AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Prescritto
- Kontakt:
Re: AC Milan
jest 50 %, al porez se drukcije obracunava u italiji, ako je plata 5 miliona klub drzavi daje jos 5, to je glavni razlog sto veci klubovi kresu plate
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Je li to onaj rumun i Balo haj znaj? Izgleda Robinho ide u januaru a to bi bila šteta jer dobro igra zadnjih mjesec dana. I ćelo je to najavljivao ovih dana da je tražio transfer u Brazil. Mislim da mu neće u Milanu uskratiti želju kao što to nije bio slučaj ni sa Cassanom. Zapravo ova priča u potpunosti sliči na onu sa Cassanom.“The club knows perfectly well which players I like and could replace Zlatan Ibrahimovic and Thiago Silva.
“Robinho has told us he wants to go home to Brazil. Obviously, if he changes his mind then we will be very happy to keep him here, but if he wants to go then it’s right he does.”
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- francobaresi
- Kontakt:
Imam osjećaj da smo danas dobili Pescaru sa 60 % snage , igrači kao da su se čuvali , možda je tome pridonijelo i hladno vrijeme koje itekako povećava rizik od povreda .
Ali najbitnija su 3 nova boda i 4 uzastopna pobjeda u ligi , uz te pobjede gol razlika je 12-3
Definitivno Milan se drastično popravio u zadnjih 6-7 sedmica ali prekidi još uvijek su bolna tačka .
Ali najbitnija su 3 nova boda i 4 uzastopna pobjeda u ligi , uz te pobjede gol razlika je 12-3
Definitivno Milan se drastično popravio u zadnjih 6-7 sedmica ali prekidi još uvijek su bolna tačka .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- L'Avvocato
- Kontakt:
pogrešno gledaš na toPrescritto je napisao/la:jest 50 %, al porez se drukcije obracunava u italiji, ako je plata 5 miliona klub drzavi daje jos 5, to je glavni razlog sto veci klubovi kresu plate
daje se 50% od plate igrača državi ... to znači ako ima 5 miliona da se 2.5 daju državi baš kao što je forzamilan napisao
raspravljalo se o tome već nekoliko puta ovdje
btw. čestitam na pobjedi, digli ste se haman
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- IlPrincipe
- Kontakt:
El Shaarawy has scored 14 goals in the first 17 Serie A games - same as Sheva in 03-04
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
L avocato hvala na cestitkama
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
Red or Dead
- Kontakt:
napoli gubii, dramaaa 
- Prescritto
- Kontakt:
upravu sam za porez, evo saberi plate igrača milana il juventusa i dobit ces cifru između 50 i 60 miliona, a milan na plate potrosi 120 miliona, a juventus 115L'Avvocato je napisao/la:pogrešno gledaš na toPrescritto je napisao/la:jest 50 %, al porez se drukcije obracunava u italiji, ako je plata 5 miliona klub drzavi daje jos 5, to je glavni razlog sto veci klubovi kresu plate![]()
daje se 50% od plate igrača državi ... to znači ako ima 5 miliona da se 2.5 daju državi baš kao što je forzamilan napisao
raspravljalo se o tome već nekoliko puta ovdje![]()
btw. čestitam na pobjedi, digli ste se haman
ne znam kako se obračunava, al znam da je iznos poreza jednak iznosu plate
Ljudi je li istina za onog rumuna ,evo i zamjene za Robinha Vladimir Weiss , kakav je bio danas ovaj Weiss on je inace igrac Pescare
http://martina22acm.wordpress.com/2012/ ... oin-milan/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://martina22acm.wordpress.com/2012/ ... oin-milan/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Fin je igrač Weiss, ala Giovinco, ne baš ta klasa, ali interesantan, tehnički dotjeran, ali slabašan u duelu.meho-medo je napisao/la:Ljudi je li istina za onog rumuna ,evo i zamjene za Robinha Vladimir Weiss , kakav je bio danas ovaj Weiss on je inace igrac Pescare
Primjetio sam ga poodavno, još dok je igrao u Man.Cityu, u jednom prijateljskom meču je Barcu pravio budalom, ali od tada tanko, solidno je igrao u Pescari ono što sam gledao.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
hehe super bi bilo ovako d ostane il barem remi. jos ako im oduzmu dva boda za koja se govori.eto onda nas tu smo vrlo blizuRed or Dead je napisao/la:napoli gubii, dramaaa
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Jah,tako je bio dobar da ga je odmah na poluvremenu zamjenio
daj ba,neka dovedu nesto konkretno,nesto sto valja,a ne ove neke kvazi igrace i fol talente...zar smo od onakve sredine terena Pirla,Seedorfa,Kake itd. spali da dovodimo neke Kucke i Weisove
daj ba,neka dovedu nesto konkretno,nesto sto valja,a ne ove neke kvazi igrace i fol talente...zar smo od onakve sredine terena Pirla,Seedorfa,Kake itd. spali da dovodimo neke Kucke i Weisove
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- L'Avvocato
- Kontakt:
hm ja mislio da je na postojecu 50% ... ako je tako, onda je to velika glupost ... da bude toliki porez ... to nigdje u svijetu nemaPrescritto je napisao/la: upravu sam za porez, evo saberi plate igrača milana il juventusa i dobit ces cifru između 50 i 60 miliona, a milan na plate potrosi 120 miliona, a juventus 115
ne znam kako se obračunava, al znam da je iznos poreza jednak iznosu plate
★★★
- Prescritto
- Kontakt:
i u ostalim jacim ligama se isto obracunava, samo sto je stopa poreza drukcija
Pravo dobro izdanje danas, ko za rodjendan
. Svi su super odigrali, pogotovo De Sciglio a i kolumbijska odbrana
. Il Faraone rutinski u drugom poluvremenu zapeo i dao gol, momak je masina i ocekujem uskoro prvi hattrick
.
pastore nek dodje i ja prezadovoljan 
huh izgubi napoli, super ispade ovo kolo
hajmo momci samo ovako nastaviti 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
A kakav preokret Bolonje ...sve smo blizi i blizi vrhu

a nisam ni provalio ovu pticu,mogu misliti sta je s jadnom zivotinjom bilo kad je ovaj grdosija prosao

a nisam ni provalio ovu pticu,mogu misliti sta je s jadnom zivotinjom bilo kad je ovaj grdosija prosao
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
na 6 smo bodova od 3 mjesta koje vodi u LP ako dobijemo iduce kolo mogli bi se jos priblizizi, lazio ide u goste sampdoriji, napoli gostuje sieni ( tu ipak mislim da ce napolitanci dobiti), viole idu palermu, a inter docekuje gonovu koja moze biti nezgodan protivnik
idemo vucici izeti puni plijen FORZA MILAN!!
idemo vucici izeti puni plijen FORZA MILAN!!
Odlican rezultat iz Napulja za vas sad se mozete ukljuciti u borbu za LP sto vam od srca zelim ipak ste vi Milan sretno u nastavku 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.