Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
ubice ih LAC
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
evo jos par linkova
acestream://277f8453997a242e73fc31b308008a63cf21087f" onclick="window.open(this.href);return false;
acestream://878d9ed5dce1e04df5eb0112825b6e49a68f700b" onclick="window.open(this.href);return false;
VLC http://176.51.0.116:1234/udp/233.7.70.138:5000" onclick="window.open(this.href);return false;
acestream://277f8453997a242e73fc31b308008a63cf21087f" onclick="window.open(this.href);return false;
acestream://878d9ed5dce1e04df5eb0112825b6e49a68f700b" onclick="window.open(this.href);return false;
VLC http://176.51.0.116:1234/udp/233.7.70.138:5000" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
svaka im cast 
ne znam kako su netsi ubacili ovih 10
ne znam kako su netsi ubacili ovih 10
- L'Avvocato
- Kontakt:
Loši Netsi po običaju. Odbrana katastrofa. Šta im uradiše kod zadnjeg napada pfff
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Ma ovo je milina gledat.Neka jih nauče kako se igra kosark.KEMIJA U IGRI. DODAVANJE.ODKRIVANJE.BRZINA.PREGLED IGRE.NIKO NIJE SEBIČAN.
-
svejedno77
- Kontakt:
kuca slavnih super za njih ali oni nece za nas igrat na sljedecem eurobasketu, paul pierce se krece ko usporeni snimak
Imal sanse da igra veceras?
Zar postoji iko na planeti da uziva u igri Netsa? Sa Mirzom i bez njega, ekipa igra katastrofalno i ruzno. Pogotovo dok su u igri hal of fejmersi
auu Griffin 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Lakše malo
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
hvala na intervenciji. Ali fakat.
Kakva 2 poteza Derona
Majstor kako god da okrenes
Vidi se da je on barem 50% Netsa.
Izgleda opet nista od Mirze, dzaba ostah budan, opet
Kakva 2 poteza Derona
Izgleda opet nista od Mirze, dzaba ostah budan, opet
Deron je igracina. Igraju puno bolje sad s njim.
Ubi Paula
Ubi Paula
Deron je pola ekipe Netsa
ne može mu Paul ništa 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I opet majstor 
Ne samo da poenima i asistencijama nosi Netse, nego jednostavno pojavom je donio promjenu timu. Halal mu ćufte
Ne vrijedi izgleda cekati, ajd ako ne nista, barem su Netsi proradili
Laku noc raja 
Ne samo da poenima i asistencijama nosi Netse, nego jednostavno pojavom je donio promjenu timu. Halal mu ćufte
Ne vrijedi izgleda cekati, ajd ako ne nista, barem su Netsi proradili
Mirza jednu tekmu ne uđe u igru, posjećenost teme opadne za 90% 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Popravili su se, vidi se. Al' ono sto su igrali do sad je bilo dosta slabo. Ne mozes ih braniti kad imaju omjer 7-14
Ma ne branim ih uopće. Vrlo očajno su igrali do večeras, međutim to je posljedica ozlijeda ekipe. Ovo je, možda, 4-5 tekma kako su u punom sastavu (izuzev Kirila) od početka sezone. Omjer nije mjerilo, i oni će se dizati kako sezona bude odmicala. Mene nervira samo što se sputava nekim pojedinim igračima, jer bi, avaj, Tele igrao bolje od njih..nerkolfc je napisao/la:Popravili su se, vidi se. Al' ono sto su igrali do sad je bilo dosta slabo. Ne mozes ih braniti kad imaju omjer 7-14
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Tele je solidno odigrao ono sto je igrao, igrao je cak i solidnu odbranu a ti si ako me sjecanje dobro sluzi rekao prije pocetka sezone da to mora popraviti ako zeli igrati. Popravio je al' opet nema mjesta. Vjerujem da u nekom drugom NBA klubu on moze imati solidnu minutazu. A ovi sto su sad na terenu u potpunosti zasluzuju biti tu i ne umanjujem ono sto rade.
LACi je ipak malo nervozan.Bosniacum Lilium je napisao/la:ubice ih LAC
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.