Joj al' me opra jedan klijent na poslu, posalje mi mail, ma nije ni stig'o jos mail, on me zove i govori da je poslao. Lik me znaci nazove, cim mi zazvoni, on klikne send.
A jes' se smr'cilo, past ce komete.
Moderator/ica: insider
priznaj da si lakirala nokte i nisi provjerila mejlrasavoje je napisao/la:Malo proseta, i plati u toj udaljenijoj. Ta, nije snijeg, jos uvijek.![]()
Joj al' me opra jedan klijent na poslu, posalje mi mail, ma nije ni stig'o jos mail, on me zove i govori da je poslao. Lik me znaci nazove, cim mi zazvoni, on klikne send.
Predstavi se.Incognito87 je napisao/la:A možda mu se samo sviđa njen glas.
Nemoj hljeba ti poredit Dokanj i vukojebine oko Vlasenice i Zvornikasekerbay je napisao/la:hajde bjazi, za tebe su seljaci i oni iz doknja ili sa krojcice.Heller je napisao/la: Seljadija moj ti, nemajju Srbi s tim veze osim što su ih poslali meni vamo
rasavoje je napisao/la: Zasto mi nisi cestit'o rodj? kuknjava
Incognito87 je napisao/la:rasavoje je napisao/la: Zasto mi nisi cestit'o rodj? kuknjava
Zato što me bolio qrac da ti čestitam.
Malo nas je al smo ****Neutral je napisao/la:Bosna je zemlja prepuna cari.
Radili su karinu moju, odgovorno tvrdim da je 35% danasnjih penzionera radni vijek provelo blejeći jer su komunjare zapošljavale sve redom, i viška samo nek nije na birou, a što nema šta radit koga boli ****.Neutral je napisao/la:100% je tako. Uzivaju u zivotu gdje su radili 40 godina za 300-400KM penzije koja nije redovna.Donnie Darko je napisao/la:Penzioneri su danas 10 puta gori nego omladima. Koliko hamelja i govana od ljudi ima među njima to su neistine.
Treba razumiti i drugu stranu malo. Kolika je prosjecna potrosacka korpa u BiH, pa je usporedi sa prosjecnom penzijom.