Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Deni nije TV u boji za Kramara a ne Bilbiju.MortemHz je napisao/la:Deni je tv u boji za Bilbiju, odlicno
Nemanja ne moze igrati za 2 tim Splita. U Zrinjskom ce vjerovatno naci svoje mjesto. Kao i ostali otpatci tipa Todor, Scepan, Mumin itd...Lakoste je napisao/la:Deni nije TV u boji za Kramara a ne Bilbiju.MortemHz je napisao/la:Deni je tv u boji za Bilbiju, odlicno
Nemanja je pravi igrac.
Zamisli kakvi ste vi kad vam ti otpaci bjeze 5 bodova,?GangEvil je napisao/la:Nemanja ne moze igrati za 2 tim Splita. U Zrinjskom ce vjerovatno naci svoje mjesto. Kao i ostali otpatci tipa Todor, Scepan, Mumin itd...Lakoste je napisao/la:Deni nije TV u boji za Kramara a ne Bilbiju.MortemHz je napisao/la:Deni je tv u boji za Bilbiju, odlicno
Nemanja je pravi igrac.
Tako je, godinama imaju istu, predvidivu (što ću ispod i pokazati) transfer politiku i uvijek su ili tu uz nas, ili iznad nas kao sada... I niko riječi ne progovori kad dovedu Vučinu, Belog, Todora, Nermina... Ali kad mi dovedemo Simeunovića, hoće raja da se bombama raznesehase73 je napisao/la:Zrinjski godinama vec dovodi nase 'otpatke' I vjecito u top 3 ekipe. (Bilbija, lasta, beli, muminovic, scepanovic, ne mogu se svih ni sjetit...)
Mi vjecito dovodimo 'bolje' i opet patnja. Nikad na zelenu granu. Ko da je ono kosevo na mrvama napravljeno.
Zukanovic je napisao/la:Ode Bilbija u Zrinjski. Deni vs Bilbija u Mostaru
BitiSrcemVezan je napisao/la:Neće "Nermin" u Borac sigurno, ne mogu ga dole očima a i klub je na marginama. Ako ne nađe šta vani i vrati se ovde predviđam Zrinjski ili Radnik.
Nek' se vala ni ovde ne vraća, niti bi imao mjesta niti sam zaboravio šta mi je živaca pojeo sa fantastičnim partijama u vrhu napada, a što može srati po fejsbuku je posebna priča
A jest bilo tesko pogoditi u koji tim u pl bih bi mogao dociBitiSrcemVezan je napisao/la:BitiSrcemVezan je napisao/la:Neće "Nermin" u Borac sigurno, ne mogu ga dole očima a i klub je na marginama. Ako ne nađe šta vani i vrati se ovde predviđam Zrinjski ili Radnik.
Nek' se vala ni ovde ne vraća, niti bi imao mjesta niti sam zaboravio šta mi je živaca pojeo sa fantastičnim partijama u vrhu napada, a što može srati po fejsbuku je posebna priča
MortemHz je napisao/la:Doveli su oni dosta dobrih igraca samo sto ce im on vjerovatno biti promasaj iako nije isto igrati u Zrinjskom i Sarajevu. **** njega nego sutra utakmica protiv Astane koja je igrala grupnu fazu lige prvaka ove sezone, dobro ce to koristiti nasim igracima.
Ovdje će se definitivno vidjet sve loše karike u našem timu. Posebno mislim na defanzivnog veznog, koliko ko može. A i kompletna zadnja linija je na ispitu da li može igrat evropu.MosaaRajvosa je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Doveli su oni dosta dobrih igraca samo sto ce im on vjerovatno biti promasaj iako nije isto igrati u Zrinjskom i Sarajevu. **** njega nego sutra utakmica protiv Astane koja je igrala grupnu fazu lige prvaka ove sezone, dobro ce to koristiti nasim igracima.
Ova Astana je po meni jaca od Maribora, i bice dobra provjera...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.