FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 10 feb 2016, 12:54

Pokaži mi onda Konkurs za to radno mjesto?
Koliko je bilo kandidata?
Koje poslove obavlja ta funkciju?
Koji su bili uslovi koje kandidat mora ispuniti?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 10 feb 2016, 12:56

FrancescoTotti je napisao/la:A zasto si ti njegov advokat ovdje? Zasto ga branis?
Zato sto ne zelim da dio recenice u kojoj navodim da mu je otac bogat covjek baci sjenu na covjekovu struku i znanje. Sta sada? Djeca ovih bogatijih ne mogu biti pametna, uspjesna, strucna... Potpuno pogresno.

@Pantelija
Pretjerujes, nepotizma imas i u State Departmentu i UNu. Ne ciljam na ovaj slucaj o kojem mi pricamo, da se razumijemo odmah.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 feb 2016, 13:00

Ako nije preko stele onda ima Konkurs ako nemma konkursa onda je stela.. A očito da kod nas konkursa nema
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 10 feb 2016, 13:02

1946

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 10 feb 2016, 13:03

Pantelija je napisao/la:Pokaži mi onda Konkurs za to radno mjesto?
Brate koliko je bilo kandidata za mjesto SD i koji su uslovi bili pa dode ona spodoba?Tada je to bilo uredu?A sada momak koji je vjerovatno sposoban ne moze obavljati nikakvu funkciju ni posao jer mu je stari vlasnik firme?Manimo se predrasuda prema takvim momcima ;)
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 feb 2016, 13:07

Niko nije ni rekao nista o tom momku a @rooney ga poceo branit. Meni je samo to malo smijesno.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 10 feb 2016, 13:10

Ja bi uvijek zaposlio nekog koga poznajem ili nekog za koga se garantuje, naravno da je strucan nego nekog za koga nemam pojma osim sto znam da je strucan kao i ovaj koga poznajem uostalom u ovoj drzavi su svi zaposleni preko stele taman da u trafici rade i ko god kaze da je dobio posao bez stele taj laze taman da mi je otac roďeni.
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 10 feb 2016, 13:12

Hadzija ne zna strane jezike al je zato Salem poliglota :rol:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 feb 2016, 13:33

Lakoste je napisao/la:Hadzija ne zna strane jezike al je zato Salem poliglota :rol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

slika

Odakle se odjednom ovaj uključi čim neko spomenu ovog na slici, odjednom.
Samo Saraj'vo.

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 10 feb 2016, 13:38

Ado76 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Pokaži mi onda Konkurs za to radno mjesto?
Brate koliko je bilo kandidata za mjesto SD i koji su uslovi bili pa dode ona spodoba?Tada je to bilo uredu?A sada momak koji je vjerovatno sposoban ne moze obavljati nikakvu funkciju ni posao jer mu je stari vlasnik firme?Manimo se predrasuda prema takvim momcima ;)

poznajem ove iz struktura kluba poprilichno dobro,neki od njih su mi i pravo dobri drugari,nikada ih nizashta nisam pit'o niti trazhio bilo kakvu uslugu,jesam jednom pit'o za dres da mi srede jaranu,ali kad' sam chuo da cruyff iz bukovachkih chivchija dolazi na mjesto SD umalo mozhdani nisam dobio,moljak'o sam i kuntu i pantu da ako nishta prolongiramo imenovanje al' nishta,uzhivo je bezrezervnu podrshku uprave i 95% navijachkog korpusa,im'o je on i dobrih poteza al' vechina su bili potpuni promashaji,da ne spominjem one papanske izjave i sl.

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 10 feb 2016, 13:39

nukleusmember je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
"Pantelija" je napisao/la:Pokaži mi onda Konkurs za to radno mjesto?

poznajem ove iz struktura kluba poprilichno dobro,neki od njih su mi i pravo dobri drugari,nikada ih ni za shta nisam pit'o niti trazhio bilo kakvu uslugu,jesam jednom pit'o za dres da mi srede jaranu,ali kad' sam chuo da cruyff iz bukovachkih chivchija dolazi na mjesto SD umalo mozhdani nisam dobio,moljak'o sam i kuntu i pantu da ako nishta prolongiramo imenovanje al' nishta,uzhivo je bezrezervnu podrshku uprave i 95% navijachkog korpusa,im'o je on i dobrih poteza al' vechina su bili potpuni promashaji,da ne spominjem one papanske izjave i sl.

VVVBK

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 feb 2016, 14:32

Babo ima firmu a sin mu nema posla. Hehehe.

Nekazem da covjek nezna radit poso kako treba al je trebo neko bez babe ko oma iste ili bolje kvaliteteod beton boya da dobije poso

KAD NJEGA NJEGOV BABO NECE U FIRMU TO JE ONDA STVARNO SPECIFICAN SLUCAJ.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 feb 2016, 14:35

A možda ga jednostavno ne interesuje građevina, milion je takvih primjera.
Moj stari pola života proveo za volanom, buraz povukao na to, a mene zanimaju skroz druge stvari.

pingpong
Kontakt:

Post Postao/la pingpong » 10 feb 2016, 14:41

Kako plitko gledate. Kakve veze uopšte ima ako mu babo ima firmu. Nekad može biti da je dijete sposobnije jer ima sposobnog oca i dobar primjer, nekad ne. Jednostavno tu nemate pravila. Isto kao što dijete oca koji nema firmu može biti sposobno isto kao što i ne može, isto tako i dijete oca koji ima firmu može biti čak sposobnije i od oca ili ne. Naučite da tu nema ama baš nikakvog pravila. I bez potrebe gledate sa predrasudama na momka. Ja momka ne znam, al' vidim da ga i vi ne znate a sudite.
Zadnja izmjena: pingpong, dana/u 10 feb 2016, 14:53, ukupno mijenjano 2 puta.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 feb 2016, 14:46

Otišli ste na široko, lik je samo rekao da nije bilo konkursa, a priča započeta sa "nije preko štele"... pa kako je onda? Došao mu ugovor u snu? :kafa:
Samo Saraj'vo.

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 10 feb 2016, 14:46

Tipicna naša posla i rasprava u skladu s tim. Zbog ovog s cvikama na slici nema pojačanja, jos samo to neko nije rekao..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 10 feb 2016, 14:46

Administracija je opet pokazala koliko su korektni. Bilo je puno gori slucajeva i psovki, pa su mnogi prošli nekažnjeno. Nije problen što sam banovan, vec na osnovu cega sam banovan, ali to sada nije bitno.
Bosniacum Lilium je napisao/la:
slika
jedan od tvojih prvih postova @miden, u pravu si, glup sam sto se raspravljam sa njegovom familijom i njegovim jaranima po forumu :nene:
Nešto slicno sam napisao i za Bekica, kada je tek došao, pa šta? Znaci li to da sam mu drug ili neko iz familije? Registrovao sam se ''zahvaljujuci'' @Mortemu koliko se sjecam. Zasmetalo mi koliko je omalovažavao Bilbiju, pa sam odluci da se registrujem i iznesem svoje mišljenje. To ne znaci da sam mu neko iz familije ili drug, nego da imam svoje mišljenje. Mnogim sam igracima poželio dobrodošlicu, baš kao i Rustemo, tako da jako plitko razmišljanje sa tvoje strane.

Imao sam ti svašta napisati onu noc, ali sam se nakon ovih desetak dana u Banovicima ohladio. Evo možemo se dogovoriti? Ja cu na pp reci ime i prezime nekome ko poznaje Rustemovica, a siguran sam da ima ovdje raje koja ga poznaje. Ako se ispostavi da me zna, ja se više nikada necu prijaviti na ovaj pdf. Može i na neki drugi nacin, koji tebi odgovara. Padaš druže sve niže i hvataš se za slamku, što ti to treba? Neceš vjerovati, ali ja više poznajem licno igraca Želje, nego naših. Benjamina Colila poznajem odavno. Išli smo u istu osnovnu i živjeli smo u istoj mahali(Nedzarici), a nakon osnovne on se preselio i nismo više u kontaktu. Malog Amira Hadziahmetovica sam igrom slucaja upoznao prije pola godine. Kulturan, vaspitan i fin momak. Želim mu svu srecu i da uspije, jer on to sigurno zaslužuje. Od naših hairlija ne znam nikoga, niti imam neku želju nekoga od njih da upoznam. Nemam nikoga od njih ni na fejsu, jednostavno me ne zanima koju je danas Rustem sliku izbacio, i gdje se to Duljevic oznaci. Mene zanima samo ono što vidim na terenu. Na fejsu imam samo Semjona Miloševica, ali on je davno odigrao svoje.
Memara je napisao/la:
MCMLXVII je napisao/la:Instagram boysi, znaci poceli su i to sve u razmaku od sat vremena :mrgreen:
slika
gledam nesto poznato mi kad ono ispod jorgana viri @miden :hmmmmm:
@Memara Propali insajder ili insajder u pokušaju, ubuduce me zaobiđi. Ne znam samo kome je smiješna ova upadica, na nivou djece u drugom razredu osnovne. Hoceš da ti cika da bobu?
Das Ist Walter

Hoonaj
Kontakt:

Post Postao/la Hoonaj » 10 feb 2016, 14:49

joker90 je napisao/la: Da utvrdimo da si pravi Sablja, reci nam koliko sedmica ima sati? :mrgreen:
Momak šta tebe muči?
Željo nije velik, Željo je golem. الرغبة ليست كبيرة، والرغبة المجردة.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 feb 2016, 14:55

Hoonaj je napisao/la:
joker90 je napisao/la: Da utvrdimo da si pravi Sablja, reci nam koliko sedmica ima sati? :mrgreen:
Momak šta tebe muči?
Vrijeme, vrijeme ga muči. Ta, fino ti je napisao. :kafa: :mrgreen:
Samo Saraj'vo.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 10 feb 2016, 15:00

Hoonaj je napisao/la:
Momak šta tebe muči?
Ove hefte komšija stavlja rogove na kuću, bil ti belaj bio kad legne crijep da ga testiraš? :D
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []