa nekom bordo linijom sa strane i bordo sorcem. :kafa: Mada shvatam ovo uvodjenje i zute boje, mali osvrt na historiju..ali neka malo ohane.
I da, je li nasi pogledaju ove stvari prije nego krenu u masovnu proizvodnju???
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 07 feb 2016, 23:49

Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Dave, gh0stHZ, prisonbreak, Venom i 41 gost.