Ovo nam treba....
Sad ce neko reci pa za Hajduk navija cijela Dalmacija ali ....
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bordo prica se nastavljaAsharaK je napisao/la:Mi imamo marketing ko qrac da izvinete... Pa prvo su usrali ono sa clanskim, Boga pitaj na sta to izgleda, kakva je baza, ovo ono. Sad nisu pustene ni godisnje u prodaju, nema nikakvog najavljivanja za tekmu u utorak, ama baš ništa...
pile87 je napisao/la:Bordo prica se nastavljaAsharaK je napisao/la:Mi imamo marketing ko qrac da izvinete... Pa prvo su usrali ono sa clanskim, Boga pitaj na sta to izgleda, kakva je baza, ovo ono. Sad nisu pustene ni godisnje u prodaju, nema nikakvog najavljivanja za tekmu u utorak, ama baš ništa...
A ne brate, ti si eto upućen u dešavanja u klubu, i znaš sve. Pa budi malo realan, ne može nam fejs biti jedini izvor, pa moramo imati još nešto. Vidio si protiv Plzena, nije se baš ni toliko toga uradilo a pun stadion, što znači malo nam fali...pile87 je napisao/la:Bordo prica se nastavljaAsharaK je napisao/la:Mi imamo marketing ko qrac da izvinete... Pa prvo su usrali ono sa clanskim, Boga pitaj na sta to izgleda, kakva je baza, ovo ono. Sad nisu pustene ni godisnje u prodaju, nema nikakvog najavljivanja za tekmu u utorak, ama baš ništa...
A samo se zajebavam, mogu ti reci da nismo nikad imali neko pretjerano reklamirenje utakmica pa ni te protiv Plzena.AsharaK je napisao/la:A ne brate, ti si eto upućen u dešavanja u klubu, i znaš sve. Pa budi malo realan, ne može nam fejs biti jedini izvor, pa moramo imati još nešto. Vidio si protiv Plzena, nije se baš ni toliko toga uradilo a pun stadion, što znači malo nam fali...
Ne bi valjalo ako ne bude tako, bez obzira na tu famoznu trenutnu situaciju, treće pretkolo nije mala stvar. Novac koji će se dobiti od UEFA-e nije zanemariv, govorimo o skoro 400.000 eura.pile87 je napisao/la:prodjemo li ovaj krug vrijedi se potruditi nesto i napraviti
zalosno je, ali je tako...exbabilon je napisao/la:Dok ovom narodu ne usadis zapadnjacki mentalitet, ne mozes ga ni dovest na stadion zapadnjackim forama. Oduvijek su ovdje igra i rezultat bili najbolji marketing, sad uvali 2-3 komada Metalurgu i izvuci neki X ili minimalan poraz protiv Omonie, eto ti punog Koseva. Al ako te izbaci Metalurg, mozes ti ljudima na vrata dolazit i nudit im dzaba ulaz na prvoj domacoj utakmici, vise od 1500 ljudi nece bit, prosta racunica..
Iskreno sve je moguce mislim da ni Adzem licno nije siguran koliko ova ekipa moze. Ove nam se godine sve otvorilo i ko zna kad ce opet, protivnici po mjeri cek ni trece predkolo nije neprolazno pod uslovom da imas ekipu.Misljenja sam da se ove godine trebalo invenstirati u barem tri igraca.Stopera Kosoric odlicno zatim nekog veznjaka i napadaca.Nije to uslov da bi prosao dalje niti je bilo sta sigurno ali imao bi sta ocekivati...Virtu4l je napisao/la:Ne bi valjalo ako ne bude tako, bez obzira na tu famoznu trenutnu situaciju, treće pretkolo nije mala stvar. Novac koji će se dobiti od UEFA-e nije zanemariv, govorimo o skoro 400.000 eura.pile87 je napisao/la:prodjemo li ovaj krug vrijedi se potruditi nesto i napraviti
Odavno nesto realnije nisam cuo,zato i pisem ovde iako nemam navike nikome smetati a pogotovo ne provocirati.Ovo je odgovor svima nama koji se pitamo zasto posjete BH nisu vece.exbabilon je napisao/la:Dok ovom narodu ne usadis zapadnjacki mentalitet, ne mozes ga ni dovest na stadion zapadnjackim forama. Oduvijek su ovdje igra i rezultat bili najbolji marketing, sad uvali 2-3 komada Metalurgu i izvuci neki X ili minimalan poraz protiv Omonie, eto ti punog Koseva. Al ako te izbaci Metalurg, mozes ti ljudima na vrata dolazit i nudit im dzaba ulaz na prvoj domacoj utakmici, vise od 1500 ljudi nece bit, prosta racunica..
Razlika je brate između simpatizera i navijača. Ovog prvog moraš natjerat da dođe.gavran je napisao/la:Ja ne kontam šta će mi marketing da odem ŽELJU gledati.Yebote ne mogu dočekati utakmicu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Taj veznjak je trenutno po meni najbitniji, uz njega bi možda i Nedo došao do izražaja. Ne sviđa mi se Željo kojem je najbitnije da ne primi gol, a ako zabijemo dobro je. Lovćen u dvije utakmice nije stvorio gol šansu. Može se crnogorski fudbal omalovažavati do besvijesti, ali ipak govorimo o ekipi koja je među tri najbolje u CG, protiv njihovih klubova se naši klubovi nisu naigrali. Metalurg nismo gledali, ali izgleda da ni oni ofanzivno nisu uradili skoro ništa, tako da je opet taj defanzivni dio ekipe poprilično zadovoljavajući, ali zbog te filozofije igre Nedo će za pet kola biti etiketiran kao kloc, i slično, a možda nije do njega.pile87 je napisao/la:Iskreno sve je moguce mislim da ni Adzem licno nije siguran koliko ova ekipa moze. Ove nam se godine sve otvorilo i ko zna kad ce opet, protivnici po mjeri cek ni trece predkolo nije neprolazno pod uslovom da imas ekipu.Misljenja sam da se ove godine trebalo invenstirati u barem tri igraca.Stopera Kosoric odlicno zatim nekog veznjaka i napadaca.Nije to uslov da bi prosao dalje niti je bilo sta sigurno ali imao bi sta ocekivati...
kod amidze Idriza kvar je dublje u sistemumma_hz je napisao/la:pile87 je napisao/la:Bordo prica se nastavljaAsharaK je napisao/la:Mi imamo marketing ko qrac da izvinete... Pa prvo su usrali ono sa clanskim, Boga pitaj na sta to izgleda, kakva je baza, ovo ono. Sad nisu pustene ni godisnje u prodaju, nema nikakvog najavljivanja za tekmu u utorak, ama baš ništa...
i kad dodju samo s... I jedva čekaju kiks pa da mi kažu zato ja ne idem da me ne nerviraju a ja kartu platio,bolje da sam listić uplatio i upalio arenu.I zato ja idem sam da nikoga ne slušam i da sa uživanjem gledam svog ŽELJU,kako god završioAsharaK je napisao/la:Razlika je brate između simpatizera i navijača. Ovog prvog moraš natjerat da dođe.gavran je napisao/la:Ja ne kontam šta će mi marketing da odem ŽELJU gledati.Yebote ne mogu dočekati utakmicu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.