Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Čuj koju dobru, pa ima vise dobrih utakmica od Diaza ove sezone. Nemam nikakve sumnje da je i bolji igrač od njega, direktniji i za klasu inteligentniji.
Nije ovosezonski Diaz toliko los kao ranije. Igrao je super nekoliko tekmi na pocetku, zbog toga sam iznenaðen.JayCatwright je napisao/la: ↑23 okt 2024, 21:55Čuj koju dobru, pa ima vise dobrih utakmica od Diaza ove sezone. Nemam nikakve sumnje da je i bolji igrač od njega, direktniji i za klasu inteligentniji.
Slazem se. I dalje je plafon Gakpa po meni vecinerkolfc je napisao/la: ↑23 okt 2024, 22:03Nije ovosezonski Diaz toliko los kao ranije. Igrao je super nekoliko tekmi na pocetku, zbog toga sam iznenaðen.JayCatwright je napisao/la: ↑23 okt 2024, 21:55Čuj koju dobru, pa ima vise dobrih utakmica od Diaza ove sezone. Nemam nikakve sumnje da je i bolji igrač od njega, direktniji i za klasu inteligentniji.
Kojih?JayCatwright je napisao/la: ↑23 okt 2024, 21:55Čuj koju dobru, pa ima vise dobrih utakmica od Diaza ove sezone. Nemam nikakve sumnje da je i bolji igrač od njega, direktniji i za klasu inteligentniji.
U ligi prvaka obje, u kupu, liga protiv Palacea. Diaz se pojavio na 3 utakmice ove sezone, ali i to je dosta vise nego sto ocekujem od njega, samo nek nastavi tako i ja prezadovoljan.Fuerza je napisao/la: ↑23 okt 2024, 22:14Kojih?JayCatwright je napisao/la: ↑23 okt 2024, 21:55Čuj koju dobru, pa ima vise dobrih utakmica od Diaza ove sezone. Nemam nikakve sumnje da je i bolji igrač od njega, direktniji i za klasu inteligentniji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.