FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako ne dovedemo kakvog napadaca ocekujem kile i kile košpica i nerviranja , jer mi gola ne mozemo dati 

Željeznicar za život cijeli !
Yeben rezultat, valjda ih okrenemo na Koševu.. 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Bice zanimljivo u revansu..vjerujem u nas prolaz.
Bice dobro, samo polako
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pred 10 milja na Kosevu uvaljat jedan go, molit Boga da odbrana ostane pribrana kao i do sad.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Dobar nam je Turković
Plakat ćemo mi za Arom

Plakat ćemo mi za Arom

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
De sad malo placite...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Ok rezultat. Znači, treba nam bilo kakva pobjeda za prolaz, a ako ne možemo pobijediti na Koševu onda ni ne zaslužujemo da idemo dalje. Zadovoljan sam, jedva čekam revanš!
Evo vidim, i istok je sad u funkciji na Koševu. To je dobra vijest.
Evo vidim, i istok je sad u funkciji na Koševu. To je dobra vijest.
FK Željezničar 1921
Sad nema izgovora,napuniti lavor I proci
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Nema plakanja.0-0 u gostima ma koji klub nebitno evropa je 2 je kolo.Znamo da nemamo ofanzivnih dobrih igraca ali izgleda za nase lige imamo dobru defanzivu i tesko ce nam ko go zavalit.Ocekujmo puno tekmi sa 0-0 ili 1-0.Ovo je super samo naprjed uvalicemo mi 1 go pa makar naguzove.
-
- Kontakt:
pravi talijani 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Dobar rezultat ali nisam bas najzadovoljniji. Sa ovakvom realizacijom cemo zesko nesto napraviti ove sezone. I prosle sezone smo se mucili sa realizacijom i Adzem je doveden izmedju ostalog da i taj segment igre poravi. Konkretno nije nista uradjeno po tom pitanju jer evo vec trecu utakmicu mi ne mozemo dati go kako Bog zapovijeda (i Dadin go je vise sretan nego spretan). Od love koja dodje od UEFE i eventualne prodaje nekih igraca uzeti provjerenog centarfora da konacno licimo na ekipu koja se bori za titulu, pa nece valjda sjever i jugoistok vjecno j*bavati majku nasim napadacima..
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
-
- Kontakt:
Svi na lavor!!!
Najjače mi je kada Adžem izbacuje Tomića i Stanića, a ubacuje Jamaka i Nuspahića, neki likovi ovdje na forumu odmah govore da izbacuje najbolje igrače. Kako ti znaš da su Tomić i Stanić u ovoj tekmi najbolji kada je ni ne gledaš, u najboljem slučaju slušaš na makedonskom. Malo realnosti nije na odmet. Kao što neko gore reče, ako ove ne možemo "kući" pobijediti, onda i ne zaslužujemo da prođemo. Biće ovo aBd prolaz, i u sljedećem pretkolu NK Rijeka da se okušamo
Najjače mi je kada Adžem izbacuje Tomića i Stanića, a ubacuje Jamaka i Nuspahića, neki likovi ovdje na forumu odmah govore da izbacuje najbolje igrače. Kako ti znaš da su Tomić i Stanić u ovoj tekmi najbolji kada je ni ne gledaš, u najboljem slučaju slušaš na makedonskom. Malo realnosti nije na odmet. Kao što neko gore reče, ako ove ne možemo "kući" pobijediti, onda i ne zaslužujemo da prođemo. Biće ovo aBd prolaz, i u sljedećem pretkolu NK Rijeka da se okušamo

-
- Kontakt:
Bez euforije , vidimo kako se kone muče sa ovim norvežanima.
Imamo dobar rezultat, sve zavisi od nas , igramo pred svojim navijačima.
1-0 aBd i ne treba više.
Imamo dobar rezultat, sve zavisi od nas , igramo pred svojim navijačima.
1-0 aBd i ne treba više.
Možemo se sad lagat da je sve ok, al' iskreno trebat će nam igrač tipa Zebe ili Bekrića, tj. onaj koji će vječito asistirati i pokazivati magiju s loptom i trebat će nam napadač od posla, tj. neko ko će znat' tražiti centaršuteve.
Mnogi misle da je pos'o centarfora samo da čeka loptu..nekad je treba i naći
Mnogi misle da je pos'o centarfora samo da čeka loptu..nekad je treba i naći

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Aplauz za Adžema i njegov napadački nogomet 
VOLIM TE ŽELJO!

VOLIM TE ŽELJO!
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije ni loše a nije nešto ni dobro. Nadam se da možemo do pobjede ovdje kod nas.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nije Adzem doveden da popravi nasu efikasnost, nece on davati golove. Treba dovesti dobrog napadaca ako mislimo popraviti efikasnostplavalokomotiva je napisao/la:Dobar rezultat ali nisam bas najzadovoljniji. Sa ovakvom realizacijom cemo zesko nesto napraviti ove sezone. I prosle sezone smo se mucili sa realizacijom i Adzem je doveden izmedju ostalog da i taj segment igre poravi. Konkretno nije nista uradjeno po tom pitanju jer evo vec trecu utakmicu mi ne mozemo dati go kako Bog zapovijeda (i Dadin go je vise sretan nego spretan). Od love koja dodje od UEFE i eventualne prodaje nekih igraca uzeti provjerenog centarfora da konacno licimo na ekipu koja se bori za titulu, pa nece valjda sjever i jugoistok vjecno j*bavati majku nasim napadacima..

ovdje kad se napise da mi nemamo napadaca i da igramo bez napadaca odmah dodu strucnjaci da pisu sta vi znate, treba vremena, cekajte. nema se sta cekati momak jednostavno ili ne zna, ili ne moze sam. moramo dovesti napadaca, MORAMO!
Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa, Paromlinac i 32 gosta.