DeeWa je napisao/la:Pa sta je onda fazon ovdje? Kako je na spisku? Kako se racuna?
na spisku su i dva amera iako se zna da samo 1 moze igrati
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
DeeWa je napisao/la:Pa sta je onda fazon ovdje? Kako je na spisku? Kako se racuna?
DeeWa je napisao/la:Pa jeste, ali obojica mogu igrati tj jedan od njih moze ali imaju obojica pravo pa jednog se odabere, a koliko sam vas shvatio, djedovic nece moci igrati nikako ni kao stranac. A papire sigurno dobiti nece.
ja upravo to govorim kada mi pisete da su oba i amera na spisku a ne mogu obojica igrati, pa ja kazem ne mogu obojica ali moze bilo ko od njih zato ima smisla njihovo pozivanje na spisak dok postaviti djedovica ili lebrona je isto s obzirom da obojica imaju jednake sanse da zaigraju.filip13 je napisao/la:DeeWa je napisao/la:Pa jeste, ali obojica mogu igrati tj jedan od njih moze ali imaju obojica pravo pa jednog se odabere, a koliko sam vas shvatio, djedovic nece moci igrati nikako ni kao stranac. A papire sigurno dobiti nece.
djedovic ne moze igrati jer nema nase drzavljanstvo,a ova dva amera imaju
Na wikipediji (znam znam.. haha) je sklonjen sa rostera Bayerna i pise da je zavrsio epilog u tom timu. Zna li se gdje prelazi dalje? Hoce li se mozda okusati u NBA ako se dogovori sa nekim timom..?Ethel je napisao/la:Postoje sanse da Djedovic zaigra.
Ne znam otkud to da napusta Bayern, ali postoji neka prica oko Caje Laboral...sajo10 je napisao/la:Na wikipediji (znam znam.. haha) je sklonjen sa rostera Bayerna i pise da je zavrsio epilog u tom timu. Zna li se gdje prelazi dalje? Hoce li se mozda okusati u NBA ako se dogovori sa nekim timom..?Ethel je napisao/la:Postoje sanse da Djedovic zaigra.
Kako to u procentima izgleda?Ethel je napisao/la:Postoje sanse da Djedovic zaigra.
Vidjet cemo, postoje, sad da ne nagadjam u procentima, i da hoce da se odrekne njemackog pasosa i vrati nas to je procedura kod nas, a tek ovako.Vaya je napisao/la:Kako to u procentima izgleda?Ethel je napisao/la:Postoje sanse da Djedovic zaigra.
Da ne bude, postoji 60% sanse da zaigra i 100% da ne zaigra...
Ja kako znam da ta mogucnost postoji (osobe od posebnog znacaja), ali ja kako sam upoznat da se to odnosi samo na njemacku zakonsku legislativu, tj. da se u tom slucaju pita samo Njemacka, hoce li nekom svom drzavljanu dati mogucnosti dvojnog drzavljanstva... Oni to ne dozboljavaju tako cesto, kako znam da naprimjer Barbarezu to nisu dali... Da se Nihad odrekne njemackog pasosa, od tog nema nista...Ethel je napisao/la:Vidjet cemo, postoje, sad da ne nagadjam u procentima, i da hoce da se odrekne njemackog pasosa i vrati nas to je procedura kod nas, a tek ovako.Vaya je napisao/la:Kako to u procentima izgleda?Ethel je napisao/la:Postoje sanse da Djedovic zaigra.
Postoji ta mogucnost kao osoba od posebnog znacaja za BiH da dobije pasos, pa cemo vidjeti...Bosna i papirologija.
Ja kako znam da ta mogucnost postoji (osobe od posebnog znacaja), ali ja kako sam upoznat da se to odnosi samo na njemacku zakonsku legislativu, tj. da se u tom slucaju pita samo Njemacka, hoce li nekom svom drzavljanu dati mogucnosti dvojnog drzavljanstva... Oni to ne dozboljavaju tako cesto, kako znam da naprimjer Barbarezu to nisu dali... Da se Nihad odrekne njemackog pasosa, od tog nema nista...Vaya je napisao/la:Vidjet cemo, postoje, sad da ne nagadjam u procentima, i da hoce da se odrekne njemackog pasosa i vrati nas to je procedura kod nas, a tek ovako.Ethel je napisao/la:Kako to u procentima izgleda?Vaya je napisao/la:Postoje sanse da Djedovic zaigra.
Postoji ta mogucnost kao osoba od posebnog znacaja za BiH da dobije pasos, pa cemo vidjeti...Bosna i papirologija.
Produžio je danas s njima.sajo10 je napisao/la:Na wikipediji (znam znam.. haha) je sklonjen sa rostera Bayerna i pise da je zavrsio epilog u tom timu. Zna li se gdje prelazi dalje? Hoce li se mozda okusati u NBA ako se dogovori sa nekim timom..?Ethel je napisao/la:Postoje sanse da Djedovic zaigra.
Jos samo da Hans Đedović potrvdi i konacno imamo ''Big three'' na okupuMedikament je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/kosarka/potvrd ... ook+status
Za klix potvrdjeno da ce igrat Nurkic i Teletovic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.