Ma mogu te kazniti po zakonu, al rijetko to rade. Problem je što tada ne bude puno ljudi ko u parku kod BKCa za SFF. Uglavnom je u parkovima od klupe do klupe, a sada ne možeš naći mjesto.Heller je napisao/la:Mene nikad nisu dirali u onom krugu iza precjedništva ni u parkuši.Kawhi je napisao/la:Ma sve je puno. Parkić kod BKCa najbolji svakako. Treba ondje cijele godine do 1 biti dozvoljeno cuganje.HZ_ilidzaa je napisao/la:SFF![]()
Nenormalno koliko je krcata jutros kafana(Walter pub) bila oko 6h i cijeli festival je tako bilo, ama bas svaki dan.
Sjeb'o sam se kad me sunce ogrijalo na izlazu.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Bio sam u BKC-u al ne mogu taj park nigdje da smjestim. De sliku, jel misliš ono malo prekoputa do onog hostela?Kawhi je napisao/la: Ma mogu te kazniti po zakonu, al rijetko to rade. Problem je što tada ne bude puno ljudi ko u parku kod BKCa za SFF. Uglavnom je u parkovima od klupe do klupe, a sada ne možeš naći mjesto.
Nisam nikad dobio kaznu za konzumiranje alkohola na javnom mjestu, jes drug al je bio drzak i bezobrazan i to je bilo u Jelahu. Al su me znali otjerat.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma ja.Heller je napisao/la:Bio sam u BKC-u al ne mogu taj park nigdje da smjestim. De sliku, jel misliš ono malo prekoputa do onog hostela?Kawhi je napisao/la: Ma mogu te kazniti po zakonu, al rijetko to rade. Problem je što tada ne bude puno ljudi ko u parku kod BKCa za SFF. Uglavnom je u parkovima od klupe do klupe, a sada ne možeš naći mjesto.
Zar ono nije djecje igraliste? Jbt kad sam ja uvijek pijan po Sarajevu, ima takvo jedno slično i kod Sloge jel tako?
Nikad da dodjem u SA za vrijeme SFF-a
Nullius in verba
Jest po danuHeller je napisao/la:Zar ono nije djecje igraliste? Jbt kad sam ja uvijek pijan po Sarajevu, ima takvo jedno slično i kod Sloge jel tako?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma ko?samo_lijevo je napisao/la:![]()
Nasao, jos ti komsija.
Nenamjerno naravno, ovo iskoristavanje srca.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Chat
Kako je lijepo u RS-u. Zene jos bolje
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Ja nikakvu.tuzlak1987 je napisao/la: Ja nisam nikada imao curu
Pa sto meni ne prilaze onda, bice da nije bas tako.tuzlak1987 je napisao/la:Ali bar kada nadjes posao i dodjes do auta, stana, vikendice pa u manjem mjestu to se cuje i pokusa ti prici neka cura
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- samo_lijevo
- Kontakt:
rasavoje je napisao/la:
Ma ko?![]()
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Kako si provjerio?samo_lijevo je napisao/la:
Ne znate se. Provjerio sam, davno.
Da vidim ko je.
U Vanu su Armenke.Neutral je napisao/la:Mora valjati kad je turskog porijekla, tamniji tenBosniacum Lilium je napisao/la:Kako je lijepo u RS-u. Zene jos bolje
Postano kroz Forum SportSport.ba app.ko da se setas Van-om
@Rio
Do njih je, nije do tebe
Vaistinu bolji dio Be i Ha.Bosniacum Lilium je napisao/la:Kako je lijepo u RS-u. Zene jos bolje
Kurdi su tamo. Armenija misaona imenica.
Neki dan staje auto, kad zidov pravi mladi duga brada, kapica, veli šalom, ne zna kap njemacki, sigurno trazi sinagogu, tako smo ga i uputili. Sta ces, mi smo netolerantni.
Neki dan staje auto, kad zidov pravi mladi duga brada, kapica, veli šalom, ne zna kap njemacki, sigurno trazi sinagogu, tako smo ga i uputili. Sta ces, mi smo netolerantni.
Takvi kao sto je ovaj bio protestiraju protiv cionistickog Izraela. Steta sto ih je jako malo.Kawhi je napisao/la:Možda je cijonista?
Ocekujem uskoro potpuni krah Evrope koja je sama kriva. Prodaju metke da se raja ubija, a onda se zale na one koji se ne zele ratovati i proljevati ljudsku krv.
Nezamislivo je, barem za mene da ubijem nekoga, ne bi usao ni i konflikt, a ne da mu stucem lobanju kao neki barbar. Gledam ove nase tzv huligane, nemaju svi zajedno iq od 50, retardi.
Izrael ja najpozitivnija tačka regije.Neutral je napisao/la:Takvi kao sto je ovaj bio protestiraju protiv cionistickog Izraela. Steta sto ih je jako malo.Kawhi je napisao/la:Možda je cijonista?
Ocekujem uskoro potpuni krah Evrope koja je sama kriva. Prodaju metke da se raja ubija, a onda se zale na one koji se ne zele ratovati i proljevati ljudsku krv.
Nezamislivo je, barem za mene da ubijem nekoga, ne bi usao ni i konflikt, a ne da mu stucem lobanju kao neki barbar. Gledam ove nase tzv huligane, nemaju svi zajedno iq od 50, retardi.
Sve dok je ovaca neće faliti vune. Ne vidim razloga da Evropa ne prodaje oružje sve dok ima onih koji žele da ga koriste. Prirodna selekcija.
Evropa će krahirati jer političari ne rade za interese svoje države i svog naroda. Treba više Orbana Evropi.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mrzim Ajax
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Izrael nije najsvjetlija tacka u regiji nego je pokazatelj koliko je svijet otisao k vragi. Ako bi iko trebao osjecati empatiju s nekim onda bi to trebali oni, ali od toga nema nista.
Neutral, ti k'o da si onomad bio normalniji. Sta se promijenilo? 
rasavoje je napisao/la:Neutral, ti k'o da si onomad bio normalniji. Sta se promijenilo?
Trenutno korisnika/ca: alemsa, ANamelessGhoul, L-Train, Pensioner26, StevieG8 i 19 gostiju.