evo sad je transfer rok,ja ne vidim da je Inter izrotirao 10 igracaTritolone je napisao/la:Pa kad sam vidio vec na desteke tih talentiranih igraca i svi su propali, ili nisu dobili sansu ili nisu bili dovoljno dobri. U zadnjih 10 godina jedino smo sa Juanom pogodili a da je dosa iz J.Amerike izravno u Inter, onih malih milijardu sta je doslo u primaveru nikad nije dobilo sansu itd itd. dovoljno primjera da mislim da ce sa Paulinhom biti isto (opet govorim nadam se da ce pokazat da pricam gluposti).sanjingr je napisao/la: Nisi na gubitku ako ce Paulinho igrac a Cou uvijek na klupi,hipoteticki pricas,mogao je i Real misliti da ce Ronaldo biti flop,ne zna se nikad kako ce reagovati kad dodje u drugu ligu,grijesite,za vas su svi flop a samo Coutinho flop,za mene je on vjeciti talenat,daj Boze da izraste u vrhunskog fudbalera.
Samo ovo sve vodi ka onom Interu iz 90ih, svaki transfer rok izrotiras po 10ak igraca, i svaki put se igra ta "nulta godina". Dobijes go k.urac na krajuNavijaci se nadaju a uprava ih voza, Massimo sutne trenera na kraju sezone i tako svake godine isto.
Ali vjeruj meni Paulinho nece doci u Inter, opet ce se nesto izjalovit kao i prosle godine.
Za Paulinha ne znam,malo je vremena do kraja transfer roka,tesko da ga dovedu