FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anton 1983
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anton 1983 » 02 mar 2011, 22:41

schweinsteiger je napisao/la:
protiv ovakve nizerazredne igre Schalkea s kojim Gladbach i Nurnberg bolji rezultat izvuku,on nije mog'o s ovakvim timom,pa koooooooonj!!!!!!!!
Nije sad da pričaš razumno, ali Schalke nije tako igrao protiv Nurnberga i Gladbacha. Nije problem kaj mi nismo jednom takvom betonu dali gol u 90. minuta, to se može desiti. Problem je u tome kaj smo dobili OPET ONAKO GLUP GOL ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 02 mar 2011, 22:53

Koliko mi je zao, toliko mi je drago. Nesto se mora mijenjat... A ovo ce biti povod za to. ;)

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 02 mar 2011, 22:55

edotabako je napisao/la:Koliko mi je zao, toliko mi je drago. Nesto se mora mijenjat... A ovo ce biti povod za to. ;)

i meni ovo mirise na ono ljeto kad smo doveli Riberya i Tonia
Thomas Müller - Fußballgott

SAMO BORDO
Kontakt:

Post Postao/la SAMO BORDO » 02 mar 2011, 22:58

A sto nam se moraju desavati ovakve stvari da bi se pojacavali! Meni licno smijesno i zalosno!
Toliko se zaraduje a nece da se ulozi! Jadovi! Samo se sekiram! :evil:

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 02 mar 2011, 22:59

anton 1983 je napisao/la: Nije sad da pričaš razumno, ali Schalke nije tako igrao protiv Nurnberga i Gladbacha. Nije problem kaj mi nismo jednom takvom betonu dali gol u 90. minuta, to se može desiti. Problem je u tome kaj smo dobili OPET ONAKO GLUP GOL ;)
ma kakav beton,vise nasa bezidejnost sto u sredini sto u napadu,
#miasanmia

Modricluka
Kontakt:

Post Postao/la Modricluka » 02 mar 2011, 23:00

schweinsteiger je napisao/la:JE'BEM GA GLUPA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
IDIOT,PAPAK,KONJ,DEBIL,MAGARAC,IMBECIL,KRETEN
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

oj ne d'o Bog da vidim Galonju gdje uzivo,ubicu ga :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

protiv ovakve nizerazredne igre Schalkea s kojim Gladbach i Nurnberg bolji rezultat izvuku,on nije mog'o s ovakvim timom,pa koooooooonj!!!!!!!!

Kako ce ikoga dobiti kad hajvani poput s tvog avatara moraju biti u prvih 11.
Covjek pola lopti ne doda kako bog zapovjeda,najveci invalid u Bayernu!
Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 02 mar 2011, 23:01

Ako ko vidi secera, pozdravite ga u moje ime.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 02 mar 2011, 23:02

obavezno novi stoperski par dovestii.. mislim imate odlicnu ekipu... Ali treba tu dva stopera...

Mozda i jedan napadac tipa kao nekad Podolski (brz,tehnicar,suter) Ako Milan ispadne iz LP,a vrlo je moguce, meni ste najdrazi od ovih klubova sto su ostali,volio bih da idete do kraja..
-RIVALDO-

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 mar 2011, 23:03

Ako Van Gaal ne dobije otkaz,necu vise navijati za njih.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 02 mar 2011, 23:05

Eh sad mi je krivo sto Gaal nije postavio Gustava na beka, a Pranjica u vezu.
Tad bi bar mogli reci da je on glup, da ne zna postavit' igrace. Al' malo sutra. :D
Frajer postavi sve kako treba i mi ne stvorimo ozbiljniju sansu. Pa u cemu je problem 'ebem mu?

Znam ba odgovor i na to pitanje. :mrgreen:
Previse je igraca potpuno izvan forme. Krenuo bih sa Riberyjem. Stvarno mi je zao ali tako je.
Ono sto on trenutno pokazuje nije nista vise od prosjecnog igraca. Uredu je to da se na njega posebno pazi, da ne dobija previse prostora. Ali, ali...stvarno se vise i ne sjecam beka kojeg je on nadigrao. Kad je to zadnji put bilo? :?
Ovaj Schalkeov malac jest grub, al' red bi bio da se dobije neki duel, da bude poneki prodor. Po meni je opasniji bio bek Pranjic, nego Ribery.
Mnogi ce reci da ne moze ni on uvijek izvlaciti Bayern, da se jos nije 100% spreman poslije povrede. Ali da li ce ikada vise biti? Pa zar se moze ne biti u formi dvije godine? Ne bih rekao...

Schweinijeva forma takodje.
On vise ne cuva loptu kao prije, nije vise siguran prilikom dodavanja. Vise napravi stete timu nego koristi.

Klupa obojici pa ce se valjda opametiti!

A i Neuer je brat bratu danas objasnio neke stvari. Covjek je hvatao suteve za koje sam mislio da bi mogli predstavljati neku opasnost. Dakle, ne izbijao, nego hvatao!
Zvizduci s pocetka su postajali sve tisi, jer su i navijaci shvatili o kakvoj se klasi radi. Ocekivao sam da bi mozda mogao pogrijsiti pod tim silnim pritiskom, al' klinac.
Kapa dole majstore!
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

SAMO BORDO
Kontakt:

Post Postao/la SAMO BORDO » 02 mar 2011, 23:15

U Bayern i treba da se dovode najbolji igraci i golmani, sto iz bundes lige a i sire!
Vidilo se o kakvom se kvalitetu radi! Neuer cista desetka vec dugo,nesjecam se kada je bio van forme.
A jos mlad! **** vise zajebavanje!

Klare

Post Postao/la Klare » 02 mar 2011, 23:22

Protiv Dortmunda nadigrani trkački, a sad i taktički. Od večeras sam i ja okrenut protiv Gaalonje. :evil:
Forma je u silaznoj putanji, toliko nerviranja ove sezone. ne znam šta još možemo očekivati od njega na klupi, ispadanje od Intera, poraz od Hannovera. Boljem se ne možemo nadati. Očekujem hitar potez uprave, jer vjerujem da on otkaza sam dati neće. Njemu obraz svašta dozvoljava. No, dosta je bilo Gaalonje, red bi bio da se malo okrenem i našim igračima. :twisted:
Očekujem povratak Butta na gol, nema teorije da ovaj mali bude budućnost. Neće da sjedi u Bayernu, nema problema, idi u drugoligaša pa brani na vrhunskom nivou. Bio sam za Krafta, ali definitivno mijenjam mišljenje. Neuera bih volio po kvaliteti, ali postoje i druge prepreke... Svejedno na Kraftu se ne može graditi budućnost. Neuer je pokazao da je miljama ispred.
Buyten mora u prvih 11. Hebote nikad nisam znao da ću ovo morati da kažem. Previše problema kod prekida, Tymu je krajnje ružno vidjeti na trenutnoj poziciji. Bolja je prošlogodišnja odbrana bila. Breno i Buyten su trenutna dobitna kombinacija. Pranja i Gustavo solidni.
O Riberyu, Gomezu, Mulleru, Schweinsteigeru radije neću ništa reći.
Evidentno je da Robben ima problema s tim mišićem, samo se vješto skrivaju stvari. Nema više duela, prolazaka, miješanja. Pa trči li taj ikako u dvije zadnje utakmice. :? Sve se svodi na primanje, pa dodavanje ili centaršut.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 02 mar 2011, 23:38

tek sad dolaze problemi,,moral je pao sve je otislo u *ičku lepe matera,,,jednostavno nemaju ljudi volje,,nezainteresirani,, ponasaju se kao da su na treningu,,gube duele,krivi pasovi,,roben nece i nemoze da igra sam,definitivno riberi gotovani dobio dobar ugovor i lovijanu i sad ga boli racku forma se ne postize driblinzina i forsiranje igre 1 na 1,,,swajni zaglibio do grla psiha ga ubi a nas vrli trener poznat po tome kako zna psiholoski podici igraca, svajni ponovo izgub dvoboj u svom kaznenom kao i protiv BVB..
Lovit ce se LP ali ovakvom formom igraca i ovakvom motivaciom tesko tesko,,
jos gora stvar treba se izboriti za 3. mjesto BL sto je jadno i tuzno kad je u pitanju BAYERN da se mi borimo za 3. mjesto nevjerovatno,,
neka se je desio ovaj poraz,,da gore u lozi ona trojica matorih mangupa skontaju da danasnji nogomet zahtjeva ulaganje, ali ne ulaganja 15 mil nego veca ulaganja (naravno ne da budemo R.Madrid bacamo pare dzabe) vec da odrijse kesu i da kupe nesto konkretno i provjereno.,,,imam neki osjecaj da van gall radi neke stvari namjerno,,da vrsi dodatni pritisak na igrace svojim prekomjernim nepotrebnim tvrdoglavim autoritetom, stoji to da je on prosle sezone imao dobar uspjeh i da je otkrio par odlicnih igraca te nametnu ofanzivniju i ljepsu igru Bayerna nego ranije ali je pogrijesio sto nije zatijevao pojacanja nego se je precjenio i sebe i svoje igrace mislio je d amoze izdrzati ali nemoze ....

nista nisam novo napisao ali braco muka me spopala pa da se malo na ovaj nacin tjesim..

Lijep optimisticni pozdrav od tuznog Bavarca :cry: :(
VOLIM BAYERN

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 02 mar 2011, 23:43

Fali vam rotacije. U 7 dana, 3 utakmice, isti igraci zapocinju. Robben i Ribery do juce pauzirali i nema sanse da mogu izdrzati ovaj tempo. Zasto se ne ubaci jedan Altintop, pa da se bar jedno krilo odmori? Kad god je Altintop igrao bio je jedan od boljih i mogao je puno pomoci u ovih zadnjih 7 dana. Sad u subotu definitivno mora odmoriti Robena pa i Riberija, jer ce vam trebati svjezi za Inter. Nista losije nece Altintop odigrati od ove dvojice sto su prikazali u zadnje dvije tekme. Cak biste pojebali koncepciju Hannoveru jer ce svu taktiku podrediti da zaustave Robena.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 mar 2011, 00:01

evo na brzaka da se osvrnem na postove ovih nasih strucnjaka....
The Game je napisao/la:Gaal ko da je napusen jebbo mu konj zenu, frajer bi Kahna sklon'o s gola :? :? :? :?
namjerno pocinjem sa ovim, jer mi zaista ova izjava nije jasna.
JetSet_Hantraga je napisao/la:Evo i mene u novom odijelu. :mrgreen:
E ti si me bar nasmijao. :lol: Bas sam konto koga ces postaviti.
P.S. Otkud u plavom dresu, to radi secera, jelde? :lol:
Raul_64 je napisao/la:Babo zabio 8-)
ebem i njega i babu mu :twisted:
schweinsteiger je napisao/la:Gomez se u ovoj utakmici pokazao kao bolji golman nego napadac :D
Sad probas zatvoriti usta i udahnes dva-tri puta....pa onda pljunes po svom nicknameu i avataru. :lol:
pasha_the_one je napisao/la:ovo vise ne prolazi, procitana knjiga i svako ima recept za igru Bayern-a trenutno... Ukoliko uspiju zatvoriti Robenna i Ribery-ja uspjeli su protiv Bayern-a.
Pametan decko, to sam oduvijek znao. 8-)
don_burza je napisao/la:Zbog ovog Bayerna cu pocet pratiti sah
Za to si se ubio :lol:
roy_makaay je napisao/la:Nakon remija s Hannoverom očekujem da LvG napokon dobije nogu.Zreo je.
ah taj roy, meni tako drag. ali zasto nakon remija...... :?
Monolog je napisao/la: U svakom slučaju, nadam se da će vas i Inter dobiti na Allianz Areni i tako Galonju pošalju nazad u Holandiju.
Eh, posto si filmofil, da ti u startu kazem, da taj film neces gledati. :D
Mislim na to da ce nas Inter dobiti na AA.
Centre forward je napisao/la: tuga jad i čemer
wao, what...jos podebljano :lol: jesul graske znoja isle kad si ovo pisao? :mrgreen:
schweinsteiger je napisao/la:oj ne d'o Bog da vidim Galonju gdje uzivo,ubicu ga
opet ti? de reci geri znas li se tuci? cim dodjem u zivinice zamisli mene umjesto gaala i probaj sta napraviti. :D
ma daj, majka mu stara....dokle ovakvog svrljanja.
NYKnicks Fan je napisao/la:Ako Van Gaal ne dobije otkaz,necu vise navijati za njih.
neces vise.... :lol: de ti nama postavi ono zbog cega nas zovu erfolgfans :mrgreen:
JetSet_Hantraga je napisao/la: A i Neuer je brat bratu danas objasnio neke stvari. Covjek je hvatao suteve za koje sam mislio da bi mogli predstavljati neku opasnost. Dakle, ne izbijao, nego hvatao!
Hantro ti znas da si moj, ali ruku na srce i priznaj, je li svaka lopta pogodila Manuela?
Naravno, time ne umanjujem njegove kvalitete, ali brate, imao je srece kod ono malo (polu)prilika...
Klopp je napisao/la:Fali vam rotacije. U 7 dana, 3 utakmice, isti igraci zapocinju. Robben i Ribery do juce pauzirali i nema sanse da mogu izdrzati ovaj tempo.
Pametno razmisljanje.
Vom Jäger zum Gejagten

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 03 mar 2011, 00:23

Bas me zanima kako ce Uli zaspat veceras

Problem igre Bayena je sto nepostoji plan B , znaci ista igra kad je presing ,ista igra na kontre, ista igra kad se treba branit.

dortmund ih je razbio trcanjem 70% a taktikom 30% a salke veceras trcanjem 3% a taktikom 97%

i prosle sezone kad zatvore Riberya i Robbena bili smo nula a da nepricam ove

prije brate nece Efea ili Baslera ima Schol , nece Elbera ili Janckera ubacis Zicklera , Lizarazua u odbani po obicaju mogo samo Allah Dz.S da prodje a ako i on prodje ima drugi Bog na golu

eto do priej samo 10godina smo imali na skoro svakoj poziciji jace igrace nego danas. Ubjedjen sam da bi u toj generaciji Tymoscuk kupovao ulaznice za utakmice , Stuber nebi smio prici trening centru na 10 kilometara.

i jos jedno buraz nemoz` ti ici na titule u BL i LP sa Pranjicem na beku koji je bek na nivou igraca seste kantonalne lige grupa jugo-sjever
Thomas Müller - Fußballgott

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 03 mar 2011, 00:26

Ma bjezi ba,djaba mi kidaju zivce citavu sezone u pm,dajem im sansu jos protiv intera :mrgreen:

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 03 mar 2011, 00:29

geronimo je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:Gomez se u ovoj utakmici pokazao kao bolji golman nego napadac :D
Sad probas zatvoriti usta i udahnes dva-tri puta....pa onda pljunes po svom nicknameu i avataru. :lol:
pa sto bolan ovako :(
Schweini jeste ktastrofa zadnje dvije utakmice,ali opet je imao bolju priliku za gol nego Gomez :(
geronimo je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:oj ne d'o Bog da vidim Galonju gdje uzivo,ubicu ga
opet ti? de reci geri znas li se tuci? cim dodjem u zivinice zamisli mene umjesto gaala i probaj sta napraviti. :D
ma daj, majka mu stara....dokle ovakvog svrljanja.
hahaha :D
bolje da ja u Minken odem i Gaala,nego da ti dolazis u Zivinice po batine :D
iznervir'o me ba :oops:
#miasanmia

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 03 mar 2011, 00:40

geronimo je napisao/la:E ti si me bar nasmijao. :lol: Bas sam konto koga ces postaviti.
P.S. Otkud u plavom dresu, to radi secera, jelde? :lol:
Ma jok, nego poslije ovakvih partija Bayerna, prelazim i ja u Hofenhajmovce. :D
Al' dobro jest i da se uvucem Secerbegovicu ne bil' kako pribacio koji bod vise u kvizu. :mrgreen:
geronimo je napisao/la:Hantro ti znas da si moj, ali ruku na srce i priznaj, je li svaka lopta pogodila Manuela?
Naravno, time ne umanjujem njegove kvalitete, ali brate, imao je srece kod ono malo (polu)prilika...
Lik se yebeno dobro postavlja, pa izgleda kao da lopte idu po sredini gola.
A i realno gledajuci, ko je nama kriv kad Ribery suta sa 10 metara ko po yayima. :lol: Ono se zakucaje u raslje.
Uh sto ne dodje jedna onakva do Maria... :D
don_burza je napisao/la:Lizarazua u odbani po obicaju mogo samo Allah Dz.S da prodje a ako i on prodje ima drugi Bog na golu
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tobe jarabi. :lol:
Imas i sad jednog takvog, Lahma, al' dzaba kad ne moze sve sam. :lol:
Klare je napisao/la:Od večeras sam i ja okrenut protiv Gaalonje. :evil:
Eto druze Gaal, mozes pakovati kofere. Klarson je ustao protiv tebe, spasa ti nejma. :D

I jos nesto: nisam pohvalio Brena za vecerasnju partiju. Najsvjetlija tacka Baye tunajt. Poslije ovog a ce tesko ispasti is pocetnog elfa.
Iako nije bas da je prejaka konkurencija. :twisted:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 mar 2011, 00:51

Evo sada sam na RTL-u (Njemacki) pogledao izvjestaj s utakmice i vidi se kako na kraju iste Hopfner i KHR smiriju UH koji je ljut kao ris i nesta njima dvojci objasnjava. Nemam namjeru provocirati ali bilo je dobro vidjeti starog dobrog UH u svom elementu. Iskreno ne bi me cudilo da sutra LvG dobije otkaz i vecerasnje izjave KHR za medije me podsjecaju na scenarij kada je Felix Magath dobio otkaz.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []