FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Henderson
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Henderson » 18 jul 2014, 11:40

Daj nam Hull. Tu su pare.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Rizzla
Kontakt:

Post Postao/la Rizzla » 18 jul 2014, 11:42

Bekric trazi 5000km platu sto mu ja mislim ne mozemo dat

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 18 jul 2014, 11:43

Edin TM87 je napisao/la:Omonia i Molde su za nas Real realno... Samo ove 2 ekipe ne bih volio, jer ne bi imali sanse a ne bi neka posjeta bila kao recimo protiv Hulla ili Torina, PSV bojim se da bi nas ubili, a Nome ili Lech tu bi mogli igrat i imali realne sanse da prodjemo, al' sanse 1:6 da ih izvucemo i uz prodjemo Metalurg sto je primarno, jako tesko... Vidjet cemo poslije dzume :D
tako je momcinooo, nek bace ovaj lech to je to sto nam treba ;)
realno njihov poraz protiv nome-a je cini mi se samo los dan.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 18 jul 2014, 11:45

Lech ili Hull ;-)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 18 jul 2014, 11:45

Na džumu da se molim da izvučemo Nomme, valjda uspijem na vrijeme klanjati bar sunnete, a ako već moramo nekog jačeg, onda Torino! Mada i sa Englezima bi se oparili... Sve u svemu, samo je bitno da prođemo Metalurga, a u trećem pretkolu koga god da izvučemo, dobar je protivnik, 3 ekipe su prolazne, 3 ekipe su za historijske utakmice
Ja te volim, volim Željo..

jahija

Post Postao/la jahija » 18 jul 2014, 11:49

Rizzla je napisao/la:Bekric trazi 5000km platu sto mu ja mislim ne mozemo dat
Ja mu nikad to nebi dao i da mogu to je 5 talentovanih juniora extrra klase po 1000 maraka plate, oni bi se nogama u guzicu lupali, igrač od 30 godina da mu daješ toliku plaću pa bolje haskovića gurnut na of veznog ili hadžiahmetovića jer to i igraju.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 jul 2014, 11:50

Koliko sam upratio mi još nismo prošli. Nit' smo zabili gol, nit' smo nešto spektakularno igrali. Polahko sa tim prognozama.
DRUG NEBI TI PUNCA

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 jul 2014, 11:51

gio10 je napisao/la:Na džumu da se molim da izvučemo Nomme, valjda uspijem na vrijeme klanjati bar sunnete, a ako već moramo nekog jačeg, onda Torino! Mada i sa Englezima bi se oparili... Sve u svemu, samo je bitno da prođemo Metalurga, a u trećem pretkolu koga god da izvučemo, dobar je protivnik, 3 ekipe su prolazne, 3 ekipe su za historijske utakmice
Sta imas od sunneta klanjaj farze...
bluesaa je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Omonia i Molde su za nas Real realno... Samo ove 2 ekipe ne bih volio, jer ne bi imali sanse a ne bi neka posjeta bila kao recimo protiv Hulla ili Torina, PSV bojim se da bi nas ubili, a Nome ili Lech tu bi mogli igrat i imali realne sanse da prodjemo, al' sanse 1:6 da ih izvucemo i uz prodjemo Metalurg sto je primarno, jako tesko... Vidjet cemo poslije dzume :D
Ma samo nek pise Nome Kalju/Lech, al' ko da gledam crvenit ce se Torino :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 18 jul 2014, 11:56

raja samo da se zna pare od ovih pretkola dolaze tek pred sljedeću sezonu, evo tek sad nekad trebaju doći pare od Plzen-a, znači samo karte,TV-prava i sponzori od 3.pretkola ABD!
Bekrić je rekao nedavno da mu pare nisu bitne! :oops:

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 18 jul 2014, 11:56

" на " ? ?, ? „"“ " во & во $ & " $ $ " во & на ? 90 " на ' ' " " $ ? " " $ „"“ " во ? за ? Европа, ?. & $ $ ? $ претстава & " ја $ $ " на теренот, 250-те " " $ & ? & на " ? $, ? арена „? "“.
PAMETNOM DOSTA. SVAKA CAST MOMCI.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 18 jul 2014, 11:57

Edin TM87 je napisao/la: Sta imas od sunneta klanjaj farze...

:nene:

Ne mere to prije efendije

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 18 jul 2014, 11:58

Edin TM87 je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Na džumu da se molim da izvučemo Nomme, valjda uspijem na vrijeme klanjati bar sunnete, a ako već moramo nekog jačeg, onda Torino! Mada i sa Englezima bi se oparili... Sve u svemu, samo je bitno da prođemo Metalurga, a u trećem pretkolu koga god da izvučemo, dobar je protivnik, 3 ekipe su prolazne, 3 ekipe su za historijske utakmice
bluesaa je napisao/la:
Ma samo nek pise Nome Kalju/Lech, al' ko da gledam crvenit ce se Torino :mrgreen:
Nije ni lech bezveze ekipa..
Omanić priželjkuje Torino samo da se zna! :bih:

CARSON

Post Postao/la CARSON » 18 jul 2014, 11:58

bagrcavi je napisao/la:Koliko sam upratio mi još nismo prošli. Nit' smo zabili gol, nit' smo nešto spektakularno igrali. Polahko sa tim prognozama.

prolazimo buraz u to sam siguran nemas razloga spustat raju neka malo i nas euforija uhvati dosta vise spustanja.

:nene: :nene:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 jul 2014, 11:59

gio10 je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la: Sta imas od sunneta klanjaj farze...

:nene:

Ne mere to prije efendije
Pa s efendijom :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Rizzla
Kontakt:

Post Postao/la Rizzla » 18 jul 2014, 11:59

Velahalve je napisao/la:raja samo da se zna pare od ovih pretkola dolaze tek pred sljedeću sezonu, evo tek sad nekad trebaju doći pare od Plzen-a, znači samo karte,TV-prava i sponzori od 3.pretkola ABD!
Bekrić je rekao nedavno da mu pare nisu bitne! :oops:

Satrologija od strane Samira , Adzem je nedavno dao neki interviju gdje upravo govori o Bekricu mada ga ne spominje direktno...Ruku na srce Bekric je veliki Manijak , ali ne zivi se od have i ljubavi navijaca

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 18 jul 2014, 12:00

Pa izvlačenje počinje u 1, a kod mog efend-bega se farzi počinju klanjati oko pola 2 tako da će već biti izvučeno sve :D

Jedino ako i efendija ne zanijeti farze prije hutbe :mrgreen:

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 18 jul 2014, 12:03

Letach je napisao/la:" на " ? ?, ? „"“ " во & во $ & " $ $ " во & на ? 90 " на ' ' " " $ ? " " $ „"“ " во ? за ? Европа, ?. & $ $ ? $ претстава & " ја $ $ " на теренот, 250-те " " $ & ? & на " ? $, ? арена „? "“.
PAMETNOM DOSTA. SVAKA CAST MOMCI.
Svak zna ko su MANIJACI ŽELJINI! :clap:

Buu
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 18 jul 2014, 12:04

Velahalve je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:
bluesaa je napisao/la: tako je momcinooo, nek bace ovaj lech to je to sto nam treba ;)
Nije ni lech bezveze ekipa..
Omanić priželjkuje Torino samo da se zna! :bih:

Koje to?

Ne možemo mi nikog još priželjkivati. Da prodjemo kojim slučajem Metalurg u trecem pretkolu nemamo nikakve šanse. Patili smo se sa Lovcenom, patimo se sa Metalurgom, ko god da dodje od ovih rastaviti ce nas.
NO PYRO NO PARTY

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 18 jul 2014, 12:09

Stavite nam anketu ciji je efendija bolji :mrgreen:
Baci Lech da se igramo :lol:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 jul 2014, 12:09

Ovo izvlacenje je bitno i radi posjete... Ako nas budu cekali PSV, Torino i Hull, naravno da ce se vide raje naloziti i htjeti dati svoj doprinos i podrsku. Kad bi recimo izvukli Hull, bilo bi 15 000 hladno u utorak na Kosevu ;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cwirek i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []