FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Daj nam Hull. Tu su pare.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Bekric trazi 5000km platu sto mu ja mislim ne mozemo dat
tako je momcinooo, nek bace ovaj lech to je to sto nam trebaEdin TM87 je napisao/la:Omonia i Molde su za nas Real realno... Samo ove 2 ekipe ne bih volio, jer ne bi imali sanse a ne bi neka posjeta bila kao recimo protiv Hulla ili Torina, PSV bojim se da bi nas ubili, a Nome ili Lech tu bi mogli igrat i imali realne sanse da prodjemo, al' sanse 1:6 da ih izvucemo i uz prodjemo Metalurg sto je primarno, jako tesko... Vidjet cemo poslije dzume
realno njihov poraz protiv nome-a je cini mi se samo los dan.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
Lech ili Hull 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Na džumu da se molim da izvučemo Nomme, valjda uspijem na vrijeme klanjati bar sunnete, a ako već moramo nekog jačeg, onda Torino! Mada i sa Englezima bi se oparili... Sve u svemu, samo je bitno da prođemo Metalurga, a u trećem pretkolu koga god da izvučemo, dobar je protivnik, 3 ekipe su prolazne, 3 ekipe su za historijske utakmice
Ja te volim, volim Željo..
Ja mu nikad to nebi dao i da mogu to je 5 talentovanih juniora extrra klase po 1000 maraka plate, oni bi se nogama u guzicu lupali, igrač od 30 godina da mu daješ toliku plaću pa bolje haskovića gurnut na of veznog ili hadžiahmetovića jer to i igraju.Rizzla je napisao/la:Bekric trazi 5000km platu sto mu ja mislim ne mozemo dat
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Koliko sam upratio mi još nismo prošli. Nit' smo zabili gol, nit' smo nešto spektakularno igrali. Polahko sa tim prognozama.
DRUG NEBI TI PUNCA
Sta imas od sunneta klanjaj farze...gio10 je napisao/la:Na džumu da se molim da izvučemo Nomme, valjda uspijem na vrijeme klanjati bar sunnete, a ako već moramo nekog jačeg, onda Torino! Mada i sa Englezima bi se oparili... Sve u svemu, samo je bitno da prođemo Metalurga, a u trećem pretkolu koga god da izvučemo, dobar je protivnik, 3 ekipe su prolazne, 3 ekipe su za historijske utakmice
Ma samo nek pise Nome Kalju/Lech, al' ko da gledam crvenit ce se Torinobluesaa je napisao/la:tako je momcinooo, nek bace ovaj lech to je to sto nam trebaEdin TM87 je napisao/la:Omonia i Molde su za nas Real realno... Samo ove 2 ekipe ne bih volio, jer ne bi imali sanse a ne bi neka posjeta bila kao recimo protiv Hulla ili Torina, PSV bojim se da bi nas ubili, a Nome ili Lech tu bi mogli igrat i imali realne sanse da prodjemo, al' sanse 1:6 da ih izvucemo i uz prodjemo Metalurg sto je primarno, jako tesko... Vidjet cemo poslije dzume![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
raja samo da se zna pare od ovih pretkola dolaze tek pred sljedeću sezonu, evo tek sad nekad trebaju doći pare od Plzen-a, znači samo karte,TV-prava i sponzori od 3.pretkola ABD!
Bekrić je rekao nedavno da mu pare nisu bitne!
" на " ? ?, ? „"“ " во & во $ & " $ $ " во & на ? 90 " на ' ' " " $ ? " " $ „"“ " во ? за ? Европа, ?. & $ $ ? $ претстава & " ја $ $ " на теренот, 250-те " " $ & ? & на " ? $, ? арена „? "“.
PAMETNOM DOSTA. SVAKA CAST MOMCI.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
Edin TM87 je napisao/la: Sta imas od sunneta klanjaj farze...
Ne mere to prije efendije
Nije ni lech bezveze ekipa..Edin TM87 je napisao/la:Sta imas od sunneta klanjaj farze...gio10 je napisao/la:Na džumu da se molim da izvučemo Nomme, valjda uspijem na vrijeme klanjati bar sunnete, a ako već moramo nekog jačeg, onda Torino! Mada i sa Englezima bi se oparili... Sve u svemu, samo je bitno da prođemo Metalurga, a u trećem pretkolu koga god da izvučemo, dobar je protivnik, 3 ekipe su prolazne, 3 ekipe su za historijske utakmice
Ma samo nek pise Nome Kalju/Lech, al' ko da gledam crvenit ce se Torinobluesaa je napisao/la:tako je momcinooo, nek bace ovaj lech to je to sto nam trebaEdin TM87 je napisao/la:Omonia i Molde su za nas Real realno... Samo ove 2 ekipe ne bih volio, jer ne bi imali sanse a ne bi neka posjeta bila kao recimo protiv Hulla ili Torina, PSV bojim se da bi nas ubili, a Nome ili Lech tu bi mogli igrat i imali realne sanse da prodjemo, al' sanse 1:6 da ih izvucemo i uz prodjemo Metalurg sto je primarno, jako tesko... Vidjet cemo poslije dzume![]()
Omanić priželjkuje Torino samo da se zna!
bagrcavi je napisao/la:Koliko sam upratio mi još nismo prošli. Nit' smo zabili gol, nit' smo nešto spektakularno igrali. Polahko sa tim prognozama.
prolazimo buraz u to sam siguran nemas razloga spustat raju neka malo i nas euforija uhvati dosta vise spustanja.
Pa s efendijomgio10 je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la: Sta imas od sunneta klanjaj farze...
![]()
Ne mere to prije efendije
Roger Federer the greatest of all time!
Velahalve je napisao/la:raja samo da se zna pare od ovih pretkola dolaze tek pred sljedeću sezonu, evo tek sad nekad trebaju doći pare od Plzen-a, znači samo karte,TV-prava i sponzori od 3.pretkola ABD!
Satrologija od strane Samira , Adzem je nedavno dao neki interviju gdje upravo govori o Bekricu mada ga ne spominje direktno...Ruku na srce Bekric je veliki Manijak , ali ne zivi se od have i ljubavi navijaca
Pa izvlačenje počinje u 1, a kod mog efend-bega se farzi počinju klanjati oko pola 2 tako da će već biti izvučeno sve 
Jedino ako i efendija ne zanijeti farze prije hutbe
Jedino ako i efendija ne zanijeti farze prije hutbe
Svak zna ko su MANIJACI ŽELJINI!Letach je napisao/la:" на " ? ?, ? „"“ " во & во $ & " $ $ " во & на ? 90 " на ' ' " " $ ? " " $ „"“ " во ? за ? Европа, ?. & $ $ ? $ претстава & " ја $ $ " на теренот, 250-те " " $ & ? & на " ? $, ? арена „? "“.
Re: Odg: FK Željezničar
Velahalve je napisao/la:Nije ni lech bezveze ekipa..Edin TM87 je napisao/la:Sta imas od sunneta klanjaj farze...gio10 je napisao/la:Na džumu da se molim da izvučemo Nomme, valjda uspijem na vrijeme klanjati bar sunnete, a ako već moramo nekog jačeg, onda Torino! Mada i sa Englezima bi se oparili... Sve u svemu, samo je bitno da prođemo Metalurga, a u trećem pretkolu koga god da izvučemo, dobar je protivnik, 3 ekipe su prolazne, 3 ekipe su za historijske utakmice
Ma samo nek pise Nome Kalju/Lech, al' ko da gledam crvenit ce se Torinobluesaa je napisao/la: tako je momcinooo, nek bace ovaj lech to je to sto nam treba![]()
Omanić priželjkuje Torino samo da se zna!
Koje to?
Ne možemo mi nikog još priželjkivati. Da prodjemo kojim slučajem Metalurg u trecem pretkolu nemamo nikakve šanse. Patili smo se sa Lovcenom, patimo se sa Metalurgom, ko god da dodje od ovih rastaviti ce nas.
NO PYRO NO PARTY
Stavite nam anketu ciji je efendija bolji
Baci Lech da se igramo
Baci Lech da se igramo
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Consigliere
- Kontakt:
Ovo izvlacenje je bitno i radi posjete... Ako nas budu cekali PSV, Torino i Hull, naravno da ce se vide raje naloziti i htjeti dati svoj doprinos i podrsku. Kad bi recimo izvukli Hull, bilo bi 15 000 hladno u utorak na Kosevu 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!