ima al se slabo vidi skoro nista !radebl je napisao/la:jel ima klip?123456 je napisao/la:Ovoga sto udari golmana nevidjo dobroali onaj drugi koliko sam ja vidjeo imao je Zeljin sal?Neznam na ovoj slici stvarno lice ova dvoica.Ma saznace se to dosutra.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
čamac je napisao/la:Jedini detalj vrijedan pažnje je gol Bajića nakon centaršuta Bekrića. Sve ostalo užas i na terenu i na tribinama. Previše je pjanih i drogiranih na tekmama, a to nije nikad nikom dobro donijelo. Na terenu korida, ništa drugo. Bilo je jedno 15 offside-a, kakvi ba penali, nije šanse ni akcije kako treba bilo.
Slavija je dobra ekipa i sa dobrim trenerom. Mi uopšte nismo bolji od njih i mislim da nam je ovo najteža tekma ove polusezone na Grbavici. Sve do kraja će biti lakše. Jesmo oslabljeni i umorni, jest loš teren, ali i njima je isto bilo tako da to nije nikakav argument.
Sve ovo što prije zaboraviti i pamtiti samo bodove. Amar zna da je ovo večeras sve bio jad i čemer, ali nažalost trenutno bolje nemamo. Mogu misliti kako je bilo običnom svijetu gledati na TV-u gledati ovu antipropagandu fudbala u svakom pogledu. Ko je i pomislio da dođe na neku narednu tekmu, neće zadugo. Ova liga nije za prenosa i dugo to još neće biti.
prvo kazes da liga nije za prenosa, a ne uzimas u obzir utakmice protiv Celika, Zrinjskog, Zvijezde itd.
vjerovatno nikada nisi imao priliku igrati po krmadarniku kao igraci maloprije.. i ujedno na sebi nositi pritisak, jer u glavi imas zacrtanu samo pobjedu.
da bi sve bilo gore, u ekipi nemas najboljeg strijelca PL BiH, i uz sve to kisa lije iz neba i iz zemlje. kada ulazis u duel, uvijek imas strah od nekog loma jer figurativno igras po ledu!
i naravno ne smijem zaboraviti sudjenje, koje je kriminalno! al', eto , svi smo vidjeli koliko je "bilo" offsajda, i sjeckanja igre......
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Puko mu tac,a onaj se idiot valja po ledini kao da ga maljom docekoplava_pruga je napisao/la:najgore sto ga nisu ni udarili.AnnesTM87 je napisao/la:Ba momci boli nas k**** , nismo imali razlog da ulijecemo u teren i da gubimo osvojena 3 boda razmislite malo...
na sjevernoj tribini koje bio mogao je vidjeti,al hajde ti ovoj stoki iz nogometnog saveza dokazi da su ovi iz nekakvih tica udarili svog golmana..

Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
- alan ford 26
- Kontakt:
Bas je bilo mucno gledati ono skandiranje za srbe i cetnike, daj ima li iko da moze uticati da se to kod nas vise iskorijeni, kad kazem kod nas mislim na nas stadion i na nas manijake, pa smijesno vise uopce pricati o tome. A onom retardu sto je uletio treba j.... mamu, al dobro.
Pobjeda zasluzena, jbg, bili smo bolji, penal bio ili ne, svejedno, to je sada vec iza nas, ali mrlja je def ono skandiranje, ja bi se licno izvinuo Culumu i kompaniji za onakvo sranje
Pobjeda zasluzena, jbg, bili smo bolji, penal bio ili ne, svejedno, to je sada vec iza nas, ali mrlja je def ono skandiranje, ja bi se licno izvinuo Culumu i kompaniji za onakvo sranje
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Da i ja koju napisem povodom rutinske pobjede Zelje.
Onaj penal nad Bučanom ko suza ako neko ima problema da to uoči, Apoteke Sarajevo rade 24 časa pa možete kupiti kapi za oči.
Za ulet onog nekog kretena sto je udario golmana Slavijem, nadam se da će dobiti kaznu malo višu od predviđeni 500 km. Isto je žalasno za onu glumu golmana jer ga nije udario Tayson nego neki napaćeni dečko i po njegovoj fizionomiji tijela da se zaključiti da udarac nije bio toliko razoran. Njegova gluma je veoma loša on je to uradio 100 % zbog Gojera koji je bio na zapadnoj tribini pa se ponadao da ce dobiti kakvu ulogu u Narodnom pozorištu Sarajevo. Nažalost od uloge ništa. Valjda će sada savez kazniti Zelju( ja bih volio da ga kazne jer je ovo propust) isto da kazne golmana koji je ispao veoma smijesan.
Onaj penal nad Bučanom ko suza ako neko ima problema da to uoči, Apoteke Sarajevo rade 24 časa pa možete kupiti kapi za oči.
Za ulet onog nekog kretena sto je udario golmana Slavijem, nadam se da će dobiti kaznu malo višu od predviđeni 500 km. Isto je žalasno za onu glumu golmana jer ga nije udario Tayson nego neki napaćeni dečko i po njegovoj fizionomiji tijela da se zaključiti da udarac nije bio toliko razoran. Njegova gluma je veoma loša on je to uradio 100 % zbog Gojera koji je bio na zapadnoj tribini pa se ponadao da ce dobiti kakvu ulogu u Narodnom pozorištu Sarajevo. Nažalost od uloge ništa. Valjda će sada savez kazniti Zelju( ja bih volio da ga kazne jer je ovo propust) isto da kazne golmana koji je ispao veoma smijesan.
Golmanu ovaj kreten opalio tac iza uha..ovaj pošao da mu vrati,malo stao...onda se neki igrac slavije izderao na golmana i ovaj iz cista mira pade ko da ga je tenk pregazio i još se valja u blatu...i na kraju ga iznesoše
ma cirkus živi.

ma cirkus živi.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
...jos jedna pobjeda u nizu...to je jedino vazno...
...P.S...onog kretena sto udari golamana slavije strpat u buharu, na barem 100 godina...nadam se da ce murjaci omeksati svoje pendreke na njemu...
...P.S...onog kretena sto udari golamana slavije strpat u buharu, na barem 100 godina...nadam se da ce murjaci omeksati svoje pendreke na njemu...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Najbolje rjesenje za sve nase stadione je da se isprazni cijela tribina nakon prvih onakvih skandiranja. Nema gledanja jesam li ja to pjevao ili ne nego SVI napolje. Pa kad se to uradi 10 puta, jedanaesti valjda nikom nece asti na pamet.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Znaci idu 2 lika ( 1 razbijena glava + plavi bar sal , drugi ide s njima i drzi ga rukom) sa istoka i drot , i dosli do sjevero-istoka i valjda kontali da je tu kombi hitne , tu su bili vatrogasci , i ovaj drot sto je bio sa njima pokaze da trebaju na drugu stranu do hitne proci , na sjevero zapad , i krenu oni i taj u crnoj jakni stavio laganini kapu na glavu i zaleti se na golmana koji je bio ledjima okrenut ka sjeveru , nista strasno , gurnuo ga s ledja , golman ostao na nogama 20ak sekundi dok nije prisao Regoje i "nagovorio" suigraca da isimulira situaciju .
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
samo jos nesto ljudi nama koji smo bili na sjeveru lako je pisat ovdje , a niko da se sjeti da pohvali momke sa juga koji su po onoj kisi u onom broju dosli na jug
-
- Kontakt:
nema drugeStole iz Bora je napisao/la:Najbolje rjesenje za sve nase stadione je da se isprazni cijela tribina nakon prvih onakvih skandiranja. Nema gledanja jesam li ja to pjevao ili ne nego SVI napolje. Pa kad se to uradi 10 puta, jedanaesti valjda nikom nece asti na pamet.
-
- Kontakt:
hvala hvalaZELJO MOJA je napisao/la:samo jos nesto ljudi nama koji smo bili na sjeveru lako je pisat ovdje , a niko da se sjeti da pohvali momke sa juga koji su po onoj kisi u onom broju dosli na jug

G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
- bistrikboy
- Kontakt:
1. Željezničar 20 11 5 4 30:15 38
2. Borac 19 12 2 5 24:12 38
3. Široki Brijeg 19 10 4 5 30:18 34
Jer si jedan jedini...
2. Borac 19 12 2 5 24:12 38
3. Široki Brijeg 19 10 4 5 30:18 34
Jer si jedan jedini...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Stole iz Bora je napisao/la:Najbolje rjesenje za sve nase stadione je da se isprazni cijela tribina nakon prvih onakvih skandiranja. Nema gledanja jesam li ja to pjevao ili ne nego SVI napolje. Pa kad se to uradi 10 puta, jedanaesti valjda nikom nece asti na pamet.
Skandiranje, ali i svako vrijeđanje tipa j... vam mater u .... treba iskorijenuti sa tribina. Ja lično dok sam navijao i išao na utakmice pokušao sam da ne pjevam to, niti skandiram. No i ja sam to prije radio, ali hvala Bogu okanio sam se.
Ideja ti je neizvodljiva, ali mislim da se može svakako iskorijeniti to skandiranje sa tribine , ali i ovo drugo što sam naveo.
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
a sta je to veceras sa navijacima torpeda da ih nije zabolio stomak od travnickog sira
prekinite s tim skandiranjima
psovanje cetnika podrzavam i cijeli stadion je pjevo
srvbe su pjevali 15 pijanih momaka
nije svaki srbin cetnik
psovanje cetnika podrzavam i cijeli stadion je pjevo
srvbe su pjevali 15 pijanih momaka
nije svaki srbin cetnik
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Hajd' ne bitno da ne licitiramo bez veze jer ukusi su različiti. Mene npr. utakmica sa Čelikom (doduše nisam gled'o prvih pola sata jer sam zakasnio), a pogotovo tekma protiv Zvijezde nisu uopšte dojmile. Zrinjski može proći, ali još je to daleko. Možda je moj problem što sam ja ovaj naš sadašnji fudbal gled'o na pomoćnom i šljaci kad su prije rata igrali GP Bosna ili Pofalički. Da ti pravo kažem i ono malo fudbala što vidiš padne u sjenu primitivizma prisutnog na tribinama. Zgadi ti se sve.1921 je napisao/la:čamac je napisao/la:Jedini detalj vrijedan pažnje je gol Bajića nakon centaršuta Bekrića. Sve ostalo užas i na terenu i na tribinama. Previše je pjanih i drogiranih na tekmama, a to nije nikad nikom dobro donijelo. Na terenu korida, ništa drugo. Bilo je jedno 15 offside-a, kakvi ba penali, nije šanse ni akcije kako treba bilo.
Slavija je dobra ekipa i sa dobrim trenerom. Mi uopšte nismo bolji od njih i mislim da nam je ovo najteža tekma ove polusezone na Grbavici. Sve do kraja će biti lakše. Jesmo oslabljeni i umorni, jest loš teren, ali i njima je isto bilo tako da to nije nikakav argument.
Sve ovo što prije zaboraviti i pamtiti samo bodove. Amar zna da je ovo večeras sve bio jad i čemer, ali nažalost trenutno bolje nemamo. Mogu misliti kako je bilo običnom svijetu gledati na TV-u gledati ovu antipropagandu fudbala u svakom pogledu. Ko je i pomislio da dođe na neku narednu tekmu, neće zadugo. Ova liga nije za prenosa i dugo to još neće biti.
prvo kazes da liga nije za prenosa, a ne uzimas u obzir utakmice protiv Celika, Zrinjskog, Zvijezde itd.
vjerovatno nikada nisi imao priliku igrati po krmadarniku kao igraci maloprije.. i ujedno na sebi nositi pritisak, jer u glavi imas zacrtanu samo pobjedu.
da bi sve bilo gore, u ekipi nemas najboljeg strijelca PL BiH, i uz sve to kisa lije iz neba i iz zemlje. kada ulazis u duel, uvijek imas strah od nekog loma jer figurativno igras po ledu!
i naravno ne smijem zaboraviti sudjenje, koje je kriminalno! al', eto , svi smo vidjeli koliko je "bilo" offsajda, i sjeckanja igre......
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- themaniaks
- Kontakt:
Ma dosta o desavanjima na tribini djaba pise te kad ce sve obrisati.Danas po meni najbolji Bucan iako je imao 2,3 poteza viska tipicno za njega al valjda ce mu to Amar izbiti iz glave i Culum,ono je igracina na moze se izbrojati koliko je lopti presjekao na sredini i za igraca njegove visine ima odlicnu tehniku.Nazalost danas je Lazo bio najgori,osjetio se nedostatak Mese.Los teren,kup-liga su uvjetovale ovako losu igru al sta je tu je bodove pisi igru brisi.Nadajmo se da ce sutra oni iz Gradacca bar bod sutra uzeti Borcu 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Lokomotifa i 14 gostiju.