Sezona se bliži kraju, već dugo znamo da Ranieri neće ostati naredne godine - a novi trener se ne nazire. Igrački kadar jeste važan, ali bez pravog trenera i dobri igrači su uzaludni.
Pa da vidimo šta se sve pisalo i šta je od toga definitivno propalo.
Ancelotti - Otišao u Brazil, nadam se da više nikad neće biti spomenut kao potencijalni trener Rome, nikada nije imao želju za tim.
Fabregas - Danas je potvrđeno da će i naredne sezone ostati na klupi Coma (inače djeluje da su jako zainteresovani za Bryana)
Farioli - Sam je izjavio da mu je želja raditi u Engleskoj, ostaje misterija i šta je sa tih pet miliona koji su uslov da bi ga Ajax pustio.
Allegri - Relevantni izvori su prenijeli da nije meta za novog trenera.
Vieira - Zaista bi bilo neozbiljno njega postaviti na čelo kluba.
Pioli - Relevantni izvori su prenijeli da nismo zainteresovani.
Ko onda ostaje kao mogućnost? Treneri koji nisu demantovali glasine, znači Sarri (doduše njega želi i Milan), Roberto Mancini ili Italiano, postoji ta minorna šansa za nekog stranca, jer su dvojica dolazila u Rim - Xavi/Ten Hag.
Jeste da sam se ponovio, ali nadam se da će izabrati Sarrija, bez obzira na njegovu prošlost sa fašistima, namjerno nisam spomenuo Gasperinija, jer ga je sam Ranieri otpisao prije nekoliko mjeseci.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.