Manijaci = pitarske djevojke

Ostace opet bez titule, tek upratih da je pisao garib sa Grbavice, valjda mu se nisam nadao poato se nije oglasio na forumu jos od poraza na Grbavici u 11 mjesecu
Harakiri ce kolektivni da bude ako kojim slucajem mi osvojimo ove godine.nekoIzMostara je napisao/la: ↑03 avg 2020, 07:49Ostace opet bez titule, tek upratih da je pisao garib sa Grbavice, valjda mu se nisam nadao poato se nije oglasio na forumu jos od poraza na Grbavici u 11 mjesecu![]()
![]()
Podsjetilo me na ovo
Rigoletto je napisao/la:Isto tako i bilo koja utakmica engleske lige koju pogledas neodoljivo podsjeca na zeljine utakmice... na kaucu i pred televizijomVirtu4l je napisao/la:Ova liga ne zaslužuje Želju i sve ono što se desilo večeras. Kao da sam gledao utakmicu engleske lige, još jedna velika zadaća za konkurenciju, koja realno i ne postoji.
Ne zakuvavajKaunas je napisao/la: ↑03 avg 2020, 23:30Podsjetilo me na ovo
Rigoletto je napisao/la:Isto tako i bilo koja utakmica engleske lige koju pogledas neodoljivo podsjeca na zeljine utakmice... na kaucu i pred televizijomVirtu4l je napisao/la:Ova liga ne zaslužuje Želju i sve ono što se desilo večeras. Kao da sam gledao utakmicu engleske lige, još jedna velika zadaća za konkurenciju, koja realno i ne postoji.
Na Virtu nije ni korona uticala,prati utakmice kao i ranije,preko streamova, i ser.e po forumuKaunas je napisao/la: ↑03 avg 2020, 23:30Podsjetilo me na ovo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.