Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

legenda reala
Kontakt:

Re: Chat3

Post Postao/la legenda reala » 19 avg 2016, 11:18

rasavoje je napisao/la::ljepota: :ljepota: :ljepota:
:ljepota: :ljepota:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Neutral
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Neutral » 19 avg 2016, 11:19

Detrojit najljepsi grad u americi. Grad kojeg je kapitalizam unistijo.

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 19 avg 2016, 11:33

A budala ljudi, nisam ja dobio vozačku samo što sam je platio. Platio sam samo zbog toga što prvi put ne možeš proći, pogotovo ne bi prošao da mi je ovaj bio u komisiji, jer taj hoće pare, a mora danas oboriti nekog i naravno da će oboriti onog što mu neda ništa. Uglavnom nisam želio da se peglam još sedmicu dvije, nego ovako milina, gospodski :mrgreen:

Dosta od mene na ovu temu :D

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 19 avg 2016, 12:34

Kawhi je napisao/la:Humanost nam je jedan od najslabijih nagona.
ne bih se slozio. nama, obicnom narodu, humanost nije nepoznat pojam. nedostatak humanosti mozemo pripisati vlastodrscima.
jer, ne znam da li je nekome od nas bilo svejedno gledati sliku onog djeteta.
mene je dobro potresla.
postavlja se pitanje zasto cionisticki mediji toliko forsiraju tu sliku i traze hitno rjesenje za sirijsku krizu? medju najglasnijima je njemacki bild(axel springer) koji je u vlasnistvu cionistkinje.
recimo da i pobunjenici redovno granatiraju dio alepa koji je pod rezimskom kontrolom, ali o tome niko ni rijeci.

da li je nekome u cilju da se momentalno zaustave sukobi kako sirijska armija ponovo ne bi zatvorila alepo tj. povratili koridor koji su probili pobunjenici?
https://nocheinparteibuch.wordpress.com/
ovi prenose da je sirijska vojska vec vratila okrug 107o, te da je zauzela veliki dio one artiljerijske baze.
rusi su donijeli prevagu i ovaj rat je gotovo zavrsen. pobunjenici samo produzuju agoniju jadnog naroda.
ali, da bi se potpuno zavrsio rat, rusi moraju okrenuti ledja asadu i dopustiti da mu se sudi.
opozicija prebacuje asadu da ciljano ubija civilno stanovnistvo onim strasnim burad-bombama, te da ih truje hlorom.
ovi se brane i govore da su to lazne informacije tj. propaganda opozicije.
https://urs17982.wordpress.com/2016/08/ ... adijulian/
kome vjerovati? najbolje nikome.
ja ne mogu vjerovati tiraninu, ali ne mogu ni koljacima djece, tekfirdzijama i lazovima.

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 avg 2016, 12:52

BelminM23 je napisao/la:A budala ljudi, nisam ja dobio vozačku samo što sam je platio. Platio sam samo zbog toga što prvi put ne možeš proći, pogotovo ne bi prošao da mi je ovaj bio u komisiji, jer taj hoće pare, a mora danas oboriti nekog i naravno da će oboriti onog što mu neda ništa. Uglavnom nisam želio da se peglam još sedmicu dvije, nego ovako milina, gospodski :mrgreen:

Druze svi placaju (90% sigurno), 100-150 ovisi od ljudi koji te zapadnu. :mrgreen: Ne brini nisi uradio nista sto ostali ne rade.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 19 avg 2016, 14:01

http://nordic.businessinsider.com/this- ... ld-2016-8/

Najbolje živjeti na Jupiter, što dalje od ovog svijeta

:damn:

Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 avg 2016, 14:02

BelminM23 je napisao/la:A budala ljudi, nisam ja dobio vozačku samo što sam je platio. Platio sam samo zbog toga što prvi put ne možeš proći, pogotovo ne bi prošao da mi je ovaj bio u komisiji, jer taj hoće pare, a mora danas oboriti nekog i naravno da će oboriti onog što mu neda ništa. Uglavnom nisam želio da se peglam još sedmicu dvije, nego ovako milina, gospodski :mrgreen:

Normala, ako si platio ne znaci da nemas pojma. Samo pamet u glavu, voziti se uci tek nakon sto se polozi :D

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 avg 2016, 14:06

kolega fantasista evo nam prilike da napišemo članak o korupciji i kršenju zakona... čovjek priznao sve čak i cijenu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 19 avg 2016, 15:04

Donnie Darko je napisao/la:

Druze svi placaju (90% sigurno), 100-150 ovisi od ljudi koji te zapadnu. :mrgreen: Ne brini nisi uradio nista sto ostali ne rade.
Meni nije palo na pamet da placam za to, ne moze me oborit ako ne napravim gresku koji qrac... Koje bacanje para, pa i da ne polozis iz prve opet placas istu cijenu sto bi dao liku u komisiji eto samo ces 7dana prije dobit vozacku a ako je mogao gotovo 20 godina bez nje moze i tih sedam dana..
This time next year we'll be millionaires.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 avg 2016, 15:23

DANTES je napisao/la:kolega fantasista evo nam prilike da napišemo članak o korupciji i kršenju zakona... čovjek priznao sve čak i cijenu...
Vidis ti moj Dantes i onda im ne valja drzava.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 19 avg 2016, 15:24

zbog ovakvih nama država propada...
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 avg 2016, 15:42

samo_lijevo je napisao/la:
DANTES je napisao/la:kolega fantasista evo nam prilike da napišemo članak o korupciji i kršenju zakona... čovjek priznao sve čak i cijenu...
Vidis ti moj Dantes i onda im ne valja drzava.
ma kod nas se voli kukati i srati a niko ništa konkretno neće uraditi. i naravno svako će uhvatiti prečicu i krivinu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 19 avg 2016, 15:45

I svako bi sredio sebi dobar posao, ispite na fakultetu, i slicne stvari da moze, a svasta se prica protiv onih koji to rade. :mrgreen:

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 19 avg 2016, 15:45

"imam malu koju planiram da ženim, druga mi je stvorena samo za karanja" - buba corelli
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 avg 2016, 15:47

Federer17 je napisao/la:I svako bi sredio sebi dobar posao, ispite na fakultetu, i slicne stvari da moze, a svasta se prica protiv onih koji to rade. :mrgreen:
I ti bi sredio?

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 avg 2016, 15:50

DANTES je napisao/la: ma kod nas se voli kukati i srati a niko ništa konkretno neće uraditi. i naravno svako će uhvatiti prečicu i krivinu
pa sta ces uradit kad znas da taj isti nece odgovarati. Ista je to lopovluk, onaj sto daje i uzima i onaj kji ga treba kazniti. Prijavis i samo napravis budalu od sebe.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 avg 2016, 15:59

DANTES je napisao/la: ma kod nas se voli kukati i srati a niko ništa konkretno neće uraditi. i naravno svako će uhvatiti prečicu i krivinu
pa sta ces uradit kad znas da taj isti nece odgovarati. Ista je to lopovluk, onaj sto daje i uzima i onaj kji ga treba kazniti. Prijavis i samo napravis budalu od sebe.
pa prije bi kaznili mene nego njega
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 avg 2016, 16:08

DANTES je napisao/la: pa prije bi kaznili mene nego njega
Il sto bi meni rekao policajac " gledaj svog posla". :crazy:

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 19 avg 2016, 16:14

Federer17 je napisao/la:I svako bi sredio sebi dobar posao, ispite na fakultetu, i slicne stvari da moze, a svasta se prica protiv onih koji to rade. :mrgreen:
I ti bi sredio?
Bas su mi te stvari vise puta dolazile u misli, ako mi vjerujes. Sto se ispita tice, to sam imao priliku i imam, ali nikada nisam ni pomisljao na to. Zbog jednog ispita zapitao bih se da li mi je taj posao, odnosno pare koje zaradim, halal. Skoro mi je jedna prof. odgodila usmeni za 2-3 dana jer sam taj dan imao jedan, meni je bio dovoljan dan samo da ponovim. I to nisam htio, samo se pozalio kako necu moci to sve ponovit (tom nekom :mrgreen: koji mi je to rijesio), ali profesorica izlazi tako u susret svakome. Mozda djeluje nestvarno, ali Boga mi cesto razmisljam o takvim stvarima i stavljam sebe u te neke pozicije. Sto se posla tice, s obzirom na to da doktora uglavnom nema na birou (ili budu vrlo kratko), nije to bas tako za ovaj posao (bar ga svi imaju, pa bio DZ ili klinika). Nadam se da cu i ja zavrsit fakultet aBd. Mislim da bih prihvatio posao npr. na klinici ako bih mogao dobiti na osnovu tog nekog poznanstva i sl., jer imam iste kvalifikacije kao i ti neki koji bi se prijavili i to sta se vec trazi. Opet kazem, mislim, nisam bas ni za to siguran. Sve ovo ti najiskrenije govorim, a mozes vjerovat ako hoces. Prije sam i bio drugacijeg misljenja, ali kako vrijeme ide i kako sazrijevam (bolje razumijem vjeru), po ovom pitanju sam skroz promijenio stavove.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 19 avg 2016, 16:22

sekerbay je napisao/la:ne bih se slozio. nama, obicnom narodu, humanost nije nepoznat pojam. nedostatak humanosti mozemo pripisati vlastodrscima.
jer, ne znam da li je nekome od nas bilo svejedno gledati sliku onog djeteta.
mene je dobro potresla.
Iskren da budem mene slika nije tolika potresla.
sekerbay je napisao/la:kome vjerovati? najbolje nikome.
ja ne mogu vjerovati tiraninu, ali ne mogu ni koljacima djece, tekfirdzijama i lazovima.
Pa sve je ok što si napisao osim spominjanja cionista. Pravo zlo dolazi iz Rijada, Dohe, Teherana i Moskve. Ne iz Tel Aviva. Rijad kolonizira Evropu, a političari šute jer im plaćaju naftom.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []