Viera usaoLos_Blanos2 je napisao/la:Kako izgleda Dzeko nece ni uci![]()
2-0 vodi City, talijan ako bude sta mijenjo bice Balateli umijesto zadnjog veznog
+ pogodi dido odma...
Evo jos zuco uso, znaci jos 1 ima pravo
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Viera usaoLos_Blanos2 je napisao/la:Kako izgleda Dzeko nece ni uci![]()
2-0 vodi City, talijan ako bude sta mijenjo bice Balateli umijesto zadnjog veznog
Reci to Rumunima,pa ce ti se u brk nasmijati.........od muke.JuveSissoko je napisao/la:dodjite malo sebi, Dzeko je u losoj formi, ne moze se nista nazor i preko noci, kukate dzaba, kad se pokaze , igrace
mene Dzeko nije odusevio ni protiv Rumunije, daleko boljih utakmica njegovih sam gledao a u Cityu je ne prepoznatljivharishp je napisao/la:Reci to Rumunima,pa ce ti se u brk nasmijati.........od muke.JuveSissoko je napisao/la:dodjite malo sebi, Dzeko je u losoj formi, ne moze se nista nazor i preko noci, kukate dzaba, kad se pokaze , igrace
Ma ebe se njemu, grije guzu i a kes idemajestic24 je napisao/la:grijati ce dzeko guzicu dugo jos bgm
Kakav si ti ljubitelj nogometa, pa neigra samo Dzeko u City, uostalom City igra ljepse bez DzekeMadafaka je napisao/la:Kakvo **** od trenera... Malo je reci da ga mrzim.
pa štaće se pripremati kad mu neda da igra ,koda će biti prvi izbor i sljedeće sezone ,on ga samo ubaci kad više ne mogu ništa pa da svali krivicu na njegamdss je napisao/la:dzeko treba da se pocinje polako pripremati za slijedecu sezonu ovu ako odigra jos koju utakmicu u preostali 7 kola dobro on treba da se pripremi za slijedecu sezonu psihicki i fizicki kad pocne sezona da je apsolutno spreman i tek onda cemo vidjeti kako ce to izgledati
kraj je ionakoarmin je napisao/la:Ugasio sam stream.
Pa to je respekt. Sigurno računaju na njega, a u to ćete se uvjeriti naredne sezone.legenda reala je napisao/la:Nek traži ispisnicu i nek ide odavde ,pa vode 5:0 i ne može mu dati bar 15 minuta
Trenutno korisnika/ca: 231983, DnevnaDozaPklata, Google Adsense [Bot], HariTz, LeCoq, NeckoPD, nkceliknicaze i 44 gosta.