HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

crnov
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la crnov » 27 sep 2014, 23:51

rigotina je napisao/la:po neznam ni ja koji put pokazali tko je glavni u gradu i kako igra trostruki sampion, protiv kluba iz predgrađa. Jel vladavić na infuziji u južnom logoru, dajte čovjeku nešto za smirenje :lol: :lol: :lol:
mlatnut ćemo vas i u vrapčićima
A najavljivali su tako mnogo a na forumu evo par sati skoro nikoga,od kada idem na derbije Velez nije odigrao slabije,ljudi nisu opucali prema golu a kamoli u okvir gola!Za nepovjerovati kako nam je odbrana dobra ove godine i da nije bilo onoliko nesrece primili bi manje od ova tri gola!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 27 sep 2014, 23:52

Zasluzena pobjeda Zrinjskog :clap:
navijanje za 5,osim bacanje kamenčića,
Crnov doktor baluna :tokralju: ,
skoro klasa kao onaj Vladavić :rol:

A dresovi... :opaopa: :opaopa: :opaopa:
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 27 sep 2014, 23:53

staragarda je napisao/la:
blackmundir je napisao/la:staragarda---ja kao navijac veleza preko 30godina ti isto kazem--pozabavi se svojom takozvanom navijackom skupinom,,malo prizemljenja vam nebi skodilo..tko visoko leti nisko pada,a vi ste pali davno....pozdrav..a sada malo recenica o derbiju....zasluzena pobjeda zrinjskog i tu se nema sta reci,volja,zalaganje i zelja donosi pozitivan rezultat i to su danas sve imali igraci zrinjskog uz malu pomoc sudije..ali dobro,,cestitke na pobjedi...
cuj mi pali a njih 130 na gradskom derbiju udaljenom 10 minuta hoda od stadiona :urnebes: :urnebes: ....najavljivali pohode...700 i nesto rezervacija :urnebes: :urnebes: ...to je meni smijesno...a covjek zakaci sliku gdje se odlicno vidi koliko vas je bilo.koga lazete. :? :? ..i nemamo se mi sta prizemljavat dugogodisnji navijacu...visoko letite vi....nasa igra je odron,klub nema nikakvih ambicija ove sezone pa raja nece na gostovanja..nas je 25 bilo u vitezu i to je tako...uglavnom,odradilo se...vidjet cemo tu ARMIJU u tz...pozzi nadam se da ce sad jedno 20 sarajlijica da vam priskoci u pomoc i da vas loze kako ste super :D
:urnebes: :urnebes: Napredak u odnosu na Otoku i Bijeljinu gdje vas je bilo 0 pa 23 :urnebes: :urnebes:

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 27 sep 2014, 23:55

A da.me vidi babo da se opijam da se opijam sve zbog Zrinjskoga.... Na kraju u kafani! :lol:
Prvi u gradu,logicno!

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 27 sep 2014, 23:58

rigotina je napisao/la:po neznam ni ja koji put pokazali tko je glavni u gradu i kako igra trostruki sampion, protiv kluba iz predgrađa. Jel vladavić na infuziji u južnom logoru, dajte čovjeku nešto za smirenje :lol: :lol: :lol:
Krmak burazeru.Evo gledam snimak i uživam.Osim one jedne polu-šanse nakon našeg drugog gola kone nam nisu opalile na gol,nisu imali kornera .....
Ako žele dobro sebi kone se podhitno trebaju riješiti Vlade.Koliko čujem čovjek honorarno radi u gradskoj inspekciji, zatvara kavane svaku večer.Ili još bolje neka im ga još.
S ovim i ovakvim pristupom jedva čekam tekmu sa pitarima i uz lijepo vrijeme nekih 10 000 ljudi na tekmi pod uvijetom da sa slijedećeg gostovanja donesemo tri boda.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 28 sep 2014, 00:01

da kazem i ja da je zrinjski zasluzeno pobjedio u danasnjoj utakmici.
Sudija je dozvolio preostru igru od vas, narocito u prvom poluvremenu,pa i u drugom,dozvoljavo je da vasi igraci sasjeku na svaki nacin u samom startu svaki pokusaj napada Veleza :problem: .Svaki klizeci faul sa ledja je u nogometu zuti karton,a vi niste dobili ni jedan dok nisu igraci malo zagalamili na sudiju.Svako sprecavanje kontre faulom je isto tako zuti karton a toga ste imali silu.

Ali ovim necu da opravdavam nas poraz koji se desio zasluzeno vise nasom ocajnom i pickastom igrom nego nekom vasom superiornom igrom i dominacijom(niste ni imali nekih izradjenih sansi osim kod onog drugog gola,a penal je moga i da ne svira jer je igrac stitio lice(ruka uz tijelo-lice i to se ne bi trebalo svirati ali eto)

P.S.odore su vam prave nema sta (prava predizborna boja,je li to naredjenje doslo iz vrha :) )
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 28 sep 2014, 00:08

Rodjak.sto si ljubomoran na dres,pa svatko ga je do sada pohvalio,drama je!
Vasi igraci su bili limitirani posebno Vlada i Maleta vidi se da ih godine sustizu,onaj napadac se nije vidio ,jedino nesto onaj Blagojevic zna odigrati nesto na sredini
Aj barem si fer pa nesto pises nisi se sakrio u misju rupu kao ostali !
Prvi u gradu,logicno!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 28 sep 2014, 00:18

crnov je napisao/la:Rodjak.sto si ljubomoran na dres,pa svatko ga je do sada pohvalio,drama je!
Vasi igraci su bili limitirani posebno Vlada i Maleta vidi se da ih godine sustizu,onaj napadac se nije vidio ,jedino nesto onaj Blagojevic zna odigrati nesto na sredini
sta cu se sakrivati,treba biti gospodin i u porazu i znati ga podnijti ;)

Realno ste zasluzili pobjedu prevashodno zbog vase fanaticne borbe(ko da vam je zadnja utakmica yebo te),bolje agresivnoscu i zelje za pobjedom.Nasi su igrali ispod svojih(i nasih) ocekivanja i zato su izgubili :evil:

Sto se tice dresa,nisam nista govorio o dizajnu vec o boji.A kakvu ste danas boju izabrali(kao nikad do sada)govori opet da vam se klub koristi u politicke predizborne svrhe,sto dalje opet potvrdjuje da je vas klub vise produkt politike nego pravih sportskih namjera mostarskih hrvata.Nisam rekao ni da valja :roll: ni da nevalja nego sam na ovo gore potenciro
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 28 sep 2014, 00:24

Sta fali boji,sta treba biti rozi???

Ovaj dres je trebao doci na pocetku sezonenali je Zeus kasnio sa isporukom,to sto je bas stigao protiv vas je puka slucajnost,da imamo fun shop planuo bi bolje nego roba na rasprodaji!
To sto neki su zadojeni vremenima iz 40 ih proslog stoljeca to cemo ostaviti njima,meni nekako ekipa djeluje ozbiljnije u galantnim crnim dresovima! :urnebes:

Vucini i Stevi najbolje stoji ,oni onako mrcavi! :urnebes:
Crnovu ponuditi ugovor dupli!
Prvi u gradu,logicno!

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 28 sep 2014, 00:38

rodjak je napisao/la:
crnov je napisao/la:Rodjak.sto si ljubomoran na dres,pa svatko ga je do sada pohvalio,drama je!
sta cu se sakrivati,treba biti gospodin i u porazu i znati ga podnijti ;)

Realno ste zasluzili pobjedu prevashodno zbog vase fanaticne borbe(ko da vam je zadnja utakmica yebo te),bolje agresivnoscu i zelje za pobjedom.Nasi su igrali ispod svojih(i nasih) ocekivanja i zato su izgubili :evil:

Sto se tice dresa,nisam nista govorio o dizajnu vec o boji.A kakvu ste danas boju izabrali(kao nikad do sada)govori opet da vam se klub koristi u politicke predizborne svrhe,sto dalje opet potvrdjuje da je vas klub vise produkt politike nego pravih sportskih namjera mostarskih hrvata.Nisam rekao ni da valja :roll: ni da nevalja nego sam na ovo gore potenciro
Care kod nas i jeste najveći problem što se sve nešto gleda kao da iza svega postoji neka pozadina.Meni nije jasno kakve veze ima novi dres Zrinje sa izborima ili nečim desetim.Meni se svidio jer je dizain neobičan i za naša uvijete odličan.I ja ću prvi kupiti čim bude dostupan i svatko tko je komentarisao dres je imao pozitivno mišljenje i ako klub brzo reaguje moglo bi protiv Sarajeva pola tribine biti u ovim i sličnim dresovima a klub imati dodatni izvor zarade.
A što se vas tiče ne komentarišem često na vašoj temi iako i tamo ima realnih ljudi koji pišu korektno.Ne mora se moje mišljenje slagati sa tvojim ali postoji neka osnovna kultura a naša lokalna zayebancija je i poželjna ako se zna granica.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 28 sep 2014, 00:43

acovic2 je napisao/la:
Krmak burazeru.Evo gledam snimak i uživam.Osim one jedne polu-šanse nakon našeg drugog gola kone nam nisu opalile na gol,nisu imali kornera .....
Ako žele dobro sebi kone se podhitno trebaju riješiti Vlade.Koliko čujem čovjek honorarno radi u gradskoj inspekciji, zatvara kavane svaku večer.Ili još bolje neka im ga još.
S ovim i ovakvim pristupom jedva čekam tekmu sa pitarima i uz lijepo vrijeme nekih 10 000 ljudi na tekmi pod uvijetom da sa slijedećeg gostovanja donesemo tri boda.
haha ma s ovakvom agresivnom igrom se ne bojim nijednog gostovanja. dresovi su veh
goveđigulašmajka

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 sep 2014, 01:01

Čestitam i ja na zasluženoj pobjedi.
Naši su loše pristupili utakmici, a i vaši igrači su oštrim startovima spriječili Blagojevića i ostale da razviju neku ozbiljniju akciju. Neki startovi su bili realno za karton ali svejedno pobjeda je zaslužena. ;)

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 28 sep 2014, 08:55

1. Igrači: Zaslužena pobjeda, pretrčali smo ih, brži smo bili opasniji i željniji pobjede.
2. Navijači; Mislim vrijeme je da one topovske udare od.jebu iz koreografije, mene na zapadnoj su dizali od zemlje, i to stvarno nema smisla.
3. Atmosfera : extra jos izbacit ono je.bavanje matere svima svakome, ok lokalno podbadanje sa; mi jesmo vi necete nikad ali više pjesama o Zrinji i to je to. Brojnost fenomenalna.
5. Njihove igracecne bih komentirao, osim onog nevesiskog cige, dobijo je sto je tražio provocirao je prije i za vrijeme utakmice i glumio frajere a tamo place placipicka za svaki start.
Cao, hvala na 3 bobe i vidimo se na proljeće.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I have a dream

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 28 sep 2014, 10:19

" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo je derbi a ne ono jucer,ne moze gostiju doci niti 200 a gledaj ovdje popunjenost i atmosferu! :o
Prvi u gradu,logicno!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 28 sep 2014, 11:12

johnnyyK je napisao/la:pa gdje su ? :eh:
Dobili smo 200 ulaznica toliko nas je i bilo i gotovo @ acovic gledas nase male incidente sta ste vi radili po Vrapcicima bacali topovske baklje u teren vi ste fini a mi losi hh
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

salmy

Post Postao/la salmy » 28 sep 2014, 11:25

Andrija je napisao/la:Stara garda.Nemoj se petljati u odnose izmedju Red Army-a i ultrasa nego se pozabavi svojom takozvanom navijackom skupinom Fukare.
Ma pusti ga Andrija, Staragarda je inace prelivoda ko i sve Fukare.
On ce sutra obuci dres Zrinjskog i nositi zastavu samo da naprkosi Velezu zbog ispadanja iz Premijer lige.
I jos nesto cestitke na pobjedi, ali nemojte vise olajavat i mahalat kako je ko igrao u Velezu.
Nije nam bio dan i to je sve, a vidimo se u narednom duelu Vrapcicima ili u Kupu naredne godine.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 28 sep 2014, 12:17

Sinoc su pokazali svu svoju nemoc,kako na terenu tako na tribinama. Siguran sam da ce klub poslat cestitku velezu ili savezu za one stolice 500 stoja za svaku. Kako nama uruce kaznu za baklje tako mi prosljedimo za stetu na nasem stadionu.
Zanima me zavrsise li onaj grafit u mahali...

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 28 sep 2014, 12:40

1452 je napisao/la:Sinoc su pokazali svu svoju nemoc,kako na terenu tako na tribinama. Siguran sam da ce klub poslat cestitku velezu ili savezu za one stolice 500 stoja za svaku. Kako nama uruce kaznu za baklje tako mi prosljedimo za stetu na nasem stadionu.

Cao mocne tribine konto bi covjek kako se pušete argentinci a tamo sutite pola utakmice hh :lol:
Zavrsio se grafit :cool: naletite nekad pjeske da pokazete trkacke sposobnosti kao i uvijek :cool:

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 28 sep 2014, 13:04

ANTIFA ! je napisao/la:
1452 je napisao/la:Sinoc su pokazali svu svoju nemoc,kako na terenu tako na tribinama. Siguran sam da ce klub poslat cestitku velezu ili savezu za one stolice 500 stoja za svaku. Kako nama uruce kaznu za baklje tako mi prosljedimo za stetu na nasem stadionu.

Cao mocne tribine konto bi covjek kako se pušete argentinci a tamo sutite pola utakmice hh :lol:
Zavrsio se grafit :cool: naletite nekad pjeske da pokazete trkacke sposobnosti kao i uvijek :cool:
Setaju vam pred derbi biju vas u kvartovima gdje grafite pravite i jos imate obraza ista reci? Sramota za navijaca.
P.s nadam se da vam niko nije teze stradao.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 28 sep 2014, 13:06

1452 je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:

Setaju vam pred derbi biju vas u kvartovima gdje grafite pravite i jos imate obraza ista reci? Sramota za navijaca.
P.s nadam se da vam niko nije teze stradao.

Setaju u 8 ujutro a kad nalete i na manji broj ljudi od njih bjeze sta ces to je rec sramota , ko ce stradat bola pobacali boce i bjezi standardna , nije da nismo navikli :x :x :cool:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.