FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TMovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TMovac » 28 mar 2010, 00:19

heh laknulo mi je kada sam vidjeo fotke koje dokazuju da onaj navijač nije naš
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 28 mar 2010, 00:20

da da da da da da to je taj lik sjecam se te jakne :D

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 28 mar 2010, 00:21

TeroweNth je napisao/la:Znaci idu 2 lika ( 1 razbijena glava + plavi bar sal , drugi ide s njima i drzi ga rukom) sa istoka i drot , i dosli do sjevero-istoka i valjda kontali da je tu kombi hitne , tu su bili vatrogasci , i ovaj drot sto je bio sa njima pokaze da trebaju na drugu stranu do hitne proci , na sjevero zapad , i krenu oni i taj u crnoj jakni stavio laganini kapu na glavu i zaleti se na golmana koji je bio ledjima okrenut ka sjeveru , nista strasno , gurnuo ga s ledja , golman ostao na nogama 20ak sekundi dok nije prisao Regoje i "nagovorio" suigraca da isimulira situaciju .
Ko će drugi nego Regoje, idol svih mladih, stalni davatelj intevjua na sportsport.ba, ljudska i sportska veličina :mrgreen: Koja je ono bruka od čovjeka i igrača. I onaj Spalević. Svaku utakmicu skaču po sudijama za svaku moguću odluku. Zato ne treba prenositi utakmice Slavije. Moraš dijete u drugu sobu odvest' kad su oni na TV-u.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 28 mar 2010, 00:21

čamac je napisao/la:
1921 je napisao/la:
čamac je napisao/la:Jedini detalj vrijedan pažnje je gol Bajića nakon centaršuta Bekrića. Sve ostalo užas i na terenu i na tribinama. Previše je pjanih i drogiranih na tekmama, a to nije nikad nikom dobro donijelo. Na terenu korida, ništa drugo. Bilo je jedno 15 offside-a, kakvi ba penali, nije šanse ni akcije kako treba bilo.
Slavija je dobra ekipa i sa dobrim trenerom. Mi uopšte nismo bolji od njih i mislim da nam je ovo najteža tekma ove polusezone na Grbavici. Sve do kraja će biti lakše. Jesmo oslabljeni i umorni, jest loš teren, ali i njima je isto bilo tako da to nije nikakav argument.
Sve ovo što prije zaboraviti i pamtiti samo bodove. Amar zna da je ovo večeras sve bio jad i čemer, ali nažalost trenutno bolje nemamo. Mogu misliti kako je bilo običnom svijetu gledati na TV-u gledati ovu antipropagandu fudbala u svakom pogledu. Ko je i pomislio da dođe na neku narednu tekmu, neće zadugo. Ova liga nije za prenosa i dugo to još neće biti.

prvo kazes da liga nije za prenosa, a ne uzimas u obzir utakmice protiv Celika, Zrinjskog, Zvijezde itd.
vjerovatno nikada nisi imao priliku igrati po krmadarniku kao igraci maloprije.. i ujedno na sebi nositi pritisak, jer u glavi imas zacrtanu samo pobjedu.

da bi sve bilo gore, u ekipi nemas najboljeg strijelca PL BiH, i uz sve to kisa lije iz neba i iz zemlje. kada ulazis u duel, uvijek imas strah od nekog loma jer figurativno igras po ledu!

i naravno ne smijem zaboraviti sudjenje, koje je kriminalno! al', eto , svi smo vidjeli koliko je "bilo" offsajda, i sjeckanja igre......
Hajd' ne bitno da ne licitiramo bez veze jer ukusi su različiti. Mene npr. utakmica sa Čelikom (doduše nisam gled'o prvih pola sata jer sam zakasnio), a pogotovo tekma protiv Zvijezde nisu uopšte dojmile. Zrinjski može proći, ali još je to daleko. Možda je moj problem što sam ja ovaj naš sadašnji fudbal gled'o na pomoćnom i šljaci kad su prije rata igrali GP Bosna ili Pofalički. Da ti pravo kažem i ono malo fudbala što vidiš padne u sjenu primitivizma prisutnog na tribinama. Zgadi ti se sve.
nas problem je sto gledamo velikog Reala, Barcelonu i kompaniju na televiziji, pa onda preko vikenda idemo na nase stadione i ocekujemo da Bucan probija ko Messi, da Culum dijeli pasove ko Xavi itd.

treba se spustiti na zemlju, i uzeti u obzir stanje u nasem fudbalu, i uvidjeti cinjenicu da jedan igrac Reala za godinu zaradi toliko para da moze kupiti cijeli klub (aludiram na stariji sarajevski klub)
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 28 mar 2010, 00:23

Neutral je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Najbolje rjesenje za sve nase stadione je da se isprazni cijela tribina nakon prvih onakvih skandiranja. Nema gledanja jesam li ja to pjevao ili ne nego SVI napolje. Pa kad se to uradi 10 puta, jedanaesti valjda nikom nece asti na pamet.

Skandiranje, ali i svako vrijeđanje tipa j... vam mater u .... treba iskorijenuti sa tribina. Ja lično dok sam navijao i išao na utakmice pokušao sam da ne pjevam to, niti skandiram. No i ja sam to prije radio, ali hvala Bogu okanio sam se.

Ideja ti je neizvodljiva, ali mislim da se može svakako iskorijeniti to skandiranje sa tribine , ali i ovo drugo što sam naveo.
sta li da ocekujem kad borac dodje u finalu kupa?! :) lol
jedva cekam..bice to dobre dve tekme...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 28 mar 2010, 00:23

Željo u vrlo dobroj formi, mogu čak i do naslova. Sve najbolje
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 28 mar 2010, 00:23

LIvada je napisao/la:slika

ma isti lik :mrgreen:

E ovaj ovaj :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 28 mar 2010, 00:24

Imas li tu sliku u manjoj rezolucij da se vidi faca ? :?
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 mar 2010, 00:24

Ignorisite ovog "corleonea". Report i zdra'o. Ne treba nam i ovdje belaj.

@Ted Mosby, fala lave ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 28 mar 2010, 00:27

radebl je napisao/la:
Neutral je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Najbolje rjesenje za sve nase stadione je da se isprazni cijela tribina nakon prvih onakvih skandiranja. Nema gledanja jesam li ja to pjevao ili ne nego SVI napolje. Pa kad se to uradi 10 puta, jedanaesti valjda nikom nece asti na pamet.

Skandiranje, ali i svako vrijeđanje tipa j... vam mater u .... treba iskorijenuti sa tribina. Ja lično dok sam navijao i išao na utakmice pokušao sam da ne pjevam to, niti skandiram. No i ja sam to prije radio, ali hvala Bogu okanio sam se.

Ideja ti je neizvodljiva, ali mislim da se može svakako iskorijeniti to skandiranje sa tribine , ali i ovo drugo što sam naveo.
sta li da ocekujem kad borac dodje u finalu kupa?! :) lol
jedva cekam..bice to dobre dve tekme...
vjeruj mi ako prvi ne zapocne te uvjeren sam da nikakvog belaja nece biti ;)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 28 mar 2010, 00:27

a pogledajte lika pored njega i sve ce vam biti jasno mislim ljudima koji su bili na sjeveru u tom trenutku

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 28 mar 2010, 00:29

Edin Sopovic je bio na sjeveru i pogodjen je cokaljem u glavu.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Don Corleone
Kontakt:

Post Postao/la Don Corleone » 28 mar 2010, 00:31

ZELJO MOJA je napisao/la:a pogledajte lika pored njega i sve ce vam biti jasno mislim ljudima koji su bili na sjeveru u tom trenutku
Alo ba urazumite se malo on da svog golmana pukne ... ??? :)
TI SI NAJBOLJA, TEBI DAJEM SVE, BIĆEŠ PRVAK TI, ZEMLJE NIČIJE

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 28 mar 2010, 00:32

Protiv psovanje cetnickih majki nemam ništa - sve po zaslugama...ali protiv psovanje srpskih majki imam itekako.
Imam dosta jarana srba,dosta manijaka su srpske nacionalnosti,imamo nekoliko igraca u timu koji su srpske nacionalnosti (momci koji igraju u svetom dresu) i neka je stid pojedinaca koji su to skandirali... to nam ne treba nikako :oops: :oops:
Te stvari moramo pod hitno riješiti ,što prije to bolje :!: :!:
Moramo se obracunati sa primitivcima koji zagađuju naše tribine :!:
Zadnja izmjena: drop, dana/u 28 mar 2010, 00:34, ukupno mijenjano 2 puta.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 28 mar 2010, 00:33

Don Corleone je napisao/la:
ZELJO MOJA je napisao/la:a pogledajte lika pored njega i sve ce vam biti jasno mislim ljudima koji su bili na sjeveru u tom trenutku
ali nije ga ni udario BOLAN NEBIO a "dotakao" ga je kako bi pokusali prekinuti utakmicu!
G A Z I
Željo sve do pobjede

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 28 mar 2010, 00:33

Ja sam se Mirku izvinuo u svoje ime zbog papcina nasih i momcima je pravo neugodno!!!
Vrijeme da se stvari kod nas malo dotjeraju "po islamu odabrana" nit sam pjevao nit cu pjevat a nit nam ju je on odabrao...
Ja se moram stidit radi seljacina...fuj
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 28 mar 2010, 00:34

Ono nije bilo lijepo, uletiti na teren, i udariti igraca...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 mar 2010, 00:34

uhapsen je znat ce se...a ovi sto su dosli na grbavicu nisu dosli da navijaju...ali necemo o tome bit ce valjda sutra sve jasno nisam neki balavac da se prepirem oko toga...ali navijaci i jedni i drugi su veceras bili dno dna...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 28 mar 2010, 00:34

Milan Milan Culum Culum!!!!!!!!!

Najbolji je bio veceras!!!!!!!!!!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 28 mar 2010, 00:35

Valjda će se saznati, ko je i odakle sje...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.