vidjecemo sutra...bilo bi na oficijalnoj stranici da je zaista tako..nadam se da nije..je jenkinson jos uvijek nije dorastao ..trudi se ...ALI...Profesor je napisao/la:Procito sam na Arsenalovom forumu...armin arsenalovac je napisao/la:GDJE STE TO PROCITALI ??Profesor je napisao/la: Sagna nije doputovao u Man
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Re: Arsenal
Pa nadam se i ja da je sve uredu snjim. No vidjet cemo sutra.armin arsenalovac je napisao/la: vidjecemo sutra...bilo bi na oficijalnoj stranici da je zaista tako..nadam se da nije..je jenkinson jos uvijek nije dorastao ..trudi se ...ALI...
Poraz bi bio katastrofa!! Zamisli poslje tri kola mi zaostajemo 8 bodova za Man U ??
Šta ima veze, ionako ne ganjamo titulu.Profesor je napisao/la: Poraz bi bio katastrofa!! Zamisli poslje tri kola mi zaostajemo 8 bodova za Man U ??
- armin arsenalovac
- Kontakt:
ja sam poraz upisao vec poslije liverpoola,ostaje da se nadamo da ne bude puno golova razlike !!!Profesor je napisao/la:Pa nadam se i ja da je sve uredu snjim. No vidjet cemo sutra.armin arsenalovac je napisao/la: vidjecemo sutra...bilo bi na oficijalnoj stranici da je zaista tako..nadam se da nije..je jenkinson jos uvijek nije dorastao ..trudi se ...ALI...
Poraz bi bio katastrofa!! Zamisli poslje tri kola mi zaostajemo 8 bodova za Man U ??
Haha hvala, iskreno nisam očekivao ovoliki otpor Čelika, najviše mi je žao što je moj komšija Šišić zabio autogol, momak je igračina,ali svaka šuša u klubu se iživljava nad njim. Inače ja sam već rekao, ove godine Sarajevo je opet šampion.armin arsenalovac je napisao/la:Bosco cestitam na dobroj partiji celika..al ipak Sarajevo dominira ove sezone![]()
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Uslišit će ne brini, vidi Arnelinha jest mu drago kad se Sarajevo spominje ko šampion. Na ovoj temi više pitara nego ArsenalovacaBosco je napisao/la:Da Bog uslisi ove tvoje rijeciarmin arsenalovac je napisao/la:Sarajevo je opet šampion.
Topnik & Hordas..NEPROCJENJIVO hahaha
Ok, al da Fulham dobije bod i uz eventualnu pobjedu WBA, a mi izgubimo od Uniteda, Arsenal sa Blakburnom i Spursima zasjeda zadnja tri mjestaBosco je napisao/la:Šta ima veze, ionako ne ganjamo titulu.Profesor je napisao/la: Poraz bi bio katastrofa!! Zamisli poslje tri kola mi zaostajemo 8 bodova za Man U ??
Šta bi sad, Bože moj mora neko bit i pri dnu.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
UVijek bude bolje nego sto se covjek nada,a kako se mi nadamo to mora na bolje jer gore ne moze 
jbmu,dje je ba taj optimizam,sutra rezultat 1:3
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
U sastavu za danasnju utakmicu su Ozyakup i Coquelin. E to mi daje optimizam. Znaci gazimo ih sigurno!bega_afc je napisao/la:jbmu,dje je ba taj optimizam,sutra rezultat 1:3
Zamislite da su tu još Chuks Aneke i Kyle Ebecilio, pa pregazili bismo sutra United na po Old Trafforda.Profesor je napisao/la:U sastavu za danasnju utakmicu su Ozyakup i Coquelin. E to mi daje optimizam. Znaci gazimo ih sigurno!bega_afc je napisao/la:jbmu,dje je ba taj optimizam,sutra rezultat 1:3
Onda nam stvarno nebi bilo kraja!Bosco je napisao/la:Zamislite da su tu još Chuks Aneke i Kyle Ebecilio, pa pregazili bismo sutra United na po Old Trafforda.Profesor je napisao/la:U sastavu za danasnju utakmicu su Ozyakup i Coquelin. E to mi daje optimizam. Znaci gazimo ih sigurno!bega_afc je napisao/la:jbmu,dje je ba taj optimizam,sutra rezultat 1:3
Uslišit će ne brini, vidi Arnelinha jest mu drago kad se Sarajevo spominje ko šampion. Na ovoj temi više pitara nego ArsenalovacaBosco je napisao/la:Da Bog uslisi ove tvoje rijeciarmin arsenalovac je napisao/la:Sarajevo je opet šampion.
Kako mi neće biti drago, kad ovako ljudi rade.
Jedini ispravan put, a da su taj put počeli '95,danas bi bili redovni sudionici LP/EL.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
to volim,idemo u kostBosco je napisao/la:Zamislite da su tu još Chuks Aneke i Kyle Ebecilio, pa pregazili bismo sutra United na po Old Trafforda.Profesor je napisao/la:U sastavu za danasnju utakmicu su Ozyakup i Coquelin. E to mi daje optimizam. Znaci gazimo ih sigurno!bega_afc je napisao/la:jbmu,dje je ba taj optimizam,sutra rezultat 1:3
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Nije valjda da je Vodja izostavio Hajrovica sa spiska...Koji levat ccc

nemoj sam fazliju diratarmin arsenalovac je napisao/la:Nije valjda da je Vodja izostavio Hajrovica sa spiska...Koji levat ccc![]()
![]()
![]()
Šta smo skontali?
Sutra je vezni red:Ebecilio-Oguzhan-Aneke?
Ako bog da i Hajrović kapiten.
Sutra je vezni red:Ebecilio-Oguzhan-Aneke?
- armin arsenalovac
- Kontakt:
taman hajrovic mjesto sagneArnelinho je napisao/la:Šta smo skontali?
Sutra je vezni red:Ebecilio-Oguzhan-Aneke?![]()
Sutra valja poranit i odigrat dvicu.armin arsenalovac je napisao/la:taman hajrovic mjesto sagneArnelinho je napisao/la:Šta smo skontali?
Sutra je vezni red:Ebecilio-Oguzhan-Aneke?![]()
Ako bog da i Hajrović kapiten.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.