Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Mokes
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Mokes » 17 avg 2016, 17:18

Ima li hajra od tebe na sokeru :kafa:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Nerminovic
Kontakt:

Re: RE: Re: Chat

Post Postao/la Nerminovic » 17 avg 2016, 17:20

High je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:yebena situacija, fakat ne znam da li mogu ispričati

Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Bujrum. Ionako mi za roman treba još jedna umetnuta priča. :kafa:
Nekih bi rekli da sam ga ja uveo u ****, nekih će ti reći da sam spasio mladi život, ne znam ni odakle da počinjem vjeruj kad ti kažem

Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 17 avg 2016, 17:33

filip13 je napisao/la:http://www.dnevnik.ba/vijesti/drustvo/n ... li-u-fis-u

šta je iduće,klanjanje u pekari,mesnici?
MashAllah :tokralju:
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 17 avg 2016, 17:35

filip13 je napisao/la:http://www.dnevnik.ba/vijesti/drustvo/n ... li-u-fis-u

šta je iduće,klanjanje u pekari,mesnici?
Je li ti imas neki problem sa vjernicima, vidim da ti je svaki post na tu temu, znam da si ateista ali nemoj vise srati, popusti malo.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Molders
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Chat

Post Postao/la Molders » 17 avg 2016, 17:36

Kawhi je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Dobro pa postoji Hercegovina.
Bosanska južna pokrajina.
:rol:

Predpostavljam da nisi ozbiljan, u suprotnom bolje bi ti bilo da takve stvari zadržiš za sebe, kao i ostali.

High

Post Postao/la High » 17 avg 2016, 17:36

Mokes je napisao/la:Ima li hajra od tebe na sokeru :kafa:
PES je za amatere, ja rasturam FIFA-u. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 17 avg 2016, 17:36

Neutral je napisao/la:Belmo samo opusteno, nemoj da te trema uhvati, nemas nista izgubiti osim sedmicu ili dvije i 50 ili 100KM, samo opusteno i cestitke. Nemoj da te stid zalijepiti P.
Danas zadnji čas imao i vozio sam najbolje od svih dosadašnjih :opaopa:

Joj podavio bi ove koji na velikoj raskrsnicu bez semafora na 10 metara od pješačog upale sve četiri i trknu po burek, pa ne možeš ih pravilno na ispitu obići nikako...

Izlazim iz auta, kad dolazi ovaj glavni što je njegova škola (inače, pa hajmo reći jaran :mrgreen: ) i pita hoću li platiti šta ako se mogne, rekoh ma hoću, što ne bi, jer prvi izlazak ovdje u Doboju niko skoro nije položio, a naredni izlazak ti je 80KM i opet je pitanje hoćeš li proći, pa ti vidi isplati li se. Znam ja sad reći će ljudi ne bi platio kad nebi nikad poližio, ali za tih 20-25 minuta vožnje sa komisijom ti ne možeš ništa bolje naučiti voziti nego za 35 časova sa instruktorom. Tako da nadam se da će sutra kakav uletiti fin hahaha :mrgreen:

Ma ide P ko ludo nazad hahaah

Kawhi
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Chat

Post Postao/la Kawhi » 17 avg 2016, 17:44

Molders je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Dobro pa postoji Hercegovina.
Bosanska južna pokrajina.

Predpostavljam da nisi ozbiljan, u suprotnom bolje bi ti bilo da takve stvari zadržiš za sebe, kao i ostali.
Povijesna cinjenica. Ne razumijem zasto takve stvari smetaju ljudima.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 17 avg 2016, 17:57

Realno za dobrobit amera bi najbolji bio Bernie, pa tek onda LOLary. Ali pošto me boli neka stvar, i želim im najgore onda želim Trampovu pobjedu. A i bilo bi onako 20x zanimljivije gledat njega na vlasti.
Unico amore sei!
❤️🖤

Molders
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Chat

Post Postao/la Molders » 17 avg 2016, 18:01

Kawhi je napisao/la:
Molders je napisao/la:
Kawhi je napisao/la: Bosanska južna pokrajina.

Povijesna cinjenica. Ne razumijem zasto takve stvari smetaju ljudima.
Da nije tolika glupost ne bi nikome ni smetalo. Ko te učio tu povijest?

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 17 avg 2016, 18:37

Koji je đavo ovim vozačima? Na Rostovu teška saobračajna, dvoje mrtvih (94 i 67 godište), na Čjadrašu isto teškia jedna osoba povrijeđena. Stisni tu kočnicu, yebla te ona, nemoraš doći za 15 min. Treba blokirat sve ceste, ko pređe i 10km ograničenje kažnjuavati drastično, na svakih 100m treba biti policija. Jer budale se neće opametit drugačije.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 17 avg 2016, 18:46

Donnie Darko je napisao/la:Danas plaćam račun za kablovsku, stoje svi uvijek redovno po sat, sat i po nekad i više, nebitno. Ulazim ja u banku, stanem u red, ispred mene djevojka neka, mojih godina. I vremenom pošto puno ljudi ima red nije baš savršeno poredan, uglavnom dvoje stoje jedno pored drugog. I hajd prošlo je vremena bliži se moj red, okrenem malo glavu kad vidim nešto mi baba neka iza mene govori. Skinem slušalice rekoh izvolite, kaže ja sam prije tebe samo da znaš. Rekoh molim? Ja sam prije tebe došla čekam ovdje dva sata. Kažem joj nema šanse, kad sam došao ova djevojka je bila zadnja u redu, kad se pođe derat žena na mene KAKO TE NIJE STID JA SAM STARA ČEKAM DVA SATA, YEBEM TI OMLADINU DANAŠNJU KAD SAM JA BILA MLADA bla bla bla, obruka me žena hladno pred 20+ ljudi. I šta čovjek da uradi? Da joj yebem svu familiju ispao bih narkoman i debil..., da prešutim ispao bih pizda. Zar je toliko teško pitati "izvini mladiću mogu li ja prije tebe fosil sam pitanje je sekunde kad ću se raspast pa barem da račun ovaj stignem platiti?" 100% bih joj ustupio mjesto, al ne to mora glumiti žrtvu i praviti scenu. Još jedan starac naprijed u redu stao naravno na njenu stranu i oplete sa pričom kao nema više pravih zeničana danas sve sa sela došlo. :facepalm:

Sva sreća pa sam ostao pribran. Rekao joj nešto u fazonu "Kad te već očigledno nije stid, kako te barem boga nije strah? Hoš i u redu za dženet lagat za mjesto?" žena se ušuti odmah, kasnije sam joj dobacivao svakih pola minute "umrla si 96. još ti nisu javili" i slične isfurane fazone. Yebi mater, kad možeš ti biti đubre, mogu i ja.

Kasnije ulazi neka ženska. Ovaj starac gore što sam ga spomenuo došao na red, a ona prije njega ide kao pravno lice. Kad je ovaj počeo nabrajat, majke mi ja se zacrvenio kako bolesne stvari joj je sve rekao. Hladno joj reče nešto u fazonu "Gledaj ti guzice, yebo bi te da nisi tako nakaradna i bezobrazna", a lik bio u austrougarskoj vojsci kad je bio njenih godina. Opet priča o pravim zeničanima i glupim zeničanima sa sela, a 5 minuta kasnije priča kako je odrastao u šumi dok mi danas imamo sve servirano. Svašta.

Al omladina je danas smeće, to je bitno.
Bosniacum Lilium je napisao/la: slika
Seselj pojeo Trump-a :bih:
Sekunda je falila da vrisnem na poslu od smijeha. Jedva se suzdrzah zbog kolega. Allah dz.s. vas nagradio finim zenama. :mrgreen:
Incognito je bezbeli bagrcavi? :think:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 17 avg 2016, 19:01

Samo treba akšamlučit
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 avg 2016, 19:11

@DD

Vidi se da si neiskusan u redovima :D To je svakodnevnica, pogotovo ako naletis u banku kada podizu penzioneri. Tada dosta njih upamti mjesta i sjedi sa strane jer se umore kada su na nogama.
Ili pogube zivce pa pocnu plakat i galamit.

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 17 avg 2016, 19:14

Zar ima mjesec od kada se jadao da je cek'o sat i po' da plati kablovsku. Jarane, k'o da samo jednu banku imaju u cijelom kantonu, pa se svi zalete u nju. :mrgreen:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 avg 2016, 19:26

tuzlak1987 je napisao/la:@DD

Vidi se da si neiskusan u redovima :D To je svakodnevnica, pogotovo ako naletis u banku kada podizu penzioneri. Tada dosta njih upamti mjesta i sjedi sa strane jer se umore kada su na nogama.
Ili pogube zivce pa pocnu plakat i galamit.
Ma neiskusan jašta, ali ova nije sjela i čekala 10000%. U tom slučaju se ne bih bunio :mrgreen:
rasavoje je napisao/la:Zar ima mjesec od kada se jadao da je cek'o sat i po' da plati kablovsku. Jarane, k'o da samo jednu banku imaju u cijelom kantonu, pa se svi zalete u nju. :mrgreen:
Ima jbg, svaki mjesec nova hvarija :rol:

Samo je jedna bez provizije, ustvari dvije, ali ova mi je bliža :mrgreen:

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 17 avg 2016, 19:27

Ne bih voljela da me ti pocnes kleti. :lol:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 avg 2016, 19:30

Nemoj mi davati razloge i sve će biti u redu :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 avg 2016, 19:39

U Tuzli svi idu u NLB jer je to nekad bila Tuzlanska banka. A sada nije ali ljudi jos uvijek u glavama gledaju kao da jeste.

Kada spomenes neku drugu banku napadnu te gdje cu kod njih, bolje kod ovih nasih. A u drugoj banki ti plata legne u petak ako je u ponedjeljak, uplatu i isplatu zavrsis za 5 min jer nemaju toliko posla.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 17 avg 2016, 19:45

"Ima Bosne beglerbeze i Bosnjaka u njoj, bili su prije Vas i ako Bog da, bice i poslije Vas."
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], invincible1921 i 20 gostiju.