3 poena ali mislim kako nemaju šta tražiti protiv Spursa.
Nadam se da sam upravu, možda je najbolje preskočiti taj par ako ti je već diskutabilan.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ma nista, necu igrat, vidjecu jesul ovi "tipseri" bili upravu, ako ispadne da jesu igracu ih sljed, putOTNYS_YNWA je napisao/la:Pa dobro, sve stoji. Bucksi imaju odlične skakače, mlade momke, odlično zaustavljaju šutere za
3 poena ali mislim kako nemaju šta tražiti protiv Spursa.
Nadam se da sam upravu, možda je najbolje preskočiti taj par ako ti je već diskutabilan.
Dinamo-Paok x2
Sevila-Dortmund 2
Napoli-Steaua 1/1
San Antonio-Milwaukee 1
U.Olimpija-Cska M 2
Juventus-Man.City x2
AEK-Zenit 2
u Spaniji se igra...Sevilja ima losu odbranu i dobar napad tako da ...jasko_juve je napisao/la:svi nesto igrate Sevilla OD1 a moglo bi se lako desit ko u Njemackoj,utakmica s jednim golom..
Dinamo Zagreb - PAOK Salonika
Dinamo Zagreb Under 1,5
1.89
Dynamo Kyiv - Sheriff Tiraspol
Dynamo Kyiv Over 2,5
1.90
Total odds 3.59
Total stakes 50kr
Sparta Praha - CSKA Moskva
Bortelaget scorer
1
1.32
Sevilla - Borussia Dortmund
X2
1.42
Dinamo Zagreb - PAOK Salonika
1
1.75
Total odds 3.28
Total stakes 50kr
Porto - CSKA Sofia
Porto 2-3
2.15
AZ Alkmaar - BATE Borisov
Bortelaget scorer
1
1.60
Total odds 3.44
Total stakes 50kr
Brugge nema sansi za nokaut fazu , Villareal osigurao nokaut... manje to ide...adis.p je napisao/la:vase misljenje...ja mislim da bi ovdje vrlo lahko moglo izac 4 zuta kartona.....a kvota slidna![]()
zk/FC Brugge-Villarreal (-3,5+) 19:00 1,60 2,05
Padas na Liverpoolu, zakon velikih brojeva i prokletstvo, znaci Utrecht danas cista dvica...Willy je napisao/la:Partizan - Prokom **SP** 1 1.40
Dynamo K. - Sheriff **SP** 1 1.37
Bamberg - Real Madrid 2 1.35
Indiana - LA Lakers 2 1.40
Liverpool - Utrechr 1x 1.03 (tražili peti par za uslov)
kvota: 3.734
ulog: 10km
mogući dobitak: 37.33km
to znam, ali pogledaj malo statistike koliko kartona izlazi u belgijskoj ligi, po svakoj utakmici izlazi po 5+ ili 6+ karona, i ja mislim da nema veze sto utakmica nema veliki rezz znacaj i moje misljenje je da ce bit OVER.......HZ_ilidzaa je napisao/la:Brugge nema sansi za nokaut fazu , Villareal osigurao nokaut... manje to ide...adis.p je napisao/la:vase misljenje...ja mislim da bi ovdje vrlo lahko moglo izac 4 zuta kartona.....a kvota slidna![]()
zk/FC Brugge-Villarreal (-3,5+) 19:00 1,60 2,05
CSKA ima teoretske šanse ako dobije obje utakmice do kraja ovog kruga. I Real će ići na pobjedu, iako je skoro sigurno osigurao drugi krug nije svejedno koji ćeš biti u grupi, što si bolje plasiran lakšu ćeš grupu dobiti u drugom krugu.Analitico je napisao/la:Moze mi neko pojasniti ko prati kosarku koliko su danasnje utakmice rezutlatski bitne za Real M i CSKA Moskvu? imaju li oni neke sanse i trebaju li im poeni
E hvala na odgovoru...Mislim da ce i Real i CSKA dobiti.....Willy je napisao/la:CSKA ima teoretske šanse ako dobije obje utakmice do kraja ovog kruga. I Real će ići na pobjedu, iako je skoro sigurno osigurao drugi krug nije svejedno koji ćeš biti u grupi, što si bolje plasiran lakšu ćeš grupu dobiti u drugom krugu.Analitico je napisao/la:Moze mi neko pojasniti ko prati kosarku koliko su danasnje utakmice rezutlatski bitne za Real M i CSKA Moskvu? imaju li oni neke sanse i trebaju li im poeni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.