A šta ako su tražile previše para, a naši ne mogu iskeširat?barbarez je napisao/la:Znas sta kad se pravis pametan,reko bi ti svasta sad ,ali ne mogu.AsharaK je napisao/la:Koliko mi imamo glupe raje. Vidi jaro, nema kamera na terenu kontaš, NEMA KAMERA. MAKEDONCI NE RADE PRIJENOS. Jel znaš ti koliki su troškovi da neka naša kuća ode tamo i napravi prijenos. Pa živiš u BiH brate.barbarez je napisao/la:Hajmo se kladit da ce Sarajevo biti prens iz Norveske,kod njih je malo euforija,a kod nas malo stagnira sve to,i da ce sigurno ovi uvlakaci sa Face TV obezbijedit prenos.Moraju i nasi malo trgnut se,malo smo letargicni postali.Jedino sportsport isprati to na nivou,prilozi ,izvjestaji,uz naravno nasu internet stranicu i navijace.Steta da ovako oramo textualno pratit
Pa cu se fokusirat na konkretan odgovor,deleget jedan,kad je klubu u interesu da bude prenos,zajedno sa tv kucom npr Face tv dogovori se saradnja i oni insistirjau na prenosu,jer i klub i Tv kuca imaju interes,pa se onda za potrebe prenosa angazuje neka produkcija da radi prenos,ako niko od njihovih nije zainteresovan.Naravno da to treba platiti,ali nece Zeljo to platit.Posto je vec nesto slicno uradjeno par puta,kad nije trebalo biti prenosa,na insistiranje nasih kuca se iznasla mogucnost.Kontas sad pametnice..
Uredu nemamo mi para,ali sam samo rekao da se moglo mozda to sredit,nego nismo bas u modi,jer ovi uvlakaci traze svoj hajr gdje povoljnija klima.Mislim na tv kuce koje su se laktale do prosle godine da prenose Zelju.Jesi skont sad
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Odg: FK Željezničar
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Re: FK Željezničar
hajde ne bitno pocela je tekma uzivaj
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Nema prenosa, nema streama i to je to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Veceras tafce na grafce.
- storm_raider
- Kontakt:
http://tunein.com/radio/BH-R1-1017-s1765/" onclick="window.open(this.href);return false;Semper je napisao/la:link za bh radio1?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
- Kontakt:
ajmo Zeljoooooooooo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ozbiljnije djelujemo za sada, bar ako je vjerovati ovim tekstualnim prenosima. Idemo zabiti gol, kako god, a on nas, siguran sam, dovodi na prag prolaska. Nisu ovi Makedonci bog zna kakva ekipa.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Pjesma Manijaka ne prestaje niti jednog trenutka.

MK radio http://www.radiomk.com/live/radio-skopje/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Naprijed Željo ljubavi mojaaa!
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
A ovi sto prenose tekstualni prijenos jesul oni u Skoplju ?
Samo je jedan grijeha je vrijedan 1921 <3
http://www.radiomk.com/live/radio-skopje/" onclick="window.open(this.href);return false; evo na makedonskom radio prenos. Može se razumjet 

Hvala za radio link, živi bili još 100 godina...
Manijaci grme!
Manijaci grme!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ajmo plaviii moze se ovde zabit gol . samo jakooooo .
Manijaci ne prestaju svaka im cast!
1921 <3
1921 <3
Samo je jedan grijeha je vrijedan 1921 <3
Iako nije vrijeme ali evo vidim da je zolotic debitovao za genk 

Prefrli topkata na Stanić
po levata strana

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zar je moguce pola sata proslo nemamo udarca na gol

-
- Kontakt:
bolji smo... samo da jedna udje... 

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Hrasno15 i 32 gosta.