Neki ljudi kratke pameti pokušavaju ugurati prevelike stvari u premale postove, još su neke njihove teze jednostavno zahrđale.
Denizli je napisao/la:Zamolio bih administraciju foruma sportsport.ba
Da me baniraju s lica mjesta, ako slucajno Susic uzme vise od 3 boda u dvomecu s Slovacima.Znaci vise od 3, ili 4 ili 6.Cak sta vise kao sto ste vidjeli.Ja sam rekao, da ako mi uzmemo 4 boda.Onda zasluzujem ban
Nijedan od forumasa nije htio da prestane pisati ovdje kad sam dao ljudski izazov.Ja i dalje ne vjerujem da Susic ima mentalne sposobnosti da uradi nesto, kao i nas tim.Bez uvrede prema administraciji foruma ovog
Ako ja pogrijesim zasluzujem najgore, i unaprijed zelim da me BANIRATE
Ako uzmemo vise od 3 boda, u te 2 utakmice.Hvala jos jednom
Evo jedna motivirajuća za tebe.Cautinho je napisao/la:Oj Safete baš si drag,poližeš mi s qrca šlag.
Jedna motivirajuća za našeg izbornika,do zadnje kapi.
Krvi i znoja
Monolog je napisao/la:Evo jedna motivirajuća za tebe.
"Hej vozaču daj sirenu kad prema Banovićima kamioni krenu".
Hvala Bogu vise.Monolog je napisao/la:Evo jedna motivirajuća za tebe.Cautinho je napisao/la:Oj Safete baš si drag,poližeš mi s qrca šlag.
Krvi i znoja
Monolog je napisao/la:Evo jedna motivirajuća za tebe.Cautinho je napisao/la:Oj Safete baš si drag,poližeš mi s qrca šlag.
Krvi i znoja
Yugo na stapicuHenderson je napisao/la:
Neki ljudi kratke pameti pokušavaju ugurati prevelike stvari u premale postove, još su neke njihove teze jednostavno zahrđale.
Čeka ishod noćašnjeg meča pa će doći. Postoji nekoliko scenarija za Forumski život nakon Slovačke, čeka samo pogodan trenutak da vidi koji scenario najbolje pije vode.Elegant je napisao/la:Gdje nam je kolega forumas Gringo ?
..Ili njegove kritičare, ili će natjerati Papeta da zaboravi njegov broj.19sioux89 je napisao/la:Nadam se da ce vas Vrsajevic usutkat veceras jednom zauvijek...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.