FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 19 jul 2014, 12:02

http://hajduk.hr/vijest/guzva-pred-odje ... plata/4811" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo nam treba....

Sad ce neko reci pa za Hajduk navija cijela Dalmacija ali .... :think:
Željeznicar za život cijeli !

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 19 jul 2014, 12:14

Mi imamo marketing ko qrac da izvinete... Pa prvo su usrali ono sa clanskim, Boga pitaj na sta to izgleda, kakva je baza, ovo ono. Sad nisu pustene ni godisnje u prodaju, nema nikakvog najavljivanja za tekmu u utorak, ama baš ništa...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jul 2014, 12:18

AsharaK je napisao/la:Mi imamo marketing ko qrac da izvinete... Pa prvo su usrali ono sa clanskim, Boga pitaj na sta to izgleda, kakva je baza, ovo ono. Sad nisu pustene ni godisnje u prodaju, nema nikakvog najavljivanja za tekmu u utorak, ama baš ništa...
Bordo prica se nastavlja :salut:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 jul 2014, 12:20

Nadam se da ce se ulaznice pustiti u prodaju u ponedjeljak makar samo na grbavici.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 jul 2014, 12:20

pile87 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Mi imamo marketing ko qrac da izvinete... Pa prvo su usrali ono sa clanskim, Boga pitaj na sta to izgleda, kakva je baza, ovo ono. Sad nisu pustene ni godisnje u prodaju, nema nikakvog najavljivanja za tekmu u utorak, ama baš ništa...
:roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 19 jul 2014, 12:22

pile87 je napisao/la:
A ne brate, ti si eto upućen u dešavanja u klubu, i znaš sve. Pa budi malo realan, ne može nam fejs biti jedini izvor, pa moramo imati još nešto. Vidio si protiv Plzena, nije se baš ni toliko toga uradilo a pun stadion, što znači malo nam fali...

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jul 2014, 12:28

AsharaK je napisao/la:A ne brate, ti si eto upućen u dešavanja u klubu, i znaš sve. Pa budi malo realan, ne može nam fejs biti jedini izvor, pa moramo imati još nešto. Vidio si protiv Plzena, nije se baš ni toliko toga uradilo a pun stadion, što znači malo nam fali...
A samo se zajebavam, mogu ti reci da nismo nikad imali neko pretjerano reklamirenje utakmica pa ni te protiv Plzena.
Vise to zavisi od nekih drugih faktora rezultata, ekipe itd
Sad svi znaju da cemo gledati patnju 90 minuta i obicnih gledalaca neces imati a istini za volju protivnik je NIKO.
Obicnog gledaoca ne zanima prolazak Zelje u naredni krug nego ono sto vidi na terenu i to je jedan od razloga lose posjete ne samo kod nas nego u ligi.Unaprijed si osudjen na nesto, prodjemo li ovaj krug vrijedi se potruditi nesto i napraviti.Mada imamo i precih stvari bar ja mislim da imamo prije svega ekipa pa onda sve ostalo.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 19 jul 2014, 12:35

Dok ovom narodu ne usadis zapadnjacki mentalitet, ne mozes ga ni dovest na stadion zapadnjackim forama. Oduvijek su ovdje igra i rezultat bili najbolji marketing, sad uvali 2-3 komada Metalurgu i izvuci neki X ili minimalan poraz protiv Omonie, eto ti punog Koseva. Al ako te izbaci Metalurg, mozes ti ljudima na vrata dolazit i nudit im dzaba ulaz na prvoj domacoj utakmici, vise od 1500 ljudi nece bit, prosta racunica..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2014, 12:37

pile87 je napisao/la:prodjemo li ovaj krug vrijedi se potruditi nesto i napraviti
Ne bi valjalo ako ne bude tako, bez obzira na tu famoznu trenutnu situaciju, treće pretkolo nije mala stvar. Novac koji će se dobiti od UEFA-e nije zanemariv, govorimo o skoro 400.000 eura.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kb80
Kontakt:

Post Postao/la kb80 » 19 jul 2014, 12:43

exbabilon je napisao/la:Dok ovom narodu ne usadis zapadnjacki mentalitet, ne mozes ga ni dovest na stadion zapadnjackim forama. Oduvijek su ovdje igra i rezultat bili najbolji marketing, sad uvali 2-3 komada Metalurgu i izvuci neki X ili minimalan poraz protiv Omonie, eto ti punog Koseva. Al ako te izbaci Metalurg, mozes ti ljudima na vrata dolazit i nudit im dzaba ulaz na prvoj domacoj utakmici, vise od 1500 ljudi nece bit, prosta racunica..
zalosno je, ali je tako...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jul 2014, 12:49

Virtu4l je napisao/la:
pile87 je napisao/la:prodjemo li ovaj krug vrijedi se potruditi nesto i napraviti
Ne bi valjalo ako ne bude tako, bez obzira na tu famoznu trenutnu situaciju, treće pretkolo nije mala stvar. Novac koji će se dobiti od UEFA-e nije zanemariv, govorimo o skoro 400.000 eura.
Iskreno sve je moguce mislim da ni Adzem licno nije siguran koliko ova ekipa moze. Ove nam se godine sve otvorilo i ko zna kad ce opet, protivnici po mjeri cek ni trece predkolo nije neprolazno pod uslovom da imas ekipu.Misljenja sam da se ove godine trebalo invenstirati u barem tri igraca.Stopera Kosoric odlicno zatim nekog veznjaka i napadaca.Nije to uslov da bi prosao dalje niti je bilo sta sigurno ali imao bi sta ocekivati...
Eto jutros citam da je Adzem najavio neke promjene u stilu igre mozda cak i neke promjene igracke sto moze biti samo bolje.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 19 jul 2014, 12:58

Ja ne kontam šta će mi marketing da odem ŽELJU gledati.Yebote ne mogu dočekati utakmicu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 19 jul 2014, 12:59

exbabilon je napisao/la:Dok ovom narodu ne usadis zapadnjacki mentalitet, ne mozes ga ni dovest na stadion zapadnjackim forama. Oduvijek su ovdje igra i rezultat bili najbolji marketing, sad uvali 2-3 komada Metalurgu i izvuci neki X ili minimalan poraz protiv Omonie, eto ti punog Koseva. Al ako te izbaci Metalurg, mozes ti ljudima na vrata dolazit i nudit im dzaba ulaz na prvoj domacoj utakmici, vise od 1500 ljudi nece bit, prosta racunica..
Odavno nesto realnije nisam cuo,zato i pisem ovde iako nemam navike nikome smetati a pogotovo ne provocirati.Ovo je odgovor svima nama koji se pitamo zasto posjete BH nisu vece.
Usput bih se osvrnuo na vase sanse da prodjete ove Makedonce.Iako uvjek postoji mogucnost drugacijeg ishoda ja predvidjam sigura prolaz Zelje.Prvo Zeljo ima daleko vise Evropskog iskustva,drugo navijaci ce napraviti paklenu atmosferu na sta Makedonci nisu navikli i trece i najvaznije Zeljo je preozbiljan klub da bi propustio ovakvu priliku.Zeljo ovim prolazom ispunjava 1 cilj ove sezone i onda puno rasterecenije ide u ostvarivanje ostalih ciljeva.Koliko god neko gotivio ili ne Amara on ovo nece ispustiti.
Sretno
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 19 jul 2014, 13:02

gavran je napisao/la:Ja ne kontam šta će mi marketing da odem ŽELJU gledati.Yebote ne mogu dočekati utakmicu

Razlika je brate između simpatizera i navijača. Ovog prvog moraš natjerat da dođe. :-)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2014, 13:05

pile87 je napisao/la:Iskreno sve je moguce mislim da ni Adzem licno nije siguran koliko ova ekipa moze. Ove nam se godine sve otvorilo i ko zna kad ce opet, protivnici po mjeri cek ni trece predkolo nije neprolazno pod uslovom da imas ekipu.Misljenja sam da se ove godine trebalo invenstirati u barem tri igraca.Stopera Kosoric odlicno zatim nekog veznjaka i napadaca.Nije to uslov da bi prosao dalje niti je bilo sta sigurno ali imao bi sta ocekivati...
Taj veznjak je trenutno po meni najbitniji, uz njega bi možda i Nedo došao do izražaja. Ne sviđa mi se Željo kojem je najbitnije da ne primi gol, a ako zabijemo dobro je. Lovćen u dvije utakmice nije stvorio gol šansu. Može se crnogorski fudbal omalovažavati do besvijesti, ali ipak govorimo o ekipi koja je među tri najbolje u CG, protiv njihovih klubova se naši klubovi nisu naigrali. Metalurg nismo gledali, ali izgleda da ni oni ofanzivno nisu uradili skoro ništa, tako da je opet taj defanzivni dio ekipe poprilično zadovoljavajući, ali zbog te filozofije igre Nedo će za pet kola biti etiketiran kao kloc, i slično, a možda nije do njega.

Makednoski komentator je jasno rekao da lako dođemo do 20-25 metara od protivničkog gola (u prvom poluvremenu), ali problem je kako dalje, zato bih volio da dođe Bekrić.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 19 jul 2014, 13:08

Dnevni avaz 19.07.2014
slika
LINK
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 19 jul 2014, 13:08

Ja mislim da prestrogo kritikujemo nas marketing.Evo tema je revans protiv Metalurga,odnosno najava te utakmice.
Danas je tek subota,i po meni dovoljno vremena da se kvalitetno najavi.Do sada su objavljene osnovne informacije u svim medijioma o terminu uzvratne utakmica. Na oficijelnoj stranici stoji obavijest o utakmici.Od sutra popdne ce se postavljati baneri na tramvajskim stajalistima.U ponedjeljak je press,pozivaju se apsolutno svi koji na bilo koji nacin pune medijski prostor u BiH. Ne znam sta se jos moze uraditi a da se neko,ko inace ne bi dosao na tekmu,motivise da dodje na istu.
Naravno moze bolje,moze vise.Moze umjesto 20 banera ici 120,ali eto,toliko se moze platiti.
Ali,ne znaci da nema jos dobrih ideja. Svi koji smo dobronamjerni,mozemo doprinjeti.Treba pisati klubu,slati prijedloge,ponuditi se da se nasta pomogne,ko moze gdje sta eventualno zavrsiti(stampanje,eventualno neka reklamna pozicija...).Po meni tako trebamo raditi.Treba i kritikovati,ali treba i barem pokusati pomoci.
Neke stvari sa strane izgledaju suvise jednostavne.Ali nisu. Treba znati da svaki mjesec klub mora obezbjediti, u prosjeku oko 130 000 km za neko iole normalno funkcionisanje. Mjesec smota sad pa sad. Zato,osim kritika treba pokusati i pomoci. Ako nista drugo,kupiti kartu i doci na utakmicu.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 jul 2014, 13:09

mma_hz je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
:roll:
kod amidze Idriza kvar je dublje u sistemu :lol:

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 19 jul 2014, 13:15

AsharaK je napisao/la:
gavran je napisao/la:Ja ne kontam šta će mi marketing da odem ŽELJU gledati.Yebote ne mogu dočekati utakmicu

Razlika je brate između simpatizera i navijača. Ovog prvog moraš natjerat da dođe. :-)
i kad dodju samo s... I jedva čekaju kiks pa da mi kažu zato ja ne idem da me ne nerviraju a ja kartu platio,bolje da sam listić uplatio i upalio arenu.I zato ja idem sam da nikoga ne slušam i da sa uživanjem gledam svog ŽELJU,kako god završio

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 19 jul 2014, 13:16

zar ima bolji martketing od nule u Skoplju, mozda jedino da je dvica bila, ne zavaravajmo se nece mnogo vise raje doc ako budu djinglovi na radiju il televiziji, ako bude 250 jumbo plakata, to mozda privuce koju stotinu vise, al ispada onda skuplja pita od tepsije (il kako god :mrgreen: )

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Giba87 i 19 gostiju.