Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Predzadnju nisam gledao, ali veceras je odbrana bila baš dobra. Svi šutevi preko njega su bili contested. Pomagao na aldriđu stalno. Dobra partija sasvim. U napadu nije nešto forsiran to mi smeta.
Cj lijepo poceo taman covjek konta eo kreno kakp treba i onda isforsirao boga oca i gubis utakmicu.
Cj lijepo poceo taman covjek konta eo kreno kakp treba i onda isforsirao boga oca i gubis utakmicu.
mislis 58%soccerfan je napisao/la:Fun fact: u zadnjih 16 tekmi Jukin avg je 15p 11sk uz sut od 50%
nije isto....
Portland treba ciljat New Orleans ili Oklahomu.....San Antonio skuplja u reketu i ima najbolju zastitu obruca. Aldrigea je nenmoguce cuvat kad ga ide...mozes ti sve ucinit kako treba ali onaj visok izbacaj se ne brani...mada je sinoc mozda tri puta zabio preko jusufa, sve ostalo preko Aminua ili sma na ziceru
domaci teren im nista ne znaci jer nece ici u 7 tekmi....ispast ce ranije ili proci...Portandove sanse zavise od suta za tri pomocne snage poput Aminua i Harklessa....a kako se Aminu dobro ohladio zadnjih mjesec dana, bice tesko i ne treba se cudit ako ispadnu u prvoj rundi....mora se vise vrtit p'n'r u ranijim Jusufovim minutama a ne cekat da se izmori pa mu onda namjestat akcije....morace imat vise povjerenja u njega i samim tim vise lopti za njega, jer CJ-eva igra pobij sve i vrati se sam nece proci u playoffu......mogu dobit Denver i onda ako im odgovaralo uzet raniji odmor protiv Jute....Denver ni sinoc nije impresionirao....ishod ce zavist od suta za tri Denvera i obratno
Veceras protiv Denvera igra. Nadam se da ce biti na visini zadatka kao sto je to bilo u prethodnim mecevima protiv Denvera.
SK1, 03:00
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Cijenim da će biti teška utakmica, Denver ima domaći teren i treba pobjedu. Biće zanimljivo gledati ovu utakmicu.Bassha je napisao/la:Veceras protiv Denvera igra. Nadam se da ce biti na visini zadatka kao sto je to bilo u prethodnim mecevima protiv Denvera.
I wish those guys happy summer vol. 2 

bilo bi sega ali treba prvo sacekati, Denver je ipak blagi favorit u ovoj utakmici.SPY je napisao/la:I wish those guys happy summer vol. 2
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Po cemu su favoriti?_dreamer_ je napisao/la:bilo bi sega ali treba prvo sacekati, Denver je ipak blagi favorit u ovoj utakmici.SPY je napisao/la:I wish those guys happy summer vol. 2

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
kako popisa jokaru sad
-
- Kontakt:
Dobar!
Uticaj na oba kraja parketa,samo jako Nurk 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ubi Nurk pod kosem na oba kraja....jos kad bi se manje ispucavali,a koju vise dodali
aj 7 skokova vec hah
Gledam statistiku sad na kraju cetvrtine i vidim Jokic vec ima 6 asistencija.
Nevjerovatno je glup kriterij u nba vezano za te asistencije. Dodas saigracu, on predribla tri protivnicka igraca, pretrci pola terena i tebi se racuna asistencija.
Brat Juka odlican zasad.

Brat Juka odlican zasad.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
Takav sistem asistencija je od 80-ih godina. Bird je pisao o o tome knjigu, kada je kritikovao sta se sve pise kao asistencija Stoctonu.
-
- Kontakt:
Oba foula nepostojeca.
2 nepostojeca faula mu svirali 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.