rasavoje je napisao/la:![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat3
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Re: Chat
Detrojit najljepsi grad u americi. Grad kojeg je kapitalizam unistijo.
A budala ljudi, nisam ja dobio vozačku samo što sam je platio. Platio sam samo zbog toga što prvi put ne možeš proći, pogotovo ne bi prošao da mi je ovaj bio u komisiji, jer taj hoće pare, a mora danas oboriti nekog i naravno da će oboriti onog što mu neda ništa. Uglavnom nisam želio da se peglam još sedmicu dvije, nego ovako milina, gospodski
Dosta od mene na ovu temu
ne bih se slozio. nama, obicnom narodu, humanost nije nepoznat pojam. nedostatak humanosti mozemo pripisati vlastodrscima.Kawhi je napisao/la:Humanost nam je jedan od najslabijih nagona.
jer, ne znam da li je nekome od nas bilo svejedno gledati sliku onog djeteta.
mene je dobro potresla.
postavlja se pitanje zasto cionisticki mediji toliko forsiraju tu sliku i traze hitno rjesenje za sirijsku krizu? medju najglasnijima je njemacki bild(axel springer) koji je u vlasnistvu cionistkinje.
recimo da i pobunjenici redovno granatiraju dio alepa koji je pod rezimskom kontrolom, ali o tome niko ni rijeci.
da li je nekome u cilju da se momentalno zaustave sukobi kako sirijska armija ponovo ne bi zatvorila alepo tj. povratili koridor koji su probili pobunjenici?
https://nocheinparteibuch.wordpress.com/
ovi prenose da je sirijska vojska vec vratila okrug 107o, te da je zauzela veliki dio one artiljerijske baze.
rusi su donijeli prevagu i ovaj rat je gotovo zavrsen. pobunjenici samo produzuju agoniju jadnog naroda.
ali, da bi se potpuno zavrsio rat, rusi moraju okrenuti ledja asadu i dopustiti da mu se sudi.
opozicija prebacuje asadu da ciljano ubija civilno stanovnistvo onim strasnim burad-bombama, te da ih truje hlorom.
ovi se brane i govore da su to lazne informacije tj. propaganda opozicije.
https://urs17982.wordpress.com/2016/08/ ... adijulian/
kome vjerovati? najbolje nikome.
ja ne mogu vjerovati tiraninu, ali ne mogu ni koljacima djece, tekfirdzijama i lazovima.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Druze svi placaju (90% sigurno), 100-150 ovisi od ljudi koji te zapadnu.BelminM23 je napisao/la:A budala ljudi, nisam ja dobio vozačku samo što sam je platio. Platio sam samo zbog toga što prvi put ne možeš proći, pogotovo ne bi prošao da mi je ovaj bio u komisiji, jer taj hoće pare, a mora danas oboriti nekog i naravno da će oboriti onog što mu neda ništa. Uglavnom nisam želio da se peglam još sedmicu dvije, nego ovako milina, gospodski![]()
-
Nerminovic
- Kontakt:
http://nordic.businessinsider.com/this- ... ld-2016-8/
Najbolje živjeti na Jupiter, što dalje od ovog svijeta

Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Najbolje živjeti na Jupiter, što dalje od ovog svijeta
Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- tuzlak1987
- Kontakt:
Normala, ako si platio ne znaci da nemas pojma. Samo pamet u glavu, voziti se uci tek nakon sto se poloziBelminM23 je napisao/la:A budala ljudi, nisam ja dobio vozačku samo što sam je platio. Platio sam samo zbog toga što prvi put ne možeš proći, pogotovo ne bi prošao da mi je ovaj bio u komisiji, jer taj hoće pare, a mora danas oboriti nekog i naravno da će oboriti onog što mu neda ništa. Uglavnom nisam želio da se peglam još sedmicu dvije, nego ovako milina, gospodski![]()
kolega fantasista evo nam prilike da napišemo članak o korupciji i kršenju zakona... čovjek priznao sve čak i cijenu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Meni nije palo na pamet da placam za to, ne moze me oborit ako ne napravim gresku koji qrac... Koje bacanje para, pa i da ne polozis iz prve opet placas istu cijenu sto bi dao liku u komisiji eto samo ces 7dana prije dobit vozacku a ako je mogao gotovo 20 godina bez nje moze i tih sedam dana..Donnie Darko je napisao/la:Druze svi placaju (90% sigurno), 100-150 ovisi od ljudi koji te zapadnu.BelminM23 je napisao/la:A budala ljudi, nisam ja dobio vozačku samo što sam je platio. Platio sam samo zbog toga što prvi put ne možeš proći, pogotovo ne bi prošao da mi je ovaj bio u komisiji, jer taj hoće pare, a mora danas oboriti nekog i naravno da će oboriti onog što mu neda ništa. Uglavnom nisam želio da se peglam još sedmicu dvije, nego ovako milina, gospodski![]()
Dosta od mene na ovu temuNe brini nisi uradio nista sto ostali ne rade.
This time next year we'll be millionaires.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Vidis ti moj Dantes i onda im ne valja drzava.DANTES je napisao/la:kolega fantasista evo nam prilike da napišemo članak o korupciji i kršenju zakona... čovjek priznao sve čak i cijenu...
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Incognito87
- Kontakt:
zbog ovakvih nama država propada...
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
ma kod nas se voli kukati i srati a niko ništa konkretno neće uraditi. i naravno svako će uhvatiti prečicu i krivinusamo_lijevo je napisao/la:Vidis ti moj Dantes i onda im ne valja drzava.DANTES je napisao/la:kolega fantasista evo nam prilike da napišemo članak o korupciji i kršenju zakona... čovjek priznao sve čak i cijenu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Incognito87
- Kontakt:
"imam malu koju planiram da ženim, druga mi je stvorena samo za karanja" - buba corelli
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- samo_lijevo
- Kontakt:
I ti bi sredio?Federer17 je napisao/la:I svako bi sredio sebi dobar posao, ispite na fakultetu, i slicne stvari da moze, a svasta se prica protiv onih koji to rade.
- samo_lijevo
- Kontakt:
pa sta ces uradit kad znas da taj isti nece odgovarati. Ista je to lopovluk, onaj sto daje i uzima i onaj kji ga treba kazniti. Prijavis i samo napravis budalu od sebe.DANTES je napisao/la: ma kod nas se voli kukati i srati a niko ništa konkretno neće uraditi. i naravno svako će uhvatiti prečicu i krivinu
pa prije bi kaznili mene nego njegasamo_lijevo je napisao/la:pa sta ces uradit kad znas da taj isti nece odgovarati. Ista je to lopovluk, onaj sto daje i uzima i onaj kji ga treba kazniti. Prijavis i samo napravis budalu od sebe.DANTES je napisao/la: ma kod nas se voli kukati i srati a niko ništa konkretno neće uraditi. i naravno svako će uhvatiti prečicu i krivinu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- samo_lijevo
- Kontakt:
Il sto bi meni rekao policajac " gledaj svog posla".DANTES je napisao/la: pa prije bi kaznili mene nego njega
Bas su mi te stvari vise puta dolazile u misli, ako mi vjerujes. Sto se ispita tice, to sam imao priliku i imam, ali nikada nisam ni pomisljao na to. Zbog jednog ispita zapitao bih se da li mi je taj posao, odnosno pare koje zaradim, halal. Skoro mi je jedna prof. odgodila usmeni za 2-3 dana jer sam taj dan imao jedan, meni je bio dovoljan dan samo da ponovim. I to nisam htio, samo se pozalio kako necu moci to sve ponovit (tom nekomsamo_lijevo je napisao/la:I ti bi sredio?Federer17 je napisao/la:I svako bi sredio sebi dobar posao, ispite na fakultetu, i slicne stvari da moze, a svasta se prica protiv onih koji to rade.
Iskren da budem mene slika nije tolika potresla.sekerbay je napisao/la:ne bih se slozio. nama, obicnom narodu, humanost nije nepoznat pojam. nedostatak humanosti mozemo pripisati vlastodrscima.
jer, ne znam da li je nekome od nas bilo svejedno gledati sliku onog djeteta.
mene je dobro potresla.
Pa sve je ok što si napisao osim spominjanja cionista. Pravo zlo dolazi iz Rijada, Dohe, Teherana i Moskve. Ne iz Tel Aviva. Rijad kolonizira Evropu, a političari šute jer im plaćaju naftom.sekerbay je napisao/la:kome vjerovati? najbolje nikome.
ja ne mogu vjerovati tiraninu, ali ne mogu ni koljacima djece, tekfirdzijama i lazovima.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.