FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
zeljovolim
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja mislim da ce ostat isti sastav utorak,bit ce to puno bolje

- jug-onostalgicar
- Kontakt:
dok je dino bio tu treninzi u 7 sati su bili pravo rijetki
sad su svako vece...
sad jel ovaj stedio na struji ili sta nemam pojma
(ovo temeljim na upaljenim reflektorima )
sad su svako vece...
sad jel ovaj stedio na struji ili sta nemam pojma
Mozda radi ramazanajug-onostalgicar je napisao/la:dok je dino bio tu treninzi u 7 sati su bili pravo rijetki
sad su svako vece...
sad jel ovaj stedio na struji ili sta nemam pojma(ovo temeljim na upaljenim reflektorima )
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
ne i prije ramazana je tako bilo...CARSON je napisao/la:Mozda radi ramazanajug-onostalgicar je napisao/la:dok je dino bio tu treninzi u 7 sati su bili pravo rijetki
sad su svako vece...
sad jel ovaj stedio na struji ili sta nemam pojma(ovo temeljim na upaljenim reflektorima )
-
uvijekuztebe1921
- Kontakt:
uvijekuztebe1921 je napisao/la:Kad je trening danas ?
Mi smo Željini, Željo je naš!
-
bordobijeli
- Kontakt:
mozda zbog vrucinejug-onostalgicar je napisao/la:ne i prije ramazana je tako bilo...CARSON je napisao/la:Mozda radi ramazanajug-onostalgicar je napisao/la:dok je dino bio tu treninzi u 7 sati su bili pravo rijetki
sad su svako vece...
- SarajlijaTM
Zbog vrucine su treninzi navecer,a prosle god nije ih ni bilo jer su se u ova doba ,mozda malo ranije,vracali s priprema...
btw.reflektori trose nesto smjesno,jer su sve led sijalice,najveci potrosaci na stadionima su bojleri...
btw.reflektori trose nesto smjesno,jer su sve led sijalice,najveci potrosaci na stadionima su bojleri...
Koševo bi moglo bit prepuno, ima kod ljudi euforije boga miii, iako je protivnik neatraktivan. 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
mukitmovac
- Kontakt:
Brate moj 10.000 plafonAsharaK je napisao/la:Koševo bi moglo bit prepuno, ima kod ljudi euforije boga miii, iako je protivnik neatraktivan.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
-
neroazzuro
- Kontakt:
Bice vise raje,siguran sam.mukitmovac je napisao/la:Brate moj 10.000 plafonAsharaK je napisao/la:Koševo bi moglo bit prepuno, ima kod ljudi euforije boga miii, iako je protivnik neatraktivan.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
uvijekuztebe1921 je napisao/la:Kad je trening danas ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
19.30
Einigkeit und Recht und Freiheit
- corleone87
- Kontakt:
1.50 kvota na nas u revansu
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Pustite te priče o euforiji, deset milja bi bilo odlično.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Teškoneroazzuro je napisao/la:Bice vise raje,siguran sam.mukitmovac je napisao/la:Brate moj 10.000 plafonAsharaK je napisao/la:Koševo bi moglo bit prepuno, ima kod ljudi euforije boga miii, iako je protivnik neatraktivan.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- invincible1921
- Kontakt:
ma dje ce bit vise svi su pricali protiv lovcena da ce doc preko 10, pa ni blizu . Pitari pricali o 15 000 protiv Haugensuda a sjever je bio popunjeniji na nekim utakmicama PLneroazzuro je napisao/la:Bice vise raje,siguran sam.mukitmovac je napisao/la:Brate moj 10.000 plafonAsharaK je napisao/la:Koševo bi moglo bit prepuno, ima kod ljudi euforije boga miii, iako je protivnik neatraktivan.
=\_1921_/=
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Ko god nema nista dogovoreno za veceras neka dodje na trening, jos ako se skupimo u malo vecem broju bit ce super. Puno ce znaciti igracima.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Ne znam, trebalo bi nas malo više doći samo iz Gračanice. Btw ja da sam u Sa vjerovatno bih bio prisutan na svakom treningu. Otiđite, momcima to puno znači. 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
-
dimitrijevic
- Kontakt:
Javili su kisu tako da sedam hiljada je vrh,a ako bude lijepo vrijeme deset je realna opcija.Tesko da sta u ovom gradu moze privuc raju osim turbo folk zvijezda i urbo folk repke sa Spahom,Ibrom i ostalim idiotima.Protiv Amerike je puno Kosevo bilo i to je to,a evo i kod komsija euforija stisla i na kraju jedva dset hiljada dodje sa polupraznim sjeverom.Navodim cisto kao primjer i ne rugam se jer smo i mi u istoj situaciji,nazalost.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
I ja ocekujem neku brojku od 12-13 hiljada, sad nista se ne zna kakav je kod nas narod.Momcima ce trebat maksimalno jaka podrska, i ocekujem 2-3 gola u mrezi protivnika (Nedo daje 3 za seratore) 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.