crnov je napisao/la:Danas prava utakmica,fin dan,par tisuca ljudi ,pristojna atmosfera ,ljepota kada je derbi !
Po mojoj procjeni 4500 ljudi ,teren odavno nije bio bolji.Atmosfera fina iako sam očekivao više.
Prvo poluvrijeme Sarajevo nije postojalo na terenu a mi smo odigrali strašan pritisak i radili probleme sa svih strana.Jedina zamjerka u prvom poluvremenu su centaršutevi iz izglednih pozicija koji su bili stvarno loši.
Drugo poluvrijeme totalna suprotnost ,nas nigdje do zadnjih 10-ak minuta dominacija gostiju.Crnovu ništa ne zamjeram iako su svi koji su napisali da je bio slab u defanzivi totalno u pravu.Penal kao penal nekad zabiješ nekad ne zabiješ.Ne slažem se da je Sarajevo bilo bliže pobjedi.Istina je da se igra 90 min. ali da je bilo barem 2-0 u prvom poluvremenu (što je po igri, šansama i penalu bilo realno) onda bi bila druga priča u drugom poluvremenu.
Kada se sve sabere i oduzme neriješeno je najrealnije.
Ovim što su spominjali deranje guzova neka zahvale Deji na obranjenom penalu inače je lako moglo biti deranje guzova ali gostima.I da , neka pogledaju titule prvaka i trenutni ljestvicu.Ako Sarajevo hoće titulu moraće dobijati ekipe kao Zrinja,Široki,,Velež a dosada nisu dobili nijednu od ovih ekipa naprotiv uzeli su tek dva boda a da ne spominjem Travnik ,Mladost itd.
Mi svoju računicu i put imamo a slijedeća stanica je Travnik i nadam se tri boda.