NK Zvijezda Gradačac

Zmajjj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Zmajjj » 06 jun 2013, 09:41

N5555 je napisao/la:znaci odovic nece ostati
Znat će se sve kad se Nurdo vrati iz Latvije otišo sa reprezentacijom u Rigu direktor Muće i on će odlučit ko će bit novi trener a ima puno trenera bez posla zovu i nude se možda neko opet dođe iz Subotice ;)

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 06 jun 2013, 09:46

astra1922 je napisao/la:
EvoMene je napisao/la:Bolje to nego da dovodite iz Sbije i Makedonije. ;)
ma svi su ovdje pametni sad bi dovodili sa sela i iz naseg pogona.jarane ispali bi mi na polusezoni.ekipa se mora studiozno sklapati.moraju biti dobri skuplji provjereni igraci bar 7 a ostalo nadopuniti mladim neafirmisanim igracima iz naseg okruzenja i omladinskog pogona.samo na taj nacin bi mogli godisnje jednog ili dva igraca prodati za neke pare i rahat igrati ligu bez financijskih poteskoca.
mislim da su nasi u upravi na dobrom putu.jedino bi sada trebali malo ranije dok se nije obralo dovesti dva ili tri igraca koji bi kvalitetom nadopunili nasu igru
E moj astra da mi dovedemo 7 skuplji,al pravih igraca sigurno bi igrali Europsku ligu.Poenta je u tome da je bolje dovesti najboljeg igraca iz Banovica,Lukavca,Gracanice ili Srebrenika nego rezerve iz Spartaka kao onog Djurdjevica za kojeg ste pricali da ce se nas klub od njega obogatit,pa Stanceski koji je bio rezerva prije nego je nama dosao,pa koje kakvi brazilci nisam upucen kakve ugovore imaju trebal za njih placat naknadu za treniranje,tesko da se od njega moze sta zaradit.Dovoljan je primjer Hamze koji je nama doso iz Tojisica i na kraju bio nas najbolji posljeratni igrac.Stvar je u tome da je para sve manje i da ce se nas klub okrenut ovoj varijanti,pogotovo ako se uzme u obzir da smo jos uvijek u izgradnji stadiona.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 06 jun 2013, 10:00

Drugo je Hamza ko ji nam je došao iz Tojišića ali je on prije što je došao u Tojišiće dobro igro za Drinu Zvornik Slobodu i bio u Rusiji ima iskustvo i igro je u jakim ligama ima kontinuitet zato je godinama bio najbolji igrač Zvijezde. Ordagić je za Gradinu igro premijer ligu i njegovi kvaliteti nisu upitni jer smo ga vidjeli da je radilica velika i da se može nositi sa igračima koji igraju u našim najjačim klubovima.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 06 jun 2013, 10:17

Zmajjj je napisao/la:Drugo je Hamza ko ji nam je došao iz Tojišića ali je on prije što je došao u Tojišiće dobro igro za Drinu Zvornik Slobodu i bio u Rusiji ima iskustvo i igro je u jakim ligama ima kontinuitet zato je godinama bio najbolji igrač Zvijezde. Ordagić je za Gradinu igro premijer ligu i njegovi kvaliteti nisu upitni jer smo ga vidjeli da je radilica velika i da se može nositi sa igračima koji igraju u našim najjačim klubovima.
Jedno im je zajednicko obadvojica su sa TK kantona i o tome sam pisao.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 06 jun 2013, 11:16

zmajevac je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:Drugo je Hamza ko ji nam je došao iz Tojišića ali je on prije što je došao u Tojišiće dobro igro za Drinu Zvornik Slobodu i bio u Rusiji ima iskustvo i igro je u jakim ligama ima kontinuitet zato je godinama bio najbolji igrač Zvijezde. Ordagić je za Gradinu igro premijer ligu i njegovi kvaliteti nisu upitni jer smo ga vidjeli da je radilica velika i da se može nositi sa igračima koji igraju u našim najjačim klubovima.
Jedno im je zajednicko obadvojica su sa TK kantona i o tome sam pisao.
Šta će nam igrači tipa Šodića Ponjevića Đurđevića Stančevskog kolko para su oni koštali ovu polusezonu mogli smo kupit dva prava igrača na duži period i popunit sa našom djecom iz regiona, znal ko šta je sa golmanom Kovačevićem :?: on je još naš igrač.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 jun 2013, 12:33

http://www.nkzvijezda.ba/index.php/aktu ... a-gradacac" onclick="window.open(this.href);return false;

eto znaci budzet manji nego proslih sezona.dobicemo nasu djecu i nadam se da ce stadion biti posjeceniji nego prosle sezone.ocekujem ko ostane da ce srcem igrati za nas klub..neka nam je sa srecom.forza zvijezda
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 jun 2013, 12:38

lijepo je i drago mi je da se klub oglasio sa ovakvim obavjestenjem.znaci neka svijet zna kakve su nam mogucnosti. nekada su neki treneri i igraci i evropu najavljivali(bio sam prisutan tim razgovorima) dok sada svi znamo kako ulazimo u sezonu.bitno je opstati dok ce sredina tabele biti veoma dobar zalogaj za nas.
cudi me jos samo sto nije ponjevic i durdevic otisli ali vjerovatno ce im se dati jos jedna prilika.

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 06 jun 2013, 13:16

Od svih nabrojanih jedino ce nam Savic nedostajati, ostali nisu nista pokazali, osim Almira Haliliovca koji je proigrao zadnja 3-4 kola.Siguran sam da bi ovi nabrojani igraci napustili nas klub i da imamo budzet od prosle sezone, jer su neki od njih postali bivsi zbog nediscipline.Sa ovim nismo nista izgubili.Na ovaj nacin stvorio se prostor da se dovedu 2-3 provjerena igraca i nekoliko mladjih neafirmisanih.

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 06 jun 2013, 13:21

astra1922 je napisao/la:http://www.nkzvijezda.ba/index.php/aktu ... a-gradacac

eto znaci budzet manji nego proslih sezona.dobicemo nasu djecu i nadam se da ce stadion biti posjeceniji nego prosle sezone.ocekujem ko ostane da ce srcem igrati za nas klub..neka nam je sa srecom.forza zvijezda
Bez neke provokacije,ali ovo lici na ispadanje u najavi,cuj omladinci,jeste da ce se oni srcem boriti ali da li imaju kvalitet?

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 06 jun 2013, 13:26

Bijeljina055 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:http://www.nkzvijezda.ba/index.php/aktu ... a-gradacac

Bez neke provokacije,ali ovo lici na ispadanje u najavi,cuj omladinci,jeste da ce se oni srcem boriti ali da li imaju kvalitet?
Kakvo ispadanje, mi smo i onako imali uz Gradinu najmladji tim u ligi, od ovih 6 igraca Milanovic je 2-3 usao u igru u nastavku prvenstva, Sodic je bio rezervni igrac,Halilovic ulazio 10-15 minuta, Dzafic jeste bio prvi strijelac ekipe ali je promasivao prazan gol, Stanceski nije nista pokazao iako je najavljivan kao veliko pojacanje.Savic je prica za sebe, igrac koji mnogo vrijedi ali je stavljen na ovaj spisak iz nekih drugih razloga.Ove igrace bi vecina navijaca Zvijezde stavila na spisak, s tim sto bi on mogao biti i duzi (Ponjevic, Ahmed Dzafic).

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 06 jun 2013, 13:37

Sve je ovo ok,sad su nam takve mogucnosti i treba to postovati,ali sta ce nam i dalje djurdjevic ili ponjevic, mislim oni ne vrijede koliko god da su jeftini,nemogu oni igrati premijer ligu pogotovo sad gdje ce trebati iznijeti veliki teret..

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 06 jun 2013, 13:39

voliosamzvijezdu je napisao/la:Sve je ovo ok,sad su nam takve mogucnosti i treba to postovati,ali sta ce nam i dalje djurdjevic ili ponjevic, mislim oni ne vrijede koliko god da su jeftini,nemogu oni igrati premijer ligu pogotovo sad gdje ce trebati iznijeti veliki teret..
Slazem se sa tobom, dobro si napisao" oni ne vrijede koliko god da su jeftini".

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 06 jun 2013, 13:49

Bosanski zmaj je napisao/la:
voliosamzvijezdu je napisao/la:Sve je ovo ok,sad su nam takve mogucnosti i treba to postovati,ali sta ce nam i dalje djurdjevic ili ponjevic, mislim oni ne vrijede koliko god da su jeftini,nemogu oni igrati premijer ligu pogotovo sad gdje ce trebati iznijeti veliki teret..
Djurdjević je Mućetov igrač iz Subotice valjda na njemu zaradimo eurića ;)

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 06 jun 2013, 13:53

Zmajjj je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:
Djurdjević je Mućetov igrač iz Subotice valjda na njemu zaradimo eurića ;)
Da li sa Spartakom iz Subotice ima potpisan neki ugovor o saradnji ili je ovo zaostavstvina trenera Kuntica?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 jun 2013, 15:47

bice zanimljivo ukoliko odu jos husic pandza i mirkovic to ce vec biti velik broj igraca.mozda nasi i ne dovedu ni jedno zvucno ime mozda sada zamjenu za ove igrace budemo trazili po kantonu.u svakom slucaju vruc prelazni rok nas ocekuje.
al bitno je i da je budzet donesen i da imaju pare .bar da mozemo normalno funkcionisati

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 06 jun 2013, 16:09

Htjeli mi ili ne sada ćemo biti prinuđeni traziti ima li kakvog materijala za nas u komsiluku.Po meni,od sedam prvoligaski ekipa iz okruzenja trebalo bi biti bas toliko igrača koji bi mogli zamijeniti otisle ili čak biti bolji od njih.Postoje talentovani igrači,koji su jos anonimusi i Zvijezda će im biti dobra prilika da se široj javnosti eksponiraju u što boljem svjetlu.Istina da nemaju iskustva,ali uz ove koji ostanu u Zvijezdi mogu solidan rezultat napraviti,sigurno bolji od ovih manekena koji su otisli.Drugo,nisu skupi i tek u Zvijezdi mogu formirati stvarnu trzisnu vrijednost od kojeg bi za kratak period imali i mi i i ti igrači koristi.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 jun 2013, 17:12

.........................................MANDUSIC.........................................

JAHIC..........................MUS...................BOGDANOVIC..........MORANJKIC

SUSIC.......................ORDAGIC..................ADAM...............PILAVDZIC

..............................PANDZA.....................DIATTA........................

JEDNA NISKOBUDZETNA POSTAVA :mrgreen:

ne bi se mi mescini dobro proveli

Nova sezona nova nafaka

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 06 jun 2013, 17:31

astra1922 je napisao/la:.........................................MANDUSIC.........................................

JAHIC..........................MUS...................BOGDANOVIC..........MORANJKIC

SUSIC.......................ORDAGIC..................ADAM...............PILAVDZIC

..............................PANDZA.....................DIATTA........................

JEDNA NISKOBUDZETNA POSTAVA :mrgreen:

ne bi se mi mescini dobro proveli
ovo mi se svidja vecina mladi igraca i svom postavom ako nebi odigrali i bolju sezonu od ove prethodne jer Pandza je veliki + za nas

ministar
Kontakt:

Post Postao/la ministar » 06 jun 2013, 17:34

vratite Masica!! aa moze i Vehabovica,kako god bolji je od Dzafica! :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 jun 2013, 17:40

ministar je napisao/la:vratite Masica!! aa moze i Vehabovica,kako god bolji je od Dzafica! :D
upravu si samo je pitanje dali bi se oni vratili.mislim da je nezic dobro rjesenje na beku ako ode husic isto tako i serif hasic bi mogao biti od pomoci.ako je vec doslo do stednje treba probati i malo starije igrace i iskusnije a jeftinije dovesti.valjda sve ispadne dobro

treba vratiti muju ;)

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.