Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Sabinho » 21 feb 2014, 14:45

Cartman je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Moze li Prcic igrati za neku drugu repku???
Vjerovatno bi mogao za Francusku sto se papira tice.

Uh dobro je, male su sanse da zaigra za njih jer je konkurencija ogromna. To govorim jer se nadam da ce naredni selektor porazgovarati sa Sanjinom i staviti ga tamo gdje mu je mjesto.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 21 feb 2014, 14:45

Ma ovo je sve Papetova krivica, nemoze niko argumentovano dokazati da su Tincek i Hadzic bolji od Prcica i Besica!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 21 feb 2014, 14:49

Igrom slučaja sam sjedio iza Prcićevog oca, kad smo igrali protiv Srbije u Tuzli, i svega sam se naslušao, iako je nekulturno prisluškivati :) pisao sam ovo već jednom, od traženja novca, poklona, do vrijeđanja da dijete ne zna igrati i mnogo drugih stvari.

Eto sad je momak povukao ovaj potez, i neka je, samo se nadam da će mediji pojačati ovu priču pa nek se isproziva Pape za ove igrače što dovodi direktno u A tim.

A nama ostaje nada da je Sanjin mislio da neće igrati za BiH, sve dok su ova dvojica treneri reprezentacija.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 21 feb 2014, 14:51

Principatus je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la: Joj glava me počela boliti, šta nam se ovo dešava yebote..
Hebiga, kad se sagleda mirno, da je iznenadjenje sve ovo, nije.

To je samo racun na ponasanje i rad doticnih, na koji pojedinci vec oduze ukazuju pa se zovu pljuvatorima, prodaje se magla, pravdaju ludi potezi, sramotni nepotizam, i tako dalje, sve normalno. Ali hajde bar nisu svi otkaceni i Prcic mozda ovim nekima otvori oci.

Pricica nemozemo krivit. Momak je mlad, ne trpi nepravdu i ociglednu stelu.
Puklo mu jednostavno, Bosanceros. :mrgreen:
Ne moze Prcic nikome otvoriti oci jer Pape ima rezultat, i otici ce samostalno sa selektorskog mjesta, nikako da bude smijenjen, nema sanse za to.

Međutim ovo što nam se dešava sa mladim igračima i Papetov, ne znam ni kako bih ga nazvao, bezobrazluk (!) je nevjerovatno. Što neko napisa, prije nismo imali uslove da lovimo sve te mlade talente iz dijapore, ali sad kad imamo rezultat, plasman, odlicnu ekipu, dobro vodstvo saveza, selektor salje poziv igracima Hajduka, a mi gubimo igrace koji bi nam iducu deceniju mogli donositi radosti kao Dzeko sad. Zbog cega?

Ovo sto Safet radi ja ne smatram dobrobitom za nasu reprezentaciju, drzavu, a samim tim i za mene.
Sto prije Safet ode sa nase klupe ja cu biti sretniji.
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 21 feb 2014, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 21 feb 2014, 14:51

vendeta87 je napisao/la:Ma ovo je sve Papetova krivica, nemoze niko argumentovano dokazati da su Tincek i Hadzic bolji od Prcica i Besica!
Zar je potrebno dokazivati i iznositi argumente ???? :lol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 feb 2014, 14:51

vendeta87 je napisao/la:Ma ovo je sve Papetova krivica, nemoze niko argumentovano dokazati da su Tincek i Hadzic bolji od Prcica i Besica!
Neka odigraju pa cemo komentarisat, i Besic je igrao 15 minuta protvi Meksika nije sedam puta loptu dobio a digli ga u nebesa kao da je novi Iniesta, a onda dobio sut iz HSV-a jer se digao.

Hadzic neka ga samo zato sto se odmah uhvatio papira, jeste da je to trajala ali eto mozda se pokaze kao pojacanje, Tinceka samo prezime suputava, ali eto neka odigra.

Imaju jos dvije prijateljske pa ce sigurno biti jos 3-4 nova.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 21 feb 2014, 14:52

19risha88 je napisao/la:Ma polako se osipa sve ono što je napravljeno u zadnjim kvalifikacijama... Umjesto da se sad krenulo sa ganjanjem talenata koji to stvarno jesu,kad je već bila onako dobra atmosfera,mi putujemo na utakmicu protiv Egipta sa Gemania agencijom i njihova tri polivalentna igrača,za dvojicu se ne zna koju poziciju igraju,a ovaj treći iz Austrije je defanzivni vezni... nadam se da ćemo u kvalifikacije za EP u Francuskoj u kdru repke imati i Tomislava Tomića iz Želje,Seada Jakupovića iz Čelika,Ivana Barišića iz Širokog Brijega,koji su takođe klijenti Germanie a nadam se i povratku Zahirovića... Tako da ćemo imati pravi egzotični sastav Germanie... Vršajević,Sušić,Hadžić,Tomić,Jakupović,Barišić,Zahirović... A Prcić i Bešić neka zatraže državljanstvo Kosova i nek se tamo nametnu :)

tacno,,trebalo je iskoristiti momenat i nafatati sve sto valja po Europi a ima veze s nama,,al jok zadrti seljo zavro po svom i ne popusta :twisted: uh sto se nanervira

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 21 feb 2014, 14:53

Elegant je napisao/la:
Neka odigraju pa cemo komentarisat, i Besic je igrao 15 minuta protvi Meksika nije sedam puta loptu dobio a digli ga u nebesa kao da je novi Iniesta, a onda dobio sut iz HSV-a jer se digao.

Hadzic neka ga samo zato sto se odmah uhvatio papira, jeste da je to trajala ali eto mozda se pokaze kao pojacanje, Tinceka samo prezime suputava, ali eto neka odigra.

Ma HSV je jedna obicna lakrdija od kluba to je valjda svakome jasno ko imalo prati Bundesligu!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 21 feb 2014, 14:53

Stvari postaju prilicno ozbiljne i krajnje je vrijeme da neko to presjece jer stvari izmicu kontroli a u Brazil bi se trebalo ici rasciscenih racuna.
Ako neko misli da ce se sve izgladiti tako sto ce se popljuvat,diskreditirat i ocrnuti Prcic a Susic tako oprati po vec starom,oprobanom receptu mislim da se grdno vara.Guranjem pod tepih problemi nece nestati.
Iskreno,meni bi bilo zalije da izgubimo Prcica nego Susica.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 feb 2014, 14:54

hroni je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:Ma polako se osipa sve ono što je napravljeno u zadnjim kvalifikacijama... Umjesto da se sad krenulo sa ganjanjem talenata koji to stvarno jesu,kad je već bila onako dobra atmosfera,mi putujemo na utakmicu protiv Egipta sa Gemania agencijom i njihova tri polivalentna igrača,za dvojicu se ne zna koju poziciju igraju,a ovaj treći iz Austrije je defanzivni vezni... nadam se da ćemo u kvalifikacije za EP u Francuskoj u kdru repke imati i Tomislava Tomića iz Želje,Seada Jakupovića iz Čelika,Ivana Barišića iz Širokog Brijega,koji su takođe klijenti Germanie a nadam se i povratku Zahirovića... Tako da ćemo imati pravi egzotični sastav Germanie... Vršajević,Sušić,Hadžić,Tomić,Jakupović,Barišić,Zahirović... A Prcić i Bešić neka zatraže državljanstvo Kosova i nek se tamo nametnu :)

tacno,,trebalo je iskoristiti momenat i nafatati sve sto valja po Europi a ima veze s nama,,al jok zadrti seljo zavro po svom i ne popusta :twisted: uh sto se nanervira
Tomic je odlican igrac, ukoliko ostvari transfer u inozemstvo i ja ga ocekujem na spisku u kvalifikacijama.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 feb 2014, 14:54

Ja sam rekao i nadam se da ce nas Sanjin voditi sa Pjanketom na EP2016.
Izdrzi majstore, pregurat cemo ovo. Svaka ti cast jos jednom na ovom potezu, da i igraci napokon kazu STOP nepotizmu i Germanii.
Nakon svjetskog neka ide u Rize ili Konjaspor, samo sto dalje od NS.
@elegant pogledaj tekmu protiv Meksika pa pricaj za Besica. Do tad se ne javljaj jer pojma nemas!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 21 feb 2014, 14:55

[youtube][/youtube]

Tin je isti ovakav dao... protiv Dragovoljca :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 21 feb 2014, 14:56

Elegant je napisao/la:

Ne pricaj o necem, o cemu, ocigledno pojma nemas. ;)
Barem se raspitaj, nadji na netu, pogledaj utakmicu ponovo, pa onda pricaj.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Rios

Post Postao/la Rios » 21 feb 2014, 14:56

Treba neko otici da poprica sa ovim malim Prcicem..Ocito je momak iz ljutnje rekao ovo sto je rekao i razumijem ga,mnogi igraci sumnjivih kvaliteta dobijau pozive prije njega..A koliko ja znam on nema ponude nekih drugih selekcija,kao Tankovic recimo..I sa Tankovicem sto prije obaviti razgovor konkretan,a ne ovo rekla-kazala..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 feb 2014, 14:57

Nema se šta oprati ovdje, svi znaju da se za U21 i ostale mlađe kategorije pozivi plaćaju i to nije nikakva javna tajna ;) pozove se desetak koji zaslužuju ostalo je većinom plaćeno i treba će još dugo vremena proći da se to iskorijeni
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 21 feb 2014, 15:00

legenda reala je napisao/la:Nema se šta oprati ovdje, svi znaju da se za U21 i ostale mlađe kategorije pozivi plaćaju i to nije nikakva javna tajna ;) pozove se desetak koji zaslužuju ostalo je većinom plaćeno i treba će još dugo vremena proći da se to iskorijeni
To se prvo treba pokusati rijesiti sa promjenom selektora evo npr. izbaciti Karacica a na njegovo mjesto postaviti Papca, ili umjesto Malkocevica postaviti Zlatana Bajramovica itd. Jer je konacno dosao red na te nase proslavljene igrace!
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 21 feb 2014, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 feb 2014, 15:00

Batko je napisao/la:Prcic karakterom podsjeća na Misimovica...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nek odraste
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 feb 2014, 15:02

Consigliere je napisao/la:[youtube][/youtube]

Tin je isti ovakav dao... protiv Dragovoljca :roll:
A kakav je dao Grahovac? Kapiten naših selekciaj od pionira. I njegov kapiten. Zašto oko njega nema pritiska da se pozove, i nagradi?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 21 feb 2014, 15:03

VanBasten je napisao/la:
Batko je napisao/la:Prcic karakterom podsjeća na Misimovica...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nek odraste
Daj Marko, ti kao da ne volis BiH, pa budi realan i reci da te boli ovo sto se desava kao sto i mi svi kazemo...
Hebemu majku ja zamjerio Osimu na prici o gledanju Tnikija a ti, neces pa neces da neke stvari javno kazes...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 21 feb 2014, 15:04

bhsport je napisao/la:Ja sam rekao i nadam se da ce nas Sanjin voditi sa Pjanketom na EP2016.
Izdrzi majstore, pregurat cemo ovo. Svaka ti cast jos jednom na ovom potezu, da i igraci napokon kazu STOP nepotizmu i Germanii.
Nakon svjetskog neka ide u Rize ili Konjaspor, samo sto dalje od NS.
@elegant pogledaj tekmu protiv Meksika pa pricaj za Besica. Do tad se ne javljaj jer pojma nemas!

e gledaj sad tuge hebote zivot,,i ja sam svega mi sanjao taj tandem na sredini,,jos pridruzi Besica i beton bi bili. Hajd sto mi gubimo ove sto nemaju papire al sunce mu ....... poceli smo gubiti i svoje igrace,,pa sta reci vise

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, GokuSSJG i 21 gost.