AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Ne treba nam Gasperini makar nikad ne zaigrali Ligu Sampiona.Mrtvac obicni.
Ni Celzi ni Tottenham nece otpustiti svoje trenere pogotovo Celzi jer ce igrati Ligu Sampiona jos imaju finale a sta tek reci za Spurse ako napokon uzmu trofej tako da ostaje taj iz Ajaxa koji je na cudestan nacin izgubio titulu.
Grazie Ranieri.Veliki trener i veliki covjek.
Ni Celzi ni Tottenham nece otpustiti svoje trenere pogotovo Celzi jer ce igrati Ligu Sampiona jos imaju finale a sta tek reci za Spurse ako napokon uzmu trofej tako da ostaje taj iz Ajaxa koji je na cudestan nacin izgubio titulu.
Grazie Ranieri.Veliki trener i veliki covjek.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Izgleda Klopp stvarno novi trener
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Glupo novinari, kakav Klopp i Roma, budite ozbiljni
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
E da vidimo i to cudo.Mislim da je suplja al eto.
Potvrđeno šuplja, novi trener je Mancini.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
A jel me furas.E fuj

Ja jutros na klixu citam vijest i sekunde ne pomislim da bi mogla biti istina, isto prvi april bgm
nema potpisa
Znalo se odmah da od toga nema ništa - i baš sam se iznervirao, jer ovo odmah stvara drugačiji pogled na novog tenera ko god on bio, jer će raja ostati razočarana.
Sada se spominje i Nuno Espirito Santo, ukoliko su stvarno ovi debili tek sad počeli tražiti trenera neka se ubiju.
Sada se spominje i Nuno Espirito Santo, ukoliko su stvarno ovi debili tek sad počeli tražiti trenera neka se ubiju.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Mislim da ako juve kiksa i uletimo u lp bit ce to Allegri, a ako ne onda Farioli ili neko takav.
embrace the chaos
Današnji trener je Sarri, prenosi se da već par mjeseci imamo dogovor sa njim. Okej, vodio je Lazio, to mu sigurno ne ide u korist, no sasvim solidan trener.
Posjed, posjed i samo posjed. Čak imamo i solidne igrače za njegovu igru, samo se Dovbyk ne uklapa.
Posjed, posjed i samo posjed. Čak imamo i solidne igrače za njegovu igru, samo se Dovbyk ne uklapa.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Da je nekako prodati Dovbyka i bombera Abrahama, a dovesti onog spica iz Porta, bili bi jaci za 50%. Mada kosta onaj lik ko Osimhen.
embrace the chaos
- Cassano2024
- Kontakt:
Neko reče da su novi dresovi ružni....apsolutno se ne slažem. Meni su odlični na prvi pogled.
Ovo za Klopa sam odmah znao da je laž, a onda su vidjeli Murinja na areodromu u Rimu pa je krenula hampa da se on (ne dao bog) vraća. I tako će biti dok ne vidimo čovjeka ispred grba Rome sa olovkom u ruci. I pojma nemamo ko će to biti. Volio bih Ten Haga.
Ovo za Klopa sam odmah znao da je laž, a onda su vidjeli Murinja na areodromu u Rimu pa je krenula hampa da se on (ne dao bog) vraća. I tako će biti dok ne vidimo čovjeka ispred grba Rome sa olovkom u ruci. I pojma nemamo ko će to biti. Volio bih Ten Haga.
Gasperini, sigurno. Fuj.The new coach? I don’t think about how the fans will welcome him, but I think that when he leaves the fans will be sorry. That’s what I want to believe.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Moze biti i Sarri ili Mancini. Mada mislim da je Sarri daleko bolji bolji trener i ako ima losiji cv.
embrace the chaos
- Cassano2024
- Kontakt:
Kao potpisali smo novog trenera, ali ćemo ga objaviti tek prvog jula
. Čemu ovo?? 40 Dana da čekamo.

Ma evo sad je Ranieri rekao da se šalio, ako sve ovo rade i na kraju se pojave sa nekim ala Mancini/Gasperini, pa čak i Farioli - koji qrac? Namjerno prave hype i navijači imaju očekivanja, naročito što Claudio konstantno potencira - predsjednik će to otkriti, kada bude želio.Cassano2024 je napisao/la: ↑23 maj 2025, 14:54Kao potpisali smo novog trenera, ali ćemo ga objaviti tek prvog jula. Čemu ovo?? 40 Dana da čekamo.
Nije baš tako bilo kad se dovodio De Rossi, a ni Jurić.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Da je nama dočekati titulu, čovječe, sve neka ulaganja, neka očekivanja - na kraju ništa. Ipak, ako ovo nije pokazatelj značaja trenera, onda ne znam šta jeste. Spalletti i Conte - ljudi koji znaju šta i kako, nema filozofiranja. Jasno da je i sreća igrala ogromnu ulogu, ali treba i nju zaslužiti.
Više mi je muka od ovih italijanskih tračara i pogrešnih informacija, strašno mi je da su odlučili da baš ovoliko kriju, znači niko ne može da ubode ništa, jutros se spominje Valverde, on popodne produži ugovor
Na kraju dana ko god da dođe, dobit će podršku (osim Gasperinija, logično).
Nešto sam gledao, trebali bi mi osigurati solidnu lovu i bez prodaje ovih velikih igrača. Znači prvo se oslobađamo velike plaće Hummelsa, Abraham (negdje otprilike 12 - 15 miliona), Le Fée (23 miliona), Hermoso (bar 7 miliona), Cristane (5 - 6 miliona), Čelik (5 - 6 miliona). Nadam se da će to biti dovoljno da nam pokrije FFP.
Inače, nada neka postoji da Venecija može poremetiti planove Juventusu, ali teško, baš teško. Bitno je da mi dobijemo, osiguramo LE, jer stvarno ponovno igranje konferencijske lige bi baš bilo zamarajuće.
Više mi je muka od ovih italijanskih tračara i pogrešnih informacija, strašno mi je da su odlučili da baš ovoliko kriju, znači niko ne može da ubode ništa, jutros se spominje Valverde, on popodne produži ugovor

Nešto sam gledao, trebali bi mi osigurati solidnu lovu i bez prodaje ovih velikih igrača. Znači prvo se oslobađamo velike plaće Hummelsa, Abraham (negdje otprilike 12 - 15 miliona), Le Fée (23 miliona), Hermoso (bar 7 miliona), Cristane (5 - 6 miliona), Čelik (5 - 6 miliona). Nadam se da će to biti dovoljno da nam pokrije FFP.
Inače, nada neka postoji da Venecija može poremetiti planove Juventusu, ali teško, baš teško. Bitno je da mi dobijemo, osiguramo LE, jer stvarno ponovno igranje konferencijske lige bi baš bilo zamarajuće.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Cristante je bar cener, inace ja ga ne bih prodao
Spominje se i prodaja Dahla za 12-15mil, ima jos i Kumbulla, nemam pojma da li ima jos neko za prodati, samo da ne diraju Svilar, Ndicka, Kone, ako bude bas moralo neka to bude za 50+ mil. A jbg sto se tice titule mi nismo ni imali srece, ona zadnja sezona Spallettija, ona ekipa bi se poigrala sa danasnjim Interom i Napolijem, mislim da smo imali vise bodova nego Napoli koji je evo uzeo titulu, ali Juventus je tad bio bas jak isli su th sezona preko 90, 100b. Mi se za pocetak trebamo vratiti u lp i poceti igrati od prvog kola.
Dybalu bih ostavio i ako ga muce te povrede i visoka plata, ali kad je zdrav moze rijesiti bilo koga, wild card.

Spominje se i prodaja Dahla za 12-15mil, ima jos i Kumbulla, nemam pojma da li ima jos neko za prodati, samo da ne diraju Svilar, Ndicka, Kone, ako bude bas moralo neka to bude za 50+ mil. A jbg sto se tice titule mi nismo ni imali srece, ona zadnja sezona Spallettija, ona ekipa bi se poigrala sa danasnjim Interom i Napolijem, mislim da smo imali vise bodova nego Napoli koji je evo uzeo titulu, ali Juventus je tad bio bas jak isli su th sezona preko 90, 100b. Mi se za pocetak trebamo vratiti u lp i poceti igrati od prvog kola.
Dybalu bih ostavio i ako ga muce te povrede i visoka plata, ali kad je zdrav moze rijesiti bilo koga, wild card.
embrace the chaos
Sunderland ušao u PL, aktiviran obavezan otkup za Le Fee-a (24 miliona).
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.