Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

al...
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la al... » 19 jul 2020, 20:46

Trica od ovakvog Chelsea. Još autogol Harrya. Kakvo sranje od dana i utakmice. 2 od 3 gola dali sami sebi. Nadam se da će ih Ole zlostavljati sa highlightima utakmice na “repeat”, dok ne povrate od muke. Koji kreteni nazad danas majko moja.

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 19 jul 2020, 20:47

3-3 do kraja

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 19 jul 2020, 20:48

Ovo je bilo ponižavajuće loše. Sad će izgubiti i ono malo samopouzdanja i krajnje je upitno da li će se West Ham dobiti, a kamoli Leicester u zadnjem kolu.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 19 jul 2020, 20:54

Joj Brune saestre mi

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 19 jul 2020, 20:54

Lijep utješni gol :urnebes:

Sad, šalu na stranu, imamo stravičan pad u formi, zadnje tri utakmice su negledljive, pravo ono smeće s početka sezone. Ako ovo ostane ovako, mi ćemo kiksati, jal’ West Ham, jal’ Leicester. Ono što se meni ne sviđa sekunde je da drugu sezonu imamo raspad u samom finišu. jest da je ovo Corona sezona, da ništa nije “normalno”, ali ne sviđa mi se ovo da ne možemo držati bar neku konstantu forme. Današnju utakmicu neću ni spominjati. Ovo je horor od 1. do 11. Igrača. Plus, Olea taktički i motivacijski ovaj put “pojeo” Lampard. Jest da ne možeš uzeti svaku protiv njih, ali ovo je too much.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 19 jul 2020, 21:10

AlanSmith14 je napisao/la:
19 jul 2020, 20:48
Ovo je bilo ponižavajuće loše. Sad će izgubiti i ono malo samopouzdanja i krajnje je upitno da li će se West Ham dobiti, a kamoli Leicester u zadnjem kolu.
Svakakve okolnosti su utjecale na ovu tekmu. Baš čudna i loša tekma gledajući generalno. Ovdje je za nekog moralo krenut lošim putem, a to smo bili mi ovaj put. Ole je rotirao, a niej izrotirao onog najbitnijeg koji je na kraju odlučio tekmu za Chelsea. Mislim koji q nije stavio Romera da brani? David je fakat isfrustriran i treba dobro vidjeti ko će nam bit jedinica sljedeće sezone. Znači Oleov i Davidov poraz bez dileme. Oleov samo zato što ga je stavio da brani ovdje.

Što se tiče samopouzdanja na ekipu to ne bi trebalo previše da djeluje. Moraju se okrenut sljedećoj tekmi i biti svjesni da je to najveći cilj ove godine. Kupovi su svakako bonus. Obezbijediti top4 i onda bez pritiska napasti EL. Tu već sa svježim rosterom možemo po trofej svim silama.

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 19 jul 2020, 21:13

Tacno,ddg je trebao biti na klupi.
To je greska,ali skontao je lampard gdje smo slabi nije glup...
Puno greski i neka smo ispali..

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 19 jul 2020, 21:25

Onaj prvi gol i povreda Baillya su sjebale sve, ne amnesitram ni ekipu ni trenera od poraza, mislim **** sramota je izgubiti od onakvog krsa od ekipe, ali poremetilo se dosta toga onom pauzom i promjenama.

Hocu da kazem takticka varijanta sa kojom se krenulo je bila sasvima solidna, da se tekma drzi u egalu i da se proba na neku kontru, ali **** ga sad...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 19 jul 2020, 21:32

Znači, Chelsea je odigrao “kao da ne postoji sutra”. Muški, brutalno, sa 120%, očito žele kup. Mi nešto na tri strane - hoćeš top 4, pa hoćeš EL, pa hoćeš i taj kup. Sve nešto hoćeš, a ne znaš kako ćeš... Bil’ napao kao Chelsea, do kraja, pa šta bude, ili nešto kalkulišeš? Ili “halališ”, pa izađeš sa rezervnim sastavom? I to “ne znam šta hoću” rezultira ovim polusastavom koji igra na jedva 50%, gdje se nije znalo ni ko pije ni ko plaća.. Niti si odmorio Brunu i Harrya (još si pride uveo sve živo jureći rezultat, tako da niko odmarao nije), niti si dobio utakmicu. Naš viking na kormilu se malo pogubio, jer je svježina igrača očito isparila, a on očito nema jasnu strategiju. Moglo bi se ovo “sve smo mogli mi” vratiti kao bumerang, pa da nemamo ništa na kraju. A za to će krivac biti isključivo on.

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 19 jul 2020, 21:43

Spurs-United 1-1 Maguire i De Gea krivci za gol

United-Soton 2-2 Maguire kriv za prvi a Lindelof za drugi

Chelsea-United 3-1 prvi gol Lindelof i De Gea onda drugi gol poklon De Gea i treci autogol Maguire

Evo od povratka na terene ovako izgledaju 3 kixa koja su napravili :crazy: najiskusniji igraci bukvalno yebu ekipu

Sto se tice Davida na golu vec je kasno da se zadnje 2 utakmice mjenja golman ali ako se ponovi nesto slicno u ove 2 utakmice onda nije fer ostaviti Romera na klupi jer koja je onda poenta biti drugi golman ekipe jednostavno mu pruziti da odradi EL

Ole je danas napravio gresku kao sto kaze i @al ili je trebao krenuti punim ili nikako a ne ovako ozjebo prvotimce i izgubio utakmicu
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 jul 2020, 22:06

al... je napisao/la:
19 jul 2020, 21:32
Znači, Chelsea je odigrao “kao da ne postoji sutra”. Muški, brutalno, sa 120%, očito žele kup. Mi nešto na tri strane - hoćeš top 4, pa hoćeš EL, pa hoćeš i taj kup. Sve nešto hoćeš, a ne znaš kako ćeš... Bil’ napao kao Chelsea, do kraja, pa šta bude, ili nešto kalkulišeš? Ili “halališ”, pa izađeš sa rezervnim sastavom? I to “ne znam šta hoću” rezultira ovim polusastavom koji igra na jedva 50%, gdje se nije znalo ni ko pije ni ko plaća.. Niti si odmorio Brunu i Harrya (još si pride uveo sve živo jureći rezultat, tako da niko odmarao nije), niti si dobio utakmicu. Naš viking na kormilu se malo pogubio, jer je svježina igrača očito isparila, a on očito nema jasnu strategiju. Moglo bi se ovo “sve smo mogli mi” vratiti kao bumerang, pa da nemamo ništa na kraju. A za to će krivac biti isključivo on.
Chelsea je bio svježiji jer su imali dva dana odmora više od nas, i to je Ole trebao znati i ići sa ekipom koja je svježija i može više pružiti od onih koji su krenuli. Vidjelo se već u zadnje dvije tekme da smo na izmaku snaga, ovako sad može ovo da nas košta i LP jer opet valja za tri dana protiv svježeg West Hama.

Da ne govorim što je Romero svakako trebao na gol jer je ovo njegovo takmičenje i branio je od početka. Popišao se po njemu tu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 19 jul 2020, 22:14

Realno je da nesto smo kupovali nesto smo bolji nazad al bi vala svu petericu nazad mogao primjenit. Ja bi sad onog Rafaela uzeo prije Awb .
Zeljeznicar! 1921 !

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 19 jul 2020, 22:33

Odbrana goli krs, od prvog do zadnjeg

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 19 jul 2020, 22:39

rio_Ferdy88 je napisao/la:
19 jul 2020, 22:06
al... je napisao/la:
19 jul 2020, 21:32
Chelsea je bio svježiji jer su imali dva dana odmora više od nas, i to je Ole trebao znati i ići sa ekipom koja je svježija i može više pružiti od onih koji su krenuli. Vidjelo se već u zadnje dvije tekme da smo na izmaku snaga, ovako sad može ovo da nas košta i LP jer opet valja za tri dana protiv svježeg West Hama.

Da ne govorim što je Romero svakako trebao na gol jer je ovo njegovo takmičenje i branio je od početka. Popišao se po njemu tu.
Zato sam i rekao da naš stručnjak nije čist sam sa sobom po pitanju kako bi ovo odradio i kao takav je najveća opasnost po nas. Majku mu, valjda ih ima tamo pametnih - imaš sve parametre koji ti trebaju - kvalitet rostera, raspored, itd. Procijeniš koliko možeš i na osnovu toga odrediš šta je prioritet. Za prioritet čuvaš “A” tim, sa “B” timom ideš tamo gdje ti nije baš bitno. Ovaj naš hoće sve. Dodaj na to problem koji mu se ponavlja drugu godinu zaredom, a to je da je ziheraš na loš način. Čim je našao neku kombinaciju, prestao mijenjati, igrači “presaugali”. Jest Chelsea imao više vremena za odmor, ali to se zna već danima. I moglo se to drugačije postaviti, krenuvši od rostera za utakmicu sa Pallaceom, do ove. Sad mi možemo do jutra palamuditi o ovome, gotovo je sad, samo se nadam da će naći način da bar donekle restarta ekipu pred sljedeći meč.

Zekicbusioc
Kontakt:

Post Postao/la Zekicbusioc » 20 jul 2020, 12:09

Format je napisao/la:
19 jul 2020, 22:14
Realno je da nesto smo kupovali nesto smo bolji nazad al bi vala svu petericu nazad mogao primjenit. Ja bi sad onog Rafaela uzeo prije Awb .
MA JA BI NAJPRIJE BROWNA VRATIO IZ MIROVINE ,BEKAP NEK MU BUDE RAFAJEL,WAN BISAKA 3 TEK OPCIA.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 20 jul 2020, 12:30

Ma dobro vam je ovako, bolje sad nego u finalu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Zekicbusioc
Kontakt:

Post Postao/la Zekicbusioc » 22 jul 2020, 18:21

KOJI K RADI ,OSTAVIO WAN BISSAKU NA KLUPI

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 22 jul 2020, 18:55

Jedino objasnjenje je da se radi o povredi, AWB je i vise nego krucijalan u ovako haoticnoj odbrani.

Iskreno ne znam ni sam sta da ocekujem od ove tekme. Prije Sotona sam bio siguran da uzimamo i njih i Cekicare, ali ova gorcina nakon zadnjih meceva ne ulijeva nikakav optimizam da se moze doci do neke pobjede. Ekipa je premorena i to se vidi, slabo se rotiralo a i pauza je uzela danak. WHU nije nimalo naivan tim, roster koji moze mnogo vise od borbe za opstanak i licno mi je enigma otkud oni na ovako niskoj poziciji. Doduse bas sada, pred ovaj mec s nama, su se digli strasno. Igraju odlicno, dobijaju meceve i veceras im bodovi trebaju, mada mislim da ostaju u ligi sve i da izgube obje do kraja.

Teska tekma nas ceka, vidjet cemo koliko mozemo u ovom finisu. Ove zadnje predstave nam ne daju previse razloga za optimizam.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 22 jul 2020, 19:39

Gol visi u zraku.. dobro se brane cekicari
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 22 jul 2020, 19:46

:lolno:

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.