Moram. kuknjavarasavoje je napisao/la:
Ne se samosazalijevati.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Chat
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
yebe se njima za tuđu djecu moj ljiljane... bitan je interes, profit, strategija? ljudi? to je samo broj...Bosniacum Lilium je napisao/la:Djecak je ziv i zdrav koliko sam ja mogao procitati. Ali ta slika je vise simbol, vise vrisak koji kaze "dosta vise debili jedni".
A i mi smo sve brzo zaboravili. I u nasim ratovima je bilo neduznih stradanja na svim stranama. Ali neka, opet svi pricaju o nekom ratu. Ko nas yebe kad smo hendikepirani u mozak
Apatija je nas prirodni habitus
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
rasavoje je napisao/la:Valja meni ustati rano. kuknjava
rasavoje je napisao/la:Ne se samosazalijevati.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
rekt
Pa ja to namjerno.Bosniacum Lilium je napisao/la:rasavoje je napisao/la:Valja meni ustati rano. kuknjavarasavoje je napisao/la:Ne se samosazalijevati.
Uostalom, ja se imam pravo samosazalijevati do mile volje.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
06:00
"Sto ranije nisam otisla spavati, *#!?*# me forum, da me *#!?*#
Eh jedva cekam da se vratim kuci, jedva cekam da malo odmorim oci. Veceras cu svakako ranije leci. Tamo negdje oko 22:00"
"Sto ranije nisam otisla spavati, *#!?*# me forum, da me *#!?*#
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Smrt jednog čovjeka je tragedija. Smrti milijun je statistika. Ljude pogodi žrtva iz njihovog naroda što je i prirodno. Političare ne pogodi nijedna žrtva. Barem ne ove na važnim pozicijama. Meni je čudno koliko ljudi kod nas emotivno primaju svaki svjetski sukob. Baš me zanima da li su se za nas obični ljudi toliko brinuli?DANTES je napisao/la:yebe se njima za tuđu djecu moj ljiljane... bitan je interes, profit, strategija? ljudi? to je samo broj...Bosniacum Lilium je napisao/la:Djecak je ziv i zdrav koliko sam ja mogao procitati. Ali ta slika je vise simbol, vise vrisak koji kaze "dosta vise debili jedni".
A i mi smo sve brzo zaboravili. I u nasim ratovima je bilo neduznih stradanja na svim stranama. Ali neka, opet svi pricaju o nekom ratu. Ko nas yebe kad smo hendikepirani u mozak
Apatija je nas prirodni habitus
Žalosno je šta Siriji uradiše braća Arapi, prije svega Katar i Saudija, uz Jordan, a sve zbog plinovoda. Uz pomoć Turske naravno. Uz okretanje glave ju es of ej. Problem je što sam siguran da bi i Sirijci njima uradili iste stvari da su im Ajatolah i Tsar namignuli. Bašarova sreća je što su poslali najgori šljam da ga skine pa jedan diktator ispade progresivac koji brani civilizacijske vrijednosti.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Na stranu sve politike i ideologije. Nije vise stvar o tome
- legenda reala
- Kontakt:
rasavoje je napisao/la:Prespavat cu.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Incognito87
- Kontakt:
legendo nisi napiso post sa više od pet riječi još od kad je drina marka bila
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- legenda reala
- Kontakt:
Tko si ti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Mozda na Dzumu danas dodjem sebi opet
Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 19 avg 2016, 04:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Uvijek je o ideologiji. I moci. Humanost nam je jedan od najslabijih nagona.Bosniacum Lilium je napisao/la:Na stranu sve politike i ideologije. Nije vise stvar o tome
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ustanes u pet i ne meres vise spavati...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..